- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лубрикант
При мъжете и жените различни видове ли са?
И какви марки препоръчвате
[b]
Epic fail!![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Как така различни, нали в крайна сметка и мъжката и женската част влизат в контакт с един и същ![]()
![]()
Влез в сайта на durex или някоя онлайн аптека и разгледай и си избери сам.
Има и презервативи с допълнително лубрикант
^ бе питам за мъжко или женско дупе няква разлика![]()
[b]
ъмПървоначално написано от Perchem
не
но да предположим, че имаше разлика
ти за какво дупе търсиш![]()
бляяяя ... черешката... да хванеш диабет от нея. Моя като ме целуна... щях да повърна от вкуса...
Има разлика при лубрикант за вагинален и анален.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
IMA IZPOLZWAI LATEKSOVПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
ZA ANALEN I VODEN ZA VAGINALEN, A ZA ORALEN IZPOLZWAI S AROMAT! :P
I Love YOU baby![]()
![]()
За орален пък за какво ти е лубрикант? То дори за вагинален няма нужда, ако слюнчените жлези работят нормално. Виж, при аналния е друга бира. Там най-добрият вариант за неопитно дупе (което го лашкат няколко пъти в годината) е нещо силно обезболяващо. Само трябва да се внимава с ръгането все пак, за да не се разцепи/разкъса нещо. Малка е вероятността, но я има. И задължително с презерватив, че спада кура. Иначе за опитен анус, по-добре да не е нещо обезболяващо, защото така ще се отпусне, че може и бирена бутилка да влезе, а малко са хората, които са надарени с такъв размер. Там в повечето случаи е достатъчна просто слюнка и повече стимулиране. Тези на водна основа (глицерин + вода) не ме радват особено. Силиконовите по стават.
Това от къде го измисли?!Първоначално написано от badsector
![]()
![]()
![]()
Водната основа не те радвали, пък презервативи препоръчваш.. Нали се сещаш, че точно лубрикантите на водна основа са пригодени за Гумата..![]()
![]()
най-добрият.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Вземи да ръгаш на голо, когато използваш лубрикант с лидокаин, примерно, да те видим дали няма да ти спадне кура. Пардон, члена, че тук явно има някаква изкривена цензура с неясни правила. Т'ва че лубрикантите на водна основа били предназначени за презервативи, грам не ме ебе. То и краставиците са предназначение за ядене, но някои си гу пъхат по дупките. И презервативи използвам само в комбинация с обезболяваш анален лубрикант. Иначе действам на голо и ми е все тая, че не слагам лубрикант на водна основа.Първоначално написано от Eclipsercho
Кой пък е казал, че ще ползвам лидокаин като е на голо.. Има си нормални лубриканти за тази работа и голяма доза нежност в началото, че да не трябват обезболяващи. Това, че ти ръгаш всякаш забиваш колЕЦ за доматки на село, не значи, че всички сме така.Първоначално написано от badsector
Като си толкова голям непукист, не виждам смисъл да пишеш тук. Ако не ти е ясно - форума е за да се дават мнения, а не да напишеш "Моето мнение е най-якото, всички други са грешни и мен не ми пука"![]()
С лидокаина дадох просто пример. Има и други обезболяващи лубриканти, с които не става да ръгаш на голо. Голямата доза нежносто при някои просто НЕ върви. Колкото и да се стараеш, има една психологическа граница при някои жени, която се преодолява само с обезболяващ лубрикант. Всъщност всички анални лубриканти са обезболяващи в една, или друга степен. Т'ва к'во правя аз, не е обект на темата и такива лични нападки свидетелстват за ниска култура и невъзможност за правилно аргументиране.Първоначално написано от Eclipsercho
Като най-добър среден вариант, подходящ за всички в някаква степен, дори и за начинаещи, препоръчвам flutschi anal.
Защото "грам не ме е**" "Иначе действам на голо и ми е все тая, че не слагам лубрикант на водна основа." са изключителни способи за аргументиране.Първоначално написано от badsector
![]()
Споделям личен опит, което е и основната идея на темата. А прекомерната употреба на емотикони, не допринася за тежестта на аргументите.Първоначално написано от Eclipsercho
С моя приятел използваме на durex синия лубрикант,нормалният.Обаче от него на мен като че ли при първите няколко минути ми щипе или нещо такова,може би аз съм по чувствителна към него,но като цяло гледаме много да не използваме,заради този недостатък![]()
СинияПървоначално написано от mmm_sweet
Няма "син нормален" Има син Tingle и Feel, като и двата имат някакви ефекти.. Пробвайте масажния 2в1, не мисля, че ще има щипане и т.н.![]()