.

Виж резултатите на анкетата: задръстен ли съм

Гласували
81. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • по добре се гръмни безнадежден случаи си

18 22,22%
  • не

34 41,98%
  • малко

13 16,05%
  • може би

6 7,41%
  • да

10 12,35%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Не гледай другите.Бъди себе си ! Защо трябва да се сравняваш с някой? Живей си както ти е по душа , пък всичко ще си дойде с времето. И тия пияници и ку*ви които спомена не успяват много в живота...запомни го.

Фен Аватара на aLeXx4
    Град
    София-я-я-Я!
    Пич не си задръстен.. Това, че не пиеш бира и не седиш навън до късно не те прави задръстен! Като гледам трябва да си вдигнеш самочувствието и просто като си в компания да се държиш естествено, бъди себе си . Е, аз съм на 14 също, пия бира(сега ще ме нападнете знам), но не защото искам да се правя на готин, а просто ми доставя удоволствие. Движа с комания.. Не пуша и аз не съм имал сериозна приятелка и така.. Умен съм не си мислете, че съм пропаднал(не се фукам )Уча в Американския Колеж София.. И айде изживей си детството по незабравим начин и прави това, което искаш =]
    Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Нямаш никакво самочувствие, това се разбира още от ника ти. Научи се да се цениш, да се обичаш, да се харесваш. Ти самият, като имаш ниска самооценка как искаш хората да имат хубаво мнение. 'Каквото от вътре- такова и от вън'- мнението на хората за теб е отражение на вътрешния ти свят, на душата ти, на мнението ти за себе си. Така че вдигаш главата, почваш да се цениш и обичаш, и спираш с хленченето.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Всички все едно и също повтаряте, че темата се е изчерпала до няма и накъде!!!
    Не може всички да са готини! Не може всички да са харесвани!
    Това си е твоя работа как ще се представиш на хората! Ако ти се мислиш за смотан - такъв си! Ако смяташ, че ще успееш да си нещо повече - пий, дрогирай се, е** се, пуши.. и да видим до къде ще стигнеш! Щом това ти харесва и мислиш, че те не са задръстени като правят това - давай, твой си е живота! Ние не можем да ти помогнем по никакъв начин!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Определено не си зле, напротив те са злета ти си изживяваш детството и няма да съжаляваш

Senior Member Фен

Re: задръстен ли съм или само така си мисля

Цитирай Първоначално написано от aannoonniimmeenn
    така нека ви разкажа за мен аз съм момче на 14г. и според мен съм много смотан защото нямам много приятели не казвам че нямам наистина имам много от дск. но не бих излязъл навън да се мотаем и да правим нещо има едно фр което ми е най-доброто с него се познаваме от първи клас всеки ден излизаме на вънка нали но си мисля че правим лапешки неща например караме колело отиваме до магазина ядем разни неща праи и нас ни кефи но съм много зле защото другите на моята възраст се събира големи групи до къно има бира момичета и аз искам но нз защо не се получава и от там и другият проблем не съм имал приятелка и не съм се целувал с език до сега а другите са имали много момичета и се водят слухове че някой вече и секс са правили и липсата на момиче автоматично ме прави още по задръстен вие как мислите
    задръстен ли съм или само така си мисля
    ако отговорът ви е да дайте някой съвети плс.
    Самоубий се.
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми