- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- задръстен ли съм или само така си мисля
Не гледай другите.Бъди себе си !Защо трябва да се сравняваш с някой? Живей си както ти е по душа , пък всичко ще си дойде с времето. И тия пияници и ку*ви които спомена не успяват много в живота...запомни го.
![]()
Пич не си задръстен.. Това, че не пиеш бира и не седиш навън до късно не те прави задръстен! Като гледам трябва да си вдигнеш самочувствието и просто като си в компания да се държиш естествено, бъди себе си. Е, аз съм на 14 също, пия бира(сега ще ме нападнете знам), но не защото искам да се правя на готин, а просто ми доставя удоволствие. Движа с комания.. Не пуша и аз не съм имал сериозна приятелка и така.. Умен съм не си мислете, че съм пропаднал(не се фукам
)Уча в Американския Колеж София.. И айде изживей си детството по незабравим начин и прави това, което искаш =]
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Нямаш никакво самочувствие, това се разбира още от ника ти. Научи се да се цениш, да се обичаш, да се харесваш. Ти самият, като имаш ниска самооценка как искаш хората да имат хубаво мнение. 'Каквото от вътре- такова и от вън'- мнението на хората за теб е отражение на вътрешния ти свят, на душата ти, на мнението ти за себе си. Така че вдигаш главата, почваш да се цениш и обичаш, и спираш с хленченето.![]()
Всички все едно и също повтаряте, че темата се е изчерпала до няма и накъде!!!
Не може всички да са готини! Не може всички да са харесвани!
Това си е твоя работа как ще се представиш на хората! Ако ти се мислиш за смотан - такъв си! Ако смяташ, че ще успееш да си нещо повече - пий, дрогирай се, е** се, пуши.. и да видим до къде ще стигнеш! Щом това ти харесва и мислиш, че те не са задръстени като правят това - давай, твой си е живота! Ние не можем да ти помогнем по никакъв начин!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Определено не си зле, напротив те са злетати си изживяваш детството и няма да съжаляваш
![]()
Самоубий се.Първоначално написано от aannoonniimmeenn
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()