- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- задръстен ли съм или само така си мисля
Първоначално написано от aannoonniimmeenn
Tака, нека ви разкажа за мен. Aз съм момче на 14г. и според мен съм много смотан, защото нямам много приятели. Не казвам, че нямам наистина - имам много от дск., но не бих излязъл навън, да се мотаем и да правим нещо. Има едно фр, което ми е най-доброто. С него се познаваме от първи клас, всеки ден излизаме навънка, нали, но си мисля че правим лапешки неща. Например караме колело. отиваме до магазина, ядем разни неща. Нас ни кефи, но съм много зле, защото другите на моята възраст се събират големи групи до къно, има бира, момичета... И аз искам, но нз защо не се получава. Оттам и другият проблем - не съм имал приятелка и не съм се целувал с език досега, а другите са имали много момичета и се водят слухове, че някои вече и секс са правили. Липсата на момиче автоматично ме прави още по - задръстен. Вие как мислите?
Задръстен ли съм или само така си мисля?
Ако отговорът ви е 'да', дайте някой съвети, плс.
В опровержение на автора. Вярвам, че добре образованият човек би могъл да се справи с елементарен текст и в сравнително по - късен час. Пет грешки, моето момче, съдържаше само първото ти изречение.