.
Отговор в тема
Страница 15 от 19 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 467
    виждам че нещо се умълча народа ще задам няколко въпросчета

Притежаваш ли пороци? Кои?
    Твоето мото?
    Цвят на очичките?
    Харесваш ли някого тайничко?
    Фразата, която употребяваш най-често?
    Какво имаш под леглото ?
    Какво харесваш в себе си?
    Доверчива ли си?
    Променят ли човек, многото пари?
    Доколко спиш през почивните дни?
    Изневерявала ли си някога?
    Романтична ли си ?
    дядо мраз или дядо коледа?
    Живот съм: болка, вяра, вик и топла рима, и вина. Нотирам този кратък миг, преди да стана тишина.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от radoschetyy
    Притежаваш ли пороци? Кои? Ами пуша от време на време. Като почна даже нямам спирачка понякога. Но мога и с месеци да не докосвам цигари. Не съм зависима. Пия,но много рядко се напивам като да не казвам какво. Случва се наистина рядко. Иначе пия,но в нормални количества. Ама това не го смятам много,много за порок. Защото не пия по една водка сама у дома(това би бил порок вече),а когато съм с приятели някъде на купон пия колкото за весело.
    Твоето мото? "Вярвай в себе си!" И другото: "Смей се,когато тъжиш! Лесно е глава да отпуснеш. Трудно е да победиш!"
    Цвят на очичките? синьо-зелени
    Харесваш ли някого тайничко? Да.
    Фразата, която употребяваш най-често? Мооооля? (ама като го кажа с една интонация и просто..) :Д Смисъл,тоест,много ясно.
    Какво имаш под леглото ? Зимните ми дрехи.
    Какво харесваш в себе си? Че съм упорита, докато не стане на моята не се отказвам. Не позволявам да ме унижават. А от външността-очите,устните,косата.. обичайните неща.
    Доверчива ли си? Да,но съм си патила от това. И сега винаги! имам едно на ум и внимавам какво говоря и на кого говоря.
    Променят ли човек, многото пари? Променят го. Всеки се променя от парите. Колкото и да го отричат някои. За едни в по-добра светлина,за други в по-лоша.
    Доколко спиш през почивните дни? 12-1-1:30 Обичам да спя!
    Изневерявала ли си някога? Със сърцето си -да.
    Романтична ли си ? Може да се каже. Но не съм от големите романтички. Ама като всяко момиче харесвам романтиката в нормална доза.
    дядо мраз или дядо коледа? Дядо Коледа! Дядо Мраз ми звучи като от пра-пра-пра-пра бабите.

харесва ми какви отговори даваш може би има някой сходни с мойте но ще пусна още няколко въпросчета, народа нещо го няма

С коя песен искаш да поздравиш извънземните ( освен " Излел е Дельо Хайдутин" ) ?
    Даваш ли втори шанс ?
    Коя е първата част от тялото на мъжа , на която обръщаш внимание ?
    На коя известна личност се оприличаваш ?
    Как се чувстваш , когато някой те погледне дълбоко в очите ?
    Ако си невидима, ти ще ...
    Ако можеш да имаш САМО ЕДНА паранормална сподсобност , каква би била тя ?
    Разбивала ли си мъжко сърце ?
    А твоето разбивали ли са ти го ?
    Живот съм: болка, вяра, вик и топла рима, и вина. Нотирам този кратък миг, преди да стана тишина.

харесва ми какви отговори даваш може би има някой сходни с мойте но ще пусна още няколко въпросчета, народа нещо го няма Заради училището ще е най-вероятно.

С коя песен искаш да поздравиш извънземните ( освен " Излел е Дельо Хайдутин" ) ? С всички български народни песни. Имаме просто уникални народни песни,а не ги уважаваме даже.
    Даваш ли втори шанс ? Трудно. Много,много трудно е да стане. Само някое изключение ще да е.
    Коя е първата част от тялото на мъжа , на която обръщаш внимание ? Попринцип му гледам главата. И след това корем,крака,ръце.
    На коя известна личност се оприличаваш ? Не мога сама да се оприлича. Някой приятелка трябва да попитам.
    Как се чувстваш , когато някой те погледне дълбоко в очите ? Поглеждам и аз в неговите. От човека,който ме погледне зависи как ще се почувствам.
    Ако си невидима, ти ще ... мога да видя и направя неща,които сега не мога. Ще подслушвам и хората. :Д Абе,интересно ще е.
    Ако можеш да имаш САМО ЕДНА паранормална сподсобност , каква би била тя ? Интересен въпрос. Може би ще искам да връщам времето назад.
    Разбивала ли си мъжко сърце ? Да.
    А твоето разбивали ли са ти го ? Отново - да. Но съм го преживяла вече.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    За какво най-често мечтаеш?
    Песен, която успява да те разчувства?
    Директен човек ли си?
    Тънкообидна ли си?
    Какво най-често те дразни в поведението на околните?
    Обичаш ли понякога да прекарваш свободното си време сама?
    Имаш ли сбъдната мечта (фантазия)?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от onestar
    За какво най-често мечтаеш? За бъдещето. Да съм щастлива,обичана,пълноценн а и след 20 години даже и т.н.
    Песен, която успява да те разчувства? Галена - Лоша ли съм?, Black Eyed Peas- Just can't get enough;
    Директен човек ли си? Да,даже болезнено директна понякога.
    Тънкообидна ли си? Зависи. По-скоро не.
    Какво най-често те дразни в поведението на околните? О,много неща ме дразнят. Дразнят ме хора,които говорят адски селско на висок тон. Дразни ме курвенското в момичетата. Дразнят ме мъже,които си мислят,че могат да имат всяка. И т.н.,и т.н.
    Обичаш ли понякога да прекарваш свободното си време сама? О,да. Обичам да съм сама. Не чувствам самота,когато съм сама. За което се радвам,защото за мен означава,че съм си достатъчна сама,пълноценна съм си и сама.
    Имаш ли сбъдната мечта (фантазия)? Имам,ама ще си ги запазя за себе си.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ъп

Кое е най-тъжното нещо което ти се е случвало..?

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Ъп

Кое е най-тъжното нещо което ти се е случвало..? - Смъртта на близък човек. И още няколко,които не искам да казвам,защото прекалено ме боли за тях.

Винаги ли държиш на дадената дума?
    Как би постъпила,ако гаджето ти изневери?
    Какво мислиш за противополжния пол?
    Би ли сменила стар приятел за нов?

Някога би ли убила човек за пари? (ако говорим за наистина мн000го пари)
    Би ли правила секс за пари?
    Какъв ти е любимият стил музика?
    Любима песен?
    3-ма любими потребителя в сайта?
    3-ма,които не са ти приятни?

Smoke Weed Every Day !

Винаги ли държиш на дадената дума? Да. Е,случва се и да не си държа на думата,но рядко. Аз съм отговорен човек.
    Как би постъпила,ако гаджето ти изневери? Не знам,честно казано. Може би ще прекратя връзката ни. Но може би,ако се случи това ще реша нещо друго. Не искам да ми се случва,но ако ми се случи не искам да разбирам.
    Какво мислиш за противополжния пол? Това е пола,който ме привлича. Какво може да мисля за тях? Само хубави неща им мисля!
    Би ли сменила стар приятел за нов? По-скоро ще си бъда приятелка и с двамата приятеля.

Цитирай Първоначално написано от g1lzaTa
    Някога би ли убила човек за пари? (ако говорим за наистина мн000го пари) Не. Не мисля,че парите после ще ми убият угризенията. Бих се замислила,ако имам нужда от тези пари.Примерно,ако децата ми няма какво да ядат.
    Би ли правила секс за пари? Не,не бих. Отново като споменатите причини горе бих се замислила.

Какъв ти е любимият стил музика? Вече отговорих. Слушам всякаква музика.
    Любима песен? И на този въпрос отговорих.
    3-ма любими потребителя в сайта? Pink_Pan7er,mynichka,SmilezZz(май така се пишеше). Имам и други любими.
    3-ма,които не са ти приятни? Онази кифла - xXxKiFla,не знам как се пишеше,ама се сещате за коя говоря сигурно.

видяла ли си нещо от или в живота , което другите не са ?

[quote="NightGuardian"]видяла ли си нещо от или в живота , което другите не са ? Странен въпрос. От къде мога да знам какво са видели другите от или в живота? Задай нещо конкретно. [/quote]

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Като видя, че слушате всякаква музика ми става ясно каква "огромна" музикална култура имате и колко широко скроени сте към света.. Както и да е.

Красотата помага ли в живота?
    Дъжд или сняг?
    Смяташ ли, че Висшето ще ти гарантира успех?
    Трябва ли човек да живее по общо приетите норми за да успее в живота?

Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    Като видя, че слушате всякаква музика ми става ясно каква "огромна" музикална култура имате и колко широко скроени сте към света.. Както и да е. Ами да,има хора,които могат да слушат и народни песни, и чалга,и рок. Не знам какво странно има в това.

Красотата помага ли в живота? Помага. Но не е всичко. Макар много момичета да си мислят,че точно красотата прави човека и всичко в живота ще им е винаги като по масло само,защото са красиви.
    Дъжд или сняг? Хм, 50/50.
    Смяташ ли, че Висшето ще ти гарантира успех? Може и да не ми гарантира успех,но първо ще съм горда със себе си,второ ще имам къде повече плюсове за работа от човек със средно.
    Трябва ли човек да живее по общо приетите норми за да успее в живота? Трябва да намери баланса. Хем да не изгубва себе си и желанията си,хем да се движи в някакви норми.

:)

кой ще бъде следващия

кой набор си ?

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    кой набор си ?
    96
    Задавайте въпроси до довечера. След мен сяда на стола - Tiin.

Фен
    Град
    София
    В апартамент или къща живееш?
    На кой етаж в блока или къщата си?
    Колко стаи има апартамента/къщата?
    извинявам се за тъпите въпроси ама напоследък само апартаменти и къщи са ми в главата

били си купила диплома знаеш за какво имам предвид?
    коя е най-добрата ти ФР тук във форума?
    Къде живееш (не съм гледала др. какво са те питали) ?

Цитирай Първоначално написано от wikito123
    В апартамент или къща живееш? апартамент
    На кой етаж в блока или къщата си? 2
    Колко стаи има апартамента/къщата? 5
    извинявам се за тъпите въпроси ама напоследък само апартаменти и къщи са ми в главата :Д Да не би да се местиш да живееш,че само за това мислиш?

Цитирай Първоначално написано от mimimimi123
    били си купила диплома знаеш за какво имам предвид? Не! Искам да съм си я заслужила.
    коя е най-добрата ти ФР тук във форума? Нямам.
    Къде живееш (не съм гледала др. какво са те питали) ? Велико Търново

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Ии май аз трябва да съм на стола ... Питайте...

Мега фен Аватара на Colouring
    Как се казваш?
    На колко си години?
    Хоби?
    Каква музика слушаш?
    Какъв жанр филми гледаш?
    Колко истински приятеля имаш?
    Неуверена ли си?
    Прекалено доверчива ли си?
    Обичаш ли да бездействаш или винаги се намираш на работа?
    Любим цвят?
    Любима книга?
    Обичаш ли да четеш и какво предимно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си