.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Защо всички са толкова зле..

Защо всички пушат и се правят на велики? Какво толкова? Вече няма хора, с които да си говоря нормално като човек. Като малък, повечето ми добри приятели станаха боклуци. Останаха ми само двама-трима. Даже в последно време намирам момичетата за по-добри приятели. Поне има какво да си кажеш с тях, а не само псувни и простотии. Нещо момчетата стават яко агресивни тия времена, аз много рядко съм такъв. Държа се нормално. Това ли е модерно? Искам да ви кажа едно. Зарязвайте скапания facebook, който не ви помага в нищо, освен да се филмирате в проблемите на някой друг и учете. Това ще ви спаси, защото сегашното поколение е пълно с паразити и лайна, които не трябва да съществуват. Забога, когато бях малък беше толкова по-лесно. Миналата година мразех училище, но сега разбрах, че само с тия facebook простотии, нищо няма да спечелите. Явно съм по-различен. Сега разбирам, че ученето и да спортуваш за здраве са най-важните неща. Това беше от мен.

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Напълно съгласна.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Така. Съгласна съм с тебе. Понякога и аз се чувствам така - имам чувството,че с никого нищо не мога да кажа. Всички са на друга вълна. Но се надявам да се осъзнаят час по-скоро,че иначе просто..... след време като осъзнаят какво правят в момента,ще съжаляват адски много.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

само не разбрах фейсбука кво общо има с пушенето и момчетата които се държат агресивно
    Пиках на химна!!!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Добре казано.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    И аз си задавам тоя въпрос, аз съм момче на 18 и от нашият клас всички се праят на много важни пред по-малките и пушат, пият, напушват се и се мислят за мноо велики и е така в даскало се уважават и почитат точно "хулиганите", които са парят на важни пред даскалите и другите и мислят, че това ще им помогне за в бъдеще, не знам ква им е целта, не знам кво стаа в днешно време, а и все пак са вече на 18 години тряя да се държът малко по-зряло, и мислят, че ако слушаш в час, не спориш с даскалите, пишеш, носиш учебниици и тем подобри не е нормално, и все едно си луд за тях, щото искам да науча нещо/не съм някъв забил зубър/ дори и не съм мноо добър ученик, по отношение на успеха, но но се държа съвсем нормално в час, не говоря, слушам и пиша, но по край повечето от тях и аз започвам да говоря в час и да ми викат, а не искам да е така, за повечето от моя клас и въобще ученици даскалото е място за забавление, ебане, напушване, ядене, спане, но не и за учене, не мога да проумея, че 12-ци се държат като деца и дори в 11 клас се целиха с хартиени самолетчета, мноо забавно щеше да е ако бяха на 5, но те са на 17/18

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    Добре казано.
    +1
    И все пак не всички са такива...Винаги се намира някого, с когото можеш да общуваш без да ти се иска да се самоубиеш след 10 минутен разговор с него.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от deni979
    Добре казано.
    +1
    И все пак не всички са такива...Винаги се намира някого, с когото можеш да общуваш без да ти се иска да се самоубиеш след 10 минутен разговор с него.
    Е не съм винаги на разположение..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от deni979
    Добре казано.
    +1
    Е не съм винаги на разположение..
    Еми то в този форум си толкова търсен, че няма начин просто дори и да искаш...
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Не вярвам ВСИЧКИ от училището ти да са такива каквито ги описваш. Намери си приятели като теб и се движи с тях. Изобщо няма нужда да обръщаш внимание на тези, които те дразнят. А и не виждам какво общо има пушенето с това, че се правят на велики (както ти твърдиш). Ти нали не пушиш? Тогава какво де бърка дали другите го правят? Всеки сам си ги избира тези неща и дали да си съсипва здравето. И въобще, аз намирам за безмислени тия теми, в които се оплаквате как ви мачкат и как всички са ненормални, а вие сте нормални. А до пича над мен - да и на мен ми е странно как на по 17 години се целят с хартиики

М/у другото, един доста умен човек е казал, че обратно на хорското мнение, седенето пред компютър в социалните мрежи подобрява, а не разваля езиковата култура на хората.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Напълно съм съгласен .. в днешно време децата се праят на "вижте ме кой съм аз" аа са едни боклуции..
    ESL !!!

Цитирай Първоначално написано от abvd
    Напълно съм съгласен .. в днешно време децата се праят на "вижте ме кой съм аз" аа са едни боклуции..
    Добре, обяснете ми, как се правят на "вижте ме кой съм аз"! Защо си мислите, че всеки който се държи по начин, различен от вашия е кретен, ненормален и се прави на важен? Няма спор, че във всяко даскало си има и боклуци, но положението не е толкова отвратително, колкото го обяснявате.

Съгласна съм . За съжаление повечето са така.

Мега фен Аватара на Colouring
    Е,вие пък всички ги изкарахте по-зле от вас.Едва ли не-вижте аз колко съм над другите.
    Да,аз се чувствам по същия начин в повечето време,но просто си знам,че явно имам друго мислене.Виждам разлики между мен и другите,но определено не мога да кажа,че съм по-добра от тях.Нека правят каквото си искат.Аз пък няма да пуша,да пия и животът ми да зависи от фейсбук(споменавам го,защото авторът го беше споменал).Те си си го правят за себе си.Аз никого не мога и не искам да обвинявам.Имам различно мислене,характер..различна ценностна система,ако щеш.Едни някой ден предполагам,че ще се осъзнаят..други-не.
    Бъди себе си,недей да се интересуваш от другите.И все ще намериш някой човек,който по твоите критерии е нормален.

Има надежда. Знам си аз, че и нормални хора има на света.
    青の祓魔師

aras, тези, за които си мислиш, че не са зле като останалите има много голям шанс също да пафкат трева

aras за един едно нещо е нормално - за друг не. за един едно нещо е боклук - за друг скъпоценност. за един някой може да бъде мъдрец - за друг - тъпак .за мен може би ти си луда, за теб сигурно аз съм напълно изпаткал, за трети и 2мата сме пълни идиоти. всеки си пречупва нещата през неговата си призма, гледа от неговата гледна точка и мисли по негов си начин. след време ше се осъзнаеш
    Пиках на химна!!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Какво пречи това,че повечето хора са пушачи?

Иначе на темата +1

Не искам по никакъв начин да агитирам някой да пуши трева. Най-малкото е нелегално и човек трябва да е готов да си понесе последствията. Но за мен не е нормално да си равнодушен към алкохола и цигарите, а към тревата не. Тревоманите са дотолкова наркомани, колкото са алкохолиците и обикновените пушачи.

aras, какво постепенно затъване? И какво значение има дали ще е 1 или 10 грама?

Няма нужда да гледам хора, минал съм по този път. Пушех почти всеки ден в продължение на малко повече от половин година и спрях коза отведнъж, без никакви проблеми. Само за справка, цигарите се опитвах да ги отказвам и все още не съм. За моя рожден ден ми подариха 15 грама и сме си живи и здрави. Чист съм от около 2 месеца и не изпитвам нужда да пипам трева. Никога не съм си и помислял да премина на нещо по-твърдо. Така че:

-Към тревата не се пристрастяваш физически. На психическа основа е същото, като да се пристрастиш към видеоигрите.
    -Тревата не е стъпало към по-тежки наркотици. Това е личен избор и ако човека премине на нещо друго след коз, то вероятно е щял да го направи и без коза. Вече опира до среда, възпитание, т.н.
    -Доколкото съм информиран, досега не е имало случай на смърт от свръхдоза марихуана.
    -Също така, в повечето класации за най-вредни наркотици поставят алкохола и цигарите като по-вредни от канабиса.
    -Напушените хора са по-малко агресивни от пияните.

Любопитно е да прочетете защо марихуаната е нелегална.

Но тревата не излиза много евтино (не е и кой знае колко скъпа) и ако нямате самоконтрол, може да си докарате финансови проблеми. И е трудно да вземеш трезви решения докато си напушен. Понякога се депресираш от нея. Това са основните ми критики.

По-добре без, но не е чак толкова лошо със. Да не слагаме етикет "отрепка" на всеки пушач на трева.

Ако знаеш причините може и да разбереш как да й помогнеш. Ако набеждаваш тревата за положението й, сигурно ще се почувства неразбрана.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

Re: Защо всички са толкова зле..

Цитирай Първоначално написано от noproblem123
    Даже в последно време намирам момичетата за по-добри приятели. Поне има какво да си кажеш с тях, а не само псувни и простотии. Нещо момчетата стават яко агресивни тия времена, аз много рядко съм такъв. Държа се нормално. Това ли е модерно? Искам да ви кажа едно. Зарязвайте скапания facebook, който не ви помага в нищо, освен да се филмирате в проблемите на някой друг и учете. Това ще ви спаси, защото сегашното поколение е пълно с паразити и лайна, които не трябва да съществуват. Забога, когато бях малък беше толкова по-лесно.
    Поздравявам те за страхотния коментар.
    Все пак не се отчайвай, има и свестни хора, въпреки че трудно се намират.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не,че ти не се правиш на ''кой съм аз'' с тези изказвания,едва ли не ,си над другите...

Всеки може да бъде какъвто си поиска,гледаите си живота!
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си