Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
Цитирай Първоначално написано от ted4ty
Така...1-во благодаря на всички,които си направиха труда да ми отговорят.2-ро преди темата да бъде затворена имам още един въпрос:
Мисля,че вчера ми дойде ,защо не съм сигурна ли?Ами ситуацията е следната:
Често имам запек ,от което понякога ануса ми кърви...когато вчера отидох до тоалетна нямаше по гащите,а само като се избърсах,работата е,че имаше и по ануса и влагалището Възможно ли е да ми е дошло и да е потекло към ануса??
Имайте предвид,че когато имам кръв от ануса е съвсем малко и не мисля,че можеш да потече към влагалището.+ ония ден имах течение

Не мисли за менструацията,ти имаш друг проблем.Имаш кръв от ануса и не си отишла на лекар??? Трябва да се излекува запека.Непременно трябва да посетиш гастроентеролог и да обърнеш внимание на този проблем навреме! В противен случай нещата могат да се влошат и след време да имаш сериозни проблеми с изхождането.
Споменах и за този проблем,защото когато се избърсах видях,че има кръв и по влагалището и по ануса,не ми се вярва от ануса да се е стекла надолу...и когато ануса ми отвреме на време кърви то е...една две капчици!За това питам дали от влагалището се е стекло към ануса,защото вчера нямах никакъв проблем с изхождането пък и нищо не ме е боляло...а когато видях,че има кръв беше към 20:00 часа,а отидох по голяма нужда сутринта...Пък и този път кръвта си беше ... доста повече от едната/двете капки от ануса...

Имах сериозен запек преди 4/5 месеца,от тогава нито веднъж не съм имала