- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- СПАМ разговорник
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=614033Първоначално написано от pencilwarrior
Гледай какви снимки му правят![]()
на терорист мязал, викат
![]()
тва с калашника разбива просто![]()
Нататък го има като немски войник, културист и гейПървоначално написано от pencilwarrior
![]()
на мен ми отваря само 3-4, на останалите изписва че host-a на imageshack е в нарушение... все пак голям смях падаПървоначално написано от N0pe
![]()
От 12-13 страница нататък има уникалниПървоначално написано от pencilwarrior
Сложили са го във филми и комикси
Той човека първо го обръщаше на майтап, ама после се отказа
HE GOT POTENTIAL !
![]()
ох вече ме мързии, толкова са многоооо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
АхахахахахахахаххахахАХАХ АХахаХАХАХАхахАх![]()
![]()
:razz
![]()
:
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от N0pe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И отдолу пише NP - no potentialПървоначално написано от N0pe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А бе момчета как може един и същ протеин (фирма , вкус и всичко..) в Америка да ми излиза 110 лева за 4.5 кг , а тук 140 лв за 2.27 кгБаси работата бро..
![]()
БДС
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
пребих мангал...
то мене вчера ме бихаПървоначално написано от Ebaticirka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
HolyShit
Ща направя лостаджия. Стриит фитнесс is the best.![]()
... От стрийт фитнес не можеш да постигнеш нищо, което да не можеш и в залата. ПРОУМЕЙ ГО НАЙ-НАКРАЯ!!!!
Е как бе, ставаш по-еластичен и релефен!Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не! ОТ стриит фитнесс дори да не ти се вижда релефа и плочките - ставаш здрав като скала!![]()
Добре!
Чекай бе , от стрийта ставаш масивен-релефен и много еластичен,а във фитнес залата ставаш тромав и мазенПървоначално написано от Chacho
Това беше вица на годината![]()
![]()
![]()
Какво всички са се побъркали по тоя стрийт фитнес, а онзи лудият репортер/оператор като му видях клипчето днеска, извинете ама Галин Калчев Релефа е по-нормален, верно здрав е ама то тотално са изпаткали всички ..
![]()
Нали знаеш,че с тоя клип само броят хейтърите...Смисъл абсулютно наясно си,че той се ебава и имитира позиорчетата по лостовете?