- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- СПАМ разговорник
Първоначално написано от HolyShit
Не е така, ама не очаквам и да разбереш. Помпай си във фитнесчето и ни завиждай! :P
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз откакто ходя на лостове съм направил пълен мъжки и женски шпагат, мога да си правя минети сам и стоя в лотус по 8 часа. По-еластичен съм от пластелин, ама щото правя кофички и набирания, а всеки знае, че това развива еластичността. Дерзайте !
Eвала!![]()
-And I think at one point there you said something about sucking your own dick?
-Nope.
-Actually, I'm pretty sure you did.
-Nah, that ain't me.
-Ok, this has been eye opening for me.
-I'm the boss!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Завииждаййтее дрисслии мръсннии
не моете и на малкия ми пръст да се намажииииитееее
Как може да не межете да си вдигнете краката в L стоеж?![]()
Щеви се наложи някъде да изкачвате кула или скала... ше вземете да овисните някъде и нема се наберете и паднете. .....![]()
![]()
Ловецо, искаш да се пробваме да видим кой може да държи повече време в L-стоеж ?![]()
дОобре.Първоначално написано от ZipFail
А после ще се състезаваме кой повече пъти ще се набере с L и L коремни възлизания![]()
Аз се набирам на буквата Щ.
На П е най удобно![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
__) тъй е най-трудно
Направих си успоредка от няколко кофички![]()
ша цитирам един приятел, с прякор Шамара, сети се що му викат така ... не щото слуша RNBПървоначално написано от Chacho
"Брато сложи ми 100КГ и ми кажи как да ги вдигам ... така, така, така, така (показва различни упражнения .. рамена преса, гребане, бенч преса) .. на У.. Ю, Я .. ь .. Ь!"![]()
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Хахахаха![]()
Прецизно пробит и ваксиниран шприц![]()
Азис - Хоп [music]
ХахахаНещо.
![]()
кУрави ли сте уа
Абе Chacho, що не казваш че единичната тренировка в това Real Pain e 10 лв. тамън утре щях да ходя, ама се отказах вече![]()
На Васил Левски колко е таксата момчета ?
Щото не бях намерил таксите. А месечните колко са, май бяха по евтини![]()
70 лв. ама пак ми е над бюджета..
Васил Левски май беше 50 за месец и 8 единична ако не се лъжа.И там първата без пари![]()
Я виж: http://www.mma-bulgaria.com/clubs/vi...и-софия
ЕДИТ: Ето и това, само че няма цени: http://www.mma-bulgaria.com/clubs/vi...ki/klub-sparta
Чак Октомври ще обикалям :/ Кво стана с тези, които щяхте да ходите на Васил Левски, някакви впечатления?