.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 130
    Мега фен Аватара на ZipFail
    Как ви е графика на тренировките на Васил Левски ?

Здравейте! Искам да ви попитам защо сте толкова против тренировките със собствено тегло? ( стрийт фитнеса) Всъщност и аз съм против да го наричам стрийт фитнес щото съм си от село и си обичам родния език Занимавал съм се с борба и бокс и в двата спорта треньорите препоръчват през почивните дни тренировки на успоредка и лост а не в зала. Тоест тренировките със собствено тегло развиват така мускулатурата ,че да е полезна в тези два спорта повече от залата Ако има фенове на бокса и на мма мога да ви кажа ,че Майк Тайсън и Фьодор много ама много рядко тренират с щанги дори Тайсън започва щангите когато пропада (ако може така да се изразя) тренират го нови треньори който му развалят и техниката и мускулатурата с тия щанги. Фьодор беше казал ,че тренира със собствено тегло защото мускула му става по еластичен,бърз и издръжлив. Аз не тренирам само на успоредка и лост в тренировките си включвам много упражнения (мостирания,коремни преси,лицеви опори,кофички,набирания и др) отделно тренира и с българска торба ( който незнае за какво става въпрос може на напише в ютиб bulgarian bag training) и тичам 3-4 пъти в седмицата 2 пъти дълъг крос и 2 пъти спринтове. По нищо не отстъпвам на наборите ми който ходят на фитнес (според мен) на лежанка вдигам 110 кг,клек 85кг 10 пъти (не съм пробвал макс) мъртва тяга 120 кг 10 пъти (никога не съм правил това упражнение). Това е от мен очаквам мнения защо сте против този вид трениране?

Мързи ме да пиша дълги постове, затова накратко.

Aко искаш тяло, фитнеса е много по-доброто решение, хипертрофия се постига по-лесно със свободни тежести, плюс това имаш възможността да променяш натоварването и килограмите с напредването си.

Пък ако искаш функционалност и сила, лостовете пак са много далеч от най-доброто. За сила трябват многоставни движения, каквито на един лост и успоредка нямаш много възможност да избираш.

Една дума - ни риба ни рак.

Искам само да кажа, че днес видях ТАЧЕВ ! ТАЧЕВ !!! Мина на 2 метра от мен и пичките му се кланяха и му целуваха краката ! Почуствах се богопомазан

А и ръката и гърба са ми по-добре от неговите, очаквах поне като е 175 да има няква маса

Мега фен Аватара на Chacho
    Взе ли му автограф????

Може ли автограф от теб????
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Тачев според мен е много слаб а за краката да не говорим но не съдете по Тачев че трябва всички които се натоварват със собствено тегло да са такива

anonymous546178
    Guest
    На някой от студентстки да му се тича утре... сутринта

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от plamentigaraa
    ,По нищо не отстъпвам на наборите ми който ходят на фитнес (според мен) на лежанка вдигам 110 кг,клек 85кг 10 пъти (не съм пробвал макс) мъртва тяга 120 кг 10 пъти (никога не съм правил това упражнение). Това е от мен очаквам мнения защо сте против този вид трениране?
    Евала. Сигурно си голям лостаджия. Правиш предна везна и бавно силово с трудния хват, за да си толкова добър и във фитнеса като не ходиш на зала.

А за Тачев - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=PTPFxv3efG0

Супер фен Аватара на HolyShit
    Тук има много въпроси,които мога да задам,ключови..
    Да не говорим,че зад монитора всеки вдига много,сигурно само аз си казвам истинските килограми дето вдигам,па нека да се смеят..Все пак ако е в лицето ми няма да се смеят и съм сигурен 200%.

Абе вие как се справяте с физическото?!Гледам другите ,гледам мен и направо ми се плаче..Толкова съм зле...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от m0ny
    Абе вие как се справяте с физическото?!Гледам другите ,гледам мен и направо ми се плаче..Толкова съм зле...
    Спри да гледаш и играй.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от m0ny
    E то по фвс освен малоумно и сакато бягане +скачане - нещо друго прави ли се?
    Ф В С е мноо загубено...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    тва фвс е идиотско, скачам далече тичам бързо и като ми кажат да си избера някой спорт - волей, футбол, баскет и да речем да ударя сервис на волей съм кръгла нула, техника, яко куца, а некви клечоци играят по-добре от мен, ама кво да прая като не ми харесва тоя спорт имаме фитнес в даскало да ме заведат там да покажа нещо
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    СЕРВиза при волейбола е идиотска техника .
    И аз много се излагам като го бия...
    Има момичета 100 пъти по-добре го правят... а други клечки се мислят за силни ..
    На бягането и скачането не съм добър, защото не го тренирам... Но имаше един ,ГЕЙ'' от нашия клас ,който мина всички и му писаха 6.

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Има момичета 100 пъти по-добре го правят... а други клечки се мислят за силни ..
    На бягането и скачането не съм добър, защото не го тренирам... Но имаше един ,ГЕЙ'' от нашия клас ,който мина всички и му писаха 6.
    Сигурно е искал да бара меча на даскала и се е постарал..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Сигурно е искал да бара меча на даскала и се е постарал..
    Сигурно, но сега се премести в един техником дето няма момичета.... смяятай .

xaaxaxa

anonymous546178
    Guest
    от далеч питам.. някой за неделя вечерта или понеделник рано сутринта за тичане в студентски град.. харесал съм си студентския парк, но ако има други предложения, съм отворен към тях

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    от далеч питам.. някой за неделя вечерта или понеделник рано сутринта за тичане в студентски град.. харесал съм си студентския парк, но ако има други предложения, съм отворен към тях
    еЕе Не бягай там.... ше вземат да те набарат - напият, напушат като братушките ни славяни руснаци...

Аз само да се похваля, че утре съм на интервю за работа и е възможно вече да трябва да ми казвате Сенсей ZipFail

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Да не пускам нова тема, ще кажа, че старите потребители на раздела са
    1. Chacho
    2. ZipFail
    3. redbul_ май така беше ника
    3. TheManTheLegend
    4. awerw
    5. Myrth
    6. muscle
    7. fatrat (как го забравих само)
    8. Valento
    9. navar

и ако има още някой да се обади

Новите са

1. HolyShit
    2. loveca777
    3. Greennight
    4. slicky
    6. TodorMarkov

и още 10-20 на които не им помня никовете
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

DownloadVirus от 2010та ! Пак съм аз !

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Рег си се в края на 2010 а аз пусках тема за плочки още в началото на 2010
    sapphire5

Мисля,че беше някъде към средата! Зема пак да почна да си пиша то другият стар акаунт ..

Така или иначе тоя раздел за спорт и здраве забелязвам,че все повече залязва.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    не е като да гъмжи от теми като в Любов, но и тук пишем често
    sapphire5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си