- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- СПАМ разговорник
аз млад ли съм бре![]()
![]()
![]()
някой за петък сутринта за бягане в студентски парк ?
казах който не се види в правилната графа да казваимаше и други старички, но не им помня никовете
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
3 седмици да ме няма тука и гледам, че раздела е поумрял, кво направихте без мене бе![]()
Е той замря, щото вече няма теми за плочки и маса през ден![]()
navar e от старите потребители. Valento и NqmamName също.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
NqmamName не си го спомням
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Той не пишеше много често. Сега го меркам отвреме навреме. Тренираше бокс и ММА доколкото помня.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Валенто беше активен,като аз тъкмо се регнах и почнах да пиша тука,пъk NqmaName е също от старите
предмишницата му изглежда като моята![]()
sapphire5![]()
Според мен,въпреки,че е на 64 години Хит и Кътлър трябва да се пазят ,щото да стане така,че 2012 година Арнолд да спечели и да го поемат анално![]()
секси![]()
sapphire5![]()
трансексуална![]()
За ко не ти харесва е ловец,требва ги ловиш за гъза такива :P
tricepsa, рамото и прасеца най-кефят![]()
![]()
sapphire5![]()
Аз, ако я барна тя ще ме изнасили !
Да не говорим ,че трансексуалните си правят операции и една лизбийка заприличва на истински мъж в буквалния смисъл!!!
![]()
е и?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе тука сме голяма сила, и стрийт фитнес инструктор си имаме (loveca777) и фитнес (awerw, HolyShit) ;дд само новаци трябва да има, ама вече никой не спортува![]()
sapphire5![]()
[quote="awerw" ама вече никой не спортува[/quote]
Не искам да си представям поколението на нашите деца или внуци вече!!
Сигурно изверг ще викат на някой ,който успява да бутне 20 кг лост от лег или да направи 10 лицеви опори с 300 зора !![]()
И на истина така ще стане , децата само ще немеят и не вярват на нашите истории![]()
Аз ся тръгнах на даскало , и там в даскалото има лостове,успоредка и лапетата само се мъчат там 8-9-10 до 15-16 годишни да се задържатАз отивам,направих 10 кофички бързичко и ония останаха ей така
Все едно гледат нещо извънземно
![]()
![]()
Ти не може да не се похвалиш бееее![]()
sapphire5![]()