- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- СПАМ разговорник
ДА, отишъл пред лапетата и се прави на ИЗВЕРГ![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
мхм Много е приятно като такива лапета те гледат и боготворятПървоначално написано от HolyShit
![]()
И на мен ми се е случвало някакви 12 , 13 годишни зад гръб да говорят,че съм изверг... Чувството е яко , смешно , но да ти кажа и малко се обидих![]()
Не бе,те наще от класа има 1 лостаджияИли не го знам..Ама слаб,кльощав,прави силово,доста ми е познато
И си мисли,че във фитнеса не мойм да правим със собствено тегло :P
Въй, хванах некъф вирус (не става дума за Downloadvirus) и драйфам и не мога да ям
И 2 тренировки пропуснах вече, и май и 3та ще пропускам зависи как съм до петък, внимавайте много, че мен ме изкара от строя
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Кво става, тренирате ли? В София не успявам да ходя на фитнес, че ми идва малко скъпо за възможностите. Иначе след един месец без сериозни тренировки днеска направих една и за моя радост си вдигах същите тежести. И много важното - не съм загубил килограми![]()
Audio ergo sum