.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 130 от общо 130
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ДА, отишъл пред лапетата и се прави на ИЗВЕРГ
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Аз ся тръгнах на даскало , и там в даскалото има лостове,успоредка и лапетата само се мъчат там 8-9-10 до 15-16 годишни да се задържат Аз отивам,направих 10 кофички бързичко и ония останаха ей така Все едно гледат нещо извънземно
    мхм Много е приятно като такива лапета те гледат и боготворят
    И на мен ми се е случвало някакви 12 , 13 годишни зад гръб да говорят,че съм изверг... Чувството е яко , смешно , но да ти кажа и малко се обидих

Супер фен Аватара на HolyShit
    Не бе,те наще от класа има 1 лостаджия Или не го знам..Ама слаб,кльощав,прави силово,доста ми е познато И си мисли,че във фитнеса не мойм да правим със собствено тегло :P

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Въй, хванах некъф вирус (не става дума за Downloadvirus ) и драйфам и не мога да ям И 2 тренировки пропуснах вече, и май и 3та ще пропускам зависи как съм до петък, внимавайте много, че мен ме изкара от строя
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Кво става, тренирате ли? В София не успявам да ходя на фитнес, че ми идва малко скъпо за възможностите. Иначе след един месец без сериозни тренировки днеска направих една и за моя радост си вдигах същите тежести. И много важното - не съм загубил килограми
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си