@Blab

Първото за което се сетих е работата върху снимки.Скоро си играех с 1 снимка.Започнах в 8:00(вечерта) и приключих с нея в 4:15(сутринта).Просто като се захвана с нещо подобно и губя представа за времето.Много обичам да снимам.На майтап обаче съм и голям светски хроникьор (ако ме попиташ за новини около някоя холивудска звезда - винаги има какво да ти кажа).

И аз си мисля,че не мога да се ориентирам заради пубертата...Явно съм късен пубер

Винаги съм си се представял на работа на компютър/офис.Нещо свързано с телевизия или реклама,билбордове...Нещо такова.Едно нещо обаче мога да заявя със сигурност - не съм за физическа работа.Един пирон трябваше да закова в къщи - ожулих цялата стена,направих дупка в стената (пирона не щя даже да се задържи) и пирона се изкриви...Представи си нещо по-сериозно до къде ще го доведа - ще срутя сградата...

@AutomatiC

Правилно.Там е бъдещето,но като не ми е на сърце подобно нещо.Вярвам,че човек трябва да работи нещо,което му харесва,което му е приятно...

@BrainlessROCKBABY

Попадал съм на тази специалност,но не предполагах,че с нея можеш да работиш това.Винаги съм си мислил,че графичен дизайнер е нещо много близко до web дизайнера.Но щом с тази специалност може да правиш реклами и билбордове,то определено я слагам към предпочитаните.Ще отворя сега справочника да видя какви са изпитите.Но ще ми трябват още идеи...