Цитирай Първоначално написано от ndirector
Ще си призная,че не съм чел цялата тема,защото просто нямам време в момента.Прочетох темата + няколко мнения и разбрах,че обичаш доста неща,но и да снимаш много ..
Лично аз,бих ти препоръчал операторство.Ако си добър в това,което правиш ще те викат да участваш по събирания ,ще ходиш по различни предавания,ще снимаш филми може би,дори ако се докажеш може би ако има нещо да се снима в чужбина ,ти ще обикаляш там..Не разбрах на колко си,но не искам да махам това мнение за да търся .Може би,ако сега си 12ти клас тази година ,ще трябва да почнеш уроци и курсове и после да кандидатстваш в НАТФИЗ с операторство . Там е най-добре до колкото съм запознат.В НБУ знам,че има актьорско майсторство,но мисля,че няма такава специалност.В чужбина няма да можеш,щото просто нямаш време.Добър вариант е НАТФИЗ с операторство.Ще обикаляш,ще снимаш ( а харесваш ) ,ще изкарваш хубави пари и така .
Това е МОЕТО мнение.

Мислил съм си го,но доколкото разбрах там взимали много малко хора + трябвали ти връзки.Иначе май май темата дава резултат.Вече почнах да придобивам някакви насоки...

1.Реклама
2.Графичен дизайн
3.Интериорен дизайн