- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата при спане...
+1, като ще добавя, че косата не се мие по - често от 2 пъти в седмицата! Ако знаеш как да я поддържаш и го правиш след измиване би трябвало да е прекрасна поне 4 дена!!!Първоначално написано от WaterLilly
Спя с вързана коса,по удобно ми е и не ми влиза в устата,носа...![]()
По принцип спя с пусната коса,но си я вдигам назад ... Оффф,как да обясня?!Абе нещо ТАКОВА.А понякога я връзвам на много висока опашка.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
по принцип да се връзва косата е вредно, а в тия жеги през деня ако ходите вързани и вечерта като си лягате пак ако сте вързани не завиждам на косите ви![]()
^ Не съм съгласнаАз от пролетта почти не си пускам косата,освен вечер,и нищо й няма - хубава,лъскава,мека и здрава си е,дори след третирането със сешоар,преса и връзването
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да, но от прекаленото време с вързана коса може да те заболи главата. Поне при мен е така.. Спя с пусната коса, защото я изправям, а ако я хвана с ластик, ще се пречупи. Пробвала съм да спя в вързана- на сутринта имам адски главобол.
Уау, колко много момичета спят с вързана коса, аз винаги съм си мислела, че е вредно за косата. Иначе винаги си спя с пусната коса, така ми е най-удобно, но никога не лежа върху нея, косата ми винаги е разпиляна нагоре по възглавницата, нещо подобно на снимката пусната по-горе.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Аз лично знам,че не е хубаво косата да е вързана, защото започва да се пречупва косъма, а и мен започва главата мноооооого да ме боли и просто не издържам.
Иначе спя със пусната коса ВИНАГИ!
+1, връзвам я понякога, но не ми е навик... и не съм гледала дали ми се омазнява по-бързо спусната или вързанаПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
Поддръжката на косата няма нищо общо, когато имаш проблем със скалпа. Това омазняване си е гадно. Понякога продуктите, които са ми помагали преди, след време не вършат работа и единственото спасение е миевето всеки ден. Нищо, че не е полезно. Самата коса си го изисква.Първоначално написано от kitten8m
Но няма как да го разбереш, ако не си имала този гаден проблем.
Така, че не спорете за това. Да не ви се налага.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Абслютно винаги спя с вързана коса, иначе ми пречи, топло ми е, а и гъделичка миУотоВръзвам я на ниска хлабава опашка отзад и не ми пречи, защото спя само по корем или на страни, никога по гръб.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Лятото я връзвам колкото е възможно по-високо. Дори един кичур да изпусна и ми става жега от него.
А зимата спя с пусната коса, за да ми топли.
И спря да се върти за миг земята..
Винаги съм си спяла и си спя със спусната коса. Обичам докато спя да ми е максимално удобно,а не нещо да ме дърпа или скубе![]()
Аз спя с пусната защото ми е доста къса и не може да се върже и да искам. Иначе, когато ми беше по-дълга почти всяка нощ бях с ролки![]()
Първоначално написано от WaterLilly
Не я къпя, защото се е омазнила, къпя я, защото ме освежава и така се чувствам по-чиста. Оставяла съм я,защото една приятелка ми каза същото и познай- беше си повече от идеална.
EDIT: На косата ми никак не й се отразява зле миенето всеки ден. Изглежда страхотно жизнена. Грижа се за нея просто.
Everything changes, but beauty remains ...
Аз не обръщах внимание как спя и почти никога бях спала с вързана,освен ако не си правя някаква прическа.Но една приятелка ме светна,че ако я връзвам докато спя ще се омазни по-малко.И действително е такаТа,аз спя с отпуснато кокче,така хем не се омазнява,хем ми се запазват къдриците.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
С пусната коса спя.Имало е случаи, в които да я вържа, но рядко се сещам.Иначе ми е интересно и ще пробвам дали ако е вързана ще се омазни по-бавно![]()
Спя с пусната коса.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ами, когато косата е вързана дълго време косъма там се пречупва... външно може да не се вижда, но точно там косата се уврежда.... и следва цъфтеж...там където е пречупен косъма след известно време цъфтиПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Аз си спя от малка с вързана коса. Така съм свикнала. А и ако е пусната се разстила по леглото и милото ляга върху нея, мачка я и ме скубе и ме събужда посреднощ да го бия![]()
Няма такова нещо, че се уврежда от връзването. Просто трябва да е много леко прихваната и да не е с гумен ластик, само той я уврежда. Дебелите пухени ластици само прихващат леко космите един към друг![]()
Ако съм се изправила я връзвам на хлабава опашка на тила ,иначе най-често спусната ако не ме дразни![]()