.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Не се омазнява моята,нямам проблем с мазна коса. Но пък я къпя всеки ден,де... даже и често по повечеп ъти.
    Значи 100% имаш проблеми с мазна коса. Остави я за 2 дни и виж на какво ще заприлича.
    +1, като ще добавя, че косата не се мие по - често от 2 пъти в седмицата! Ако знаеш как да я поддържаш и го правиш след измиване би трябвало да е прекрасна поне 4 дена!!!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Спя с вързана коса,по удобно ми е и не ми влиза в устата,носа...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    По принцип спя с пусната коса,но си я вдигам назад ... Оффф,как да обясня?!Абе нещо ТАКОВА.А понякога я връзвам на много висока опашка.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Останах учудена колко много хора спят с вързана коса ! Аз винаги спя с пусната коса и се събуждам като разплетена кошница в главата така, че мога да почна и аз да я вързвам...

Banned Мега фен
    по принцип да се връзва косата е вредно, а в тия жеги през деня ако ходите вързани и вечерта като си лягате пак ако сте вързани не завиждам на косите ви

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ Не съм съгласна Аз от пролетта почти не си пускам косата,освен вечер,и нищо й няма - хубава,лъскава,мека и здрава си е,дори след третирането със сешоар,преса и връзването
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на LeDa
    Да, но от прекаленото време с вързана коса може да те заболи главата. Поне при мен е така.. Спя с пусната коса, защото я изправям, а ако я хвана с ластик, ще се пречупи. Пробвала съм да спя в вързана- на сутринта имам адски главобол.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Уау, колко много момичета спят с вързана коса, аз винаги съм си мислела, че е вредно за косата. Иначе винаги си спя с пусната коса, така ми е най-удобно, но никога не лежа върху нея, косата ми винаги е разпиляна нагоре по възглавницата, нещо подобно на снимката пусната по-горе.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз лично знам,че не е хубаво косата да е вързана, защото започва да се пречупва косъма, а и мен започва главата мноооооого да ме боли и просто не издържам.

Иначе спя със пусната коса ВИНАГИ!

Супер фен Аватара на fuckme
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    с пусната.. слагам я нагоре, така, че да не ми опира във врата и да не ми е топло и колкото и да се въртя си стои нагоре.. ако я почувствам, че е мръднала си я оправям с рака и така.. по принцип винаги съм имала дълга коса и съм свикнала.. просто си имам навик.. ей така хващам с ръката и за 1 секунда съм си я наместила
    +1, връзвам я понякога, но не ми е навик... и не съм гледала дали ми се омазнява по-бързо спусната или вързана

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    връзвам я, че иначе ме задушава
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от kitten8m
    Не се омазнява моята,нямам проблем с мазна коса. Но пък я къпя всеки ден,де... даже и често по повечеп ъти.
    Значи 100% имаш проблеми с мазна коса. Остави я за 2 дни и виж на какво ще заприлича.
    +1, като ще добавя, че косата не се мие по - често от 2 пъти в седмицата! Ако знаеш как да я поддържаш и го правиш след измиване би трябвало да е прекрасна поне 4 дена!!!
    Поддръжката на косата няма нищо общо, когато имаш проблем със скалпа. Това омазняване си е гадно. Понякога продуктите, които са ми помагали преди, след време не вършат работа и единственото спасение е миевето всеки ден. Нищо, че не е полезно. Самата коса си го изисква.
    Но няма как да го разбереш, ако не си имала този гаден проблем.
    Така, че не спорете за това. Да не ви се налага.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Абслютно винаги спя с вързана коса, иначе ми пречи, топло ми е, а и гъделичка миУото Връзвам я на ниска хлабава опашка отзад и не ми пречи, защото спя само по корем или на страни, никога по гръб.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Спя със спусната косата

Град
    Кофата
    Винаги съм спяла с пусната коса, няма сисъл да я връзвам, защото не е много дълга.

Мега фен Аватара на xoxi
    Лятото я връзвам колкото е възможно по-високо. Дори един кичур да изпусна и ми става жега от него.
    А зимата спя с пусната коса, за да ми топли.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Винаги съм си спяла и си спя със спусната коса. Обичам докато спя да ми е максимално удобно,а не нещо да ме дърпа или скубе

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Аз спя с пусната защото ми е доста къса и не може да се върже и да искам. Иначе, когато ми беше по-дълга почти всяка нощ бях с ролки

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не я къпя, защото се е омазнила, къпя я, защото ме освежава и така се чувствам по-чиста. Оставяла съм я,защото една приятелка ми каза същото и познай- беше си повече от идеална.
    EDIT: На косата ми никак не й се отразява зле миенето всеки ден. Изглежда страхотно жизнена. Грижа се за нея просто.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Аз не обръщах внимание как спя и почти никога бях спала с вързана,освен ако не си правя някаква прическа.Но една приятелка ме светна,че ако я връзвам докато спя ще се омазни по-малко.И действително е така Та,аз спя с отпуснато кокче,така хем не се омазнява,хем ми се запазват къдриците.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Повече от фен Аватара на Greshka
    С пусната коса спя.Имало е случаи, в които да я вържа, но рядко се сещам.Иначе ми е интересно и ще пробвам дали ако е вързана ще се омазни по-бавно

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Спя с пусната коса.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ^ Не съм съгласна Аз от пролетта почти не си пускам косата,освен вечер,и нищо й няма - хубава,лъскава,мека и здрава си е,дори след третирането със сешоар,преса и връзването
    ами, когато косата е вързана дълго време косъма там се пречупва... външно може да не се вижда, но точно там косата се уврежда.... и следва цъфтеж...там където е пречупен косъма след известно време цъфти

Аз си спя от малка с вързана коса. Така съм свикнала. А и ако е пусната се разстила по леглото и милото ляга върху нея, мачка я и ме скубе и ме събужда посреднощ да го бия
    Няма такова нещо, че се уврежда от връзването. Просто трябва да е много леко прихваната и да не е с гумен ластик, само той я уврежда. Дебелите пухени ластици само прихващат леко космите един към друг

Ако съм се изправила я връзвам на хлабава опашка на тила ,иначе най-често спусната ако не ме дразни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си