- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОГНЕТЕ МИ ;с
ффеф
6+9
за пореден път го казвам....... това, че се държи добре с теб или по-точно се интересува от теб не винаги значи нещо, порумеите го най-накрая.. Целунал те и айде веднага да си помислиш, че момчето изпитва още нещо към теб, а и след като е казал НЕ, значи...сама си прави изводите.
awerw♥
За 2 месеца обич голяма![]()
Може и да те харесва, но най-вероятно просто се държи любезно.
Не си прави илюзии.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
съгласна.Първоначално написано от kyon
![]()
awerw♥
Да но защо от всички момичета само с мен се закача ? Още от идването си примерно . А ако не му обърна внимание започва да ми взима нещата .. ? ;х
6+9
е базика се човека, кво толко?Първоначално написано от 27081998
пък и може и да има някъкви минимални чувства още към теб. знам ли..
awerw♥
Първоначално написано от 27081998
Вие на колко сте 13-14 ?!Защото си спомням като бях по-малка така правеха момчетата, които ме харесваха ..
Лапешки истории ..
![]()
Много ме кефи, като някои каже " Лапешки истории "звучи много..яко някакси
..:
.
awerw♥
Щом те е резнал, заеби. Ако ще става нещо, от него зависи. sapphire? Скрит среден пръст ли виждам?![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Първоначално написано от Luidgie
знаеш ли всъщност, че чак сега се загледах точно там. Не бях забелязала, че е така.
ахах
awerw♥
Е вече знаеш. Благодаремие е на нецензорирания ми поглед. :дПървоначално написано от sapphire5
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
както се каза - не винаги значи нещо конкретното държание.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Мисля, че са лапешки филми ..Първоначално написано от 27081998
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Присетил се е, че иска да те такова. Нормално, вече е имал чувства към теб![]()
пфф .. айде без излишни коментари ако може ? Да проблем задала съм въпрос ако няма какво да кажеш по - добре не пишии ебаати заядливите хораа ..
6+9
на колко си ? ако ти е казало момчето , че няма чувства към теб ...значи няма. т'ва , че се държи мило , а не като поредния мухлъо ... е мн хубаво , ама нищо не значи.
Може и да значи нещо.. ако са по - малки сигурно момчето не иска да й признае,че я харесва,защото е прекалено срамежливо или има някаква друга причина.. А може просто да иска да сте приятели и да се даржи добре с теб.. Питай го пак ;дд![]()
Покажи му, че имаш чувства към него. Погледи, закачки, намеци. Може да ти отвърне, може и да не го направи. Опитай, нищо не губиш.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Както казаха по-горе това, че се държи мило, закача се и т.н, не означава непременно, че има ЧУВСТВА. Най-вероятно иска просто да си останете приятели и да запазите добри отношения, затова се държи така. Скъсали сте, това е.
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
АЗ МИСЛЯ , че може да направиш обратната тактикасмисъл да започнеш леко да го игнорираш
ако се опита да се заговори му отг
И така ,ще разбереш дали му пука за теб ... тфа може да го направиш само за ден ...!! Ако някой пита защо точно тфа да направи . . . или някфи такива - азз само си казвам мнението и искам да и помогна : ))
. . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .
leiisy01 .. mersi tochno tova mislq da napravq![]()
6+9