- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къпете ли се с братята и сестрите си
Първоначално написано от fenkaaa
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
омг, естествено, че не..![]()
Като бяхме малки, се къпехме заедно с бански/бельо със сестра ми.
Сега вече не, разбира се.
![]()
![]()
![]()
А не разбирам смисъла на темата, но както и да е .
Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!
НЕ !!! ОМГ... Аз дори като вляза да пикая си заключвам врата, защото сестра ми ходи навсякъде по мен...
Надявам се темата да се отнася за къпане в моретоКъпането в банята, подобно на диарията, е самотно занимание
Освен ако не говорим за романтика в банята де :P Която с брат или сестра не се постига, така че отговорът на въпроса е не.
Ем.. когато бяхме много малки с сестра ми се къпехме заедно , но тогава аз бях на 5 а тя на 3 и от тогава НЕ !А и сама като се къпя си правя каквото искам ..!
Та аз дори и до WC да ходя заключвам вратата.
![]()
![]()
Believe <3
не![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Ужасс как ще се къпя с брат мии ...само като малки ама много малки тогава е нормално, но сега не .. написал си темата за 5-6-7-8 годишните дечица
![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Същото. Само че аз съм на 16, а сестра ми на 6.Първоначално написано от Anja
Между другото познавам момче на 5 и момиче на 15 да е къпят заедно.И малкия такива глупости знае - мини перверзниче
![]()
Сестра ми е по-малка с три години и спряхме да се къпем заедно, когато почнах да забелязвам промени във себе си..![]()
![]()
(тоестт.. била съм някъде на 9 като започнахме да се къпем самостоятелно .. преди ни беше кеф и си играхме с пяната от душ гела
)
Първоначално написано от rettemich
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Къпала съм се 5-6 пъти с 2 годишната си сестра,ама не точно заедно. Аз взимам душ после се овивам в кърпата, мама ми я води и аз докато си мия зъбите,лицето, правя си маска на лицето, ... Тя кисне във ваната.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
нямам нито брат, нито сестра![]()