.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Скъсани връзки на глезен ..

Днес както си се разхождах се бях загледала на някъде и се спънах в една дупка, която беше около 15-20 см дълбока .. Усетих страшна болка в крака и понеже и преди съм си кълчила глезен реших, че отново се е случило, но той се поду и посиня .. Помислихме, че е счупен и отидохме в болница и там казаха, че е доста сериозно навяхване със скъсани връзки и ми сложиха гипс, който ще нося 20 дена ... Когато се прибрах от болницата се поинтересувах какво точно значи "скъсани връзки" .. В разни форуми пишеше, че задължително трябва да се направи операция още в първата седмица на травмата .. и в никоя от ситуациите нямаше гипс .. незнам .. ако не е нужно да се носи гипс, за какво трябва да се мъча и ако трябва да се прави операция защо не са ми казали ..
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Град
    Bulgaria
    Отиди в някоя болница веднага..това не е шега работа!!Има много некадърни лекари ..нищо чудно да са ти спестили някои подробности..

Супер фен Аватара на badsector
    Разкъсване на ставни връзки и мускулни влакна. Нормална травма, минава за месец, но след това трябва раздвижване. Правил съм го 4 пъти на левия и 2 пъти на десния крак и то не със спъване в дупка, ами при игра на баскетбол падам с цялата си тежест накриво, като стъпалото се изкривява на 90 градуса Първият път носих гипсова шина около 10 дена и като отидох да ми я махат, докторът каза, че съм я счупил. Следващите пъти само мажех с Алгезал за да спадне отока и нощни компреси с Лечива, за да се махне вътрешния съсирек Споко, ще се оправиш.

Мерси
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Град
    In the middle of nowhere
    Ето защо не трябва да четете в интернет в повечето случаи. Особено за по-сериозни неща.
    Веднага почвате да си мислите какво ли не.
    Брат ми беше със същата травма като теб и седя доста време с гипс. След това нищо му нямаше. Не знам какви операции намесваш тук, но абсолютно няма такова нещо.
    BladeDancer
    Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си