- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Извинявам се,за това,че всичко ще излезе дълго,но искам някой да си каже мнението.Ще съм много благодарна,ако някой го прочете и каже какво мисли,защото нямам приятели,които биха разбрали.
Изпаднах в доста кофти ситуация и не знам какво да правя.
Значи нещата са следните.Със една приятелка имахме среща в Борисовата.И докато пътувах в автобуса,едно момче ми направи впечатление,поогледах го и той се обърна и той ме погледна и ми се усмихна.Сигурна съм,че се усмихна на мен,защото нямаше никой друг наблизо.Та така,слязох си,и той слезе,тръгнахме в различни посоки.Няма значение.И после се срещам с приятелката си и тръгваме.И както си вървим по едно време това същото момче дойде при нас,оказа се,че познава момичето,с което бях излязла.И се представи нали,всичко окей.Остана с нас,само че говореше предимно с мен.Беше много забавно така или иначе,той се държа супер.Говорихме си и каза,че е на 15,че няма приятелка (той го спомена,без аз да го питам..) и така.Не сме си разменяли скайпове и фейс.
На другия ден пак излизам със същата тая приятелка и пак се засичаме с въпросното момче,пак си изкарахме супер.И понеже тва става в Дружба,а аз не живея там,и отиваме на спирката да си хвана автобус,тоест,те двамата ме изпращат.И точно се качвам в автобуса (само че с мен се качваха още доста хора ) и той ме пита за скайп..аз го чух,но както отбелязах,беше шумно и той не ме чу.И си останахме така.
И понеже аз много го харесах,а ми си стори,че и той мен,питах тая моята приятелка за скайпа му или за фейс,абе нещо да ми даде,даже и телефона.ОБАЧЕ тя отказа..нищо не ми каза за него,освен,че бил супер зле,бил тъп,държал се гадно и такива.Не ми направи такова впечатление да се държи така,но нищо.Та така месец сигурно я питам и тя нищо.Ходя из Дружба като ненормална и все се надявам да го видя,но не.
И така до вчера.Момичето ми се обади и ме викна нали да се видим и каза,че това момче ще е там.Отидох,само че като видях,че момчето идва с момиче,ми светна..предполагам,моята приятелка го е криела едва ли не от мене,за да се уреди тая пикла,която беше с него.Били тръгнали преди седмица.Честно,не изглеждаше много да я харесва той,но нищо.
Иии отидохме 4-мата на кафе и беше супер тъпо.Гаджето му само го гледаше гадно и едва ли не не му даваше да говори с нас и той се държа мноого спечено.В смисъл,нещо не каза,не се разсмя и веднъж и така.Обаче в момента,в който оная се разкара с моята "приятелка",той се ухили и почна да се смее..и така си говорехме и пак си беше същия,както преди.И в един момент ме пита защо не съм му писала.И аз седя и не схващам.Обясних му,че му нямам скайпа,а той каза,че е ПОМОЛИЛ тая моя приятелка да ми го даде..е,да ама не ми го е дала.А колко я молих..та казах му,че аз съм питала,а тя не е казала,той се ядоса и като се върнаха я дръпна настрани и нещо й каза..явно не й стана приятно,ама си го заслужи.Само че оттам гаджето му,тая 13 годишна кифла,която се беше облякла като да не казвам какво, се вкисна и се скара с него (пред нас!) и си тръгна..той й тегли една и остана с нас,каза ми скайпа си и после тръгна,уж да се извинява на оная..
ТА,сега не знам дали да му пиша..в смисъл,той има гадже,а аз не искам да сме само приятели.Другото,което ме тормози е за приятелката ми-много добра приятелка ми е от отдавна,на това,което направи много ме ядоса.И за нея се чудя сега как да се държа с нея..
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
+1 ,подлей вода и на малката пикла ,и на 'приятелката' си. Много курвенски номера са това - огледай се за свестни хора около себе си...
Пиши му. Според мен те харесва, а тая не ти е никаква приятелка.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Естествено, че ще му пишеш.
А на злобната си приятелка можеш да й теглиш една. Или в по-лошия случай - остави си я като човек в указателя, на когото да се обадиш, когато много, ама много си го закъсала откъм познати, а ти се пие кафе, и не й разказвай нищо, говорете си на супер общи теми(филми, книги, музика, училище).
Maй тази твоя приятелка го харесва тайно....и за това не ти е помогнала...
Пиши му....ние не можем да гадаем какво ще се получи ако му пишеш и какво ако избереш да не му пишеш...![]()
На 14 съмНо все пак.
Това момиче ми е страшно добра приятелка от втори клас..винаги сме били най-добри приятелки,споделяла съм всичко с нея,както и казах,че харесвам това момче.А тя нищо не ми каза,само се опита да ме настрои против него.И странното е,че го извика с нас,когато той вече имаше гадже..Много тъпо.
Май вярно ще взема да я разкарам,имам си и други приятели все пак.Лошото е,че всички са с някого,за това казах,че няма да има кой да ме разбере - те са на друга вълна..
Само се чудя ако му пиша и не стане нищо,дали ще си е струвало приятелството ми..знам какво ще кажете,но това е първият път,когато ме минава така.Не знам струва ли си заради момче,било то и такова,което страшно много харесвам.
И все пак,много благодаря за отговоритеМисля още сега да му пиша.
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
Защо не вземеш да попиташ тази твоя "приятелка" защо не ти е казала, че той се е интересувал от теб?Първоначално написано от ann321
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Щом ти е толкова добра приятелка защо не говориш с нея, да си изясниш нещата. Не мислиш ли, че момчето може да се държи приятелски, или си личи че си пада по теб?![]()
Тази наистина не ти е никаква приятелка..И му пиши на момчето.
Момиче ^^
Пиши му. От писаното ми се вижда,че той не е щастлив с "гаджето си". За това дали има чувства към теб нищо не мога да кажа,но е напълно възможно. Ти трябва да разбереш по държанието му дали си пада по теб или се държи просто приятелски.
За приятелката ти: не ти е никаква приятелка. Явно си го е харесвала тайничко ,та затова е правила опити да те настрои против него. Най-добре спри да се занимаваш с нея.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами надявам се да не е само приятелско..пък и виждам как се държи с приятелката ми,а те са си добри приятели и .. не знам всъщност.Просто се надявам да е нещо повече.Пък и ако беше само за това,дали щеше да привика момичето настрани и да я направи на нищо,че не ми е казала скайпа му? Оф,знам ли..ще видя как ще реагира като му пиша.Но преди това мисля да поговоря с мойта и да я питам защо е постъпила така.Първоначално написано от Abbey
Честно казано малко ме беше страх да му пиша,но го направихE,не съжалявам! Първото нещо,което ме пита,след като ме добави в абонати беше защо ми е отнело толкова време да му пиша..после малко общи неща,малко смях и ей така изведнъж ме пита дали искам да излезем.Питах го дали ще сме само двамата или ще води "гаджето",той каза ,че вече е свободен
А на приятелката ми й се обадих,питах я и тя ми извади някакво тъпо обяснение,че момчето не било каквото изглеждало и дрън-дрън и бил супер надут и груб..същото,каквото ми казваше и преди..та се ядосах и я благослових,повече не мисля да я търся.Поне не скоро.Яд ме е само,че трябваше така да стане.Не можеше ли без драма,не знам.Поне съм много доволна,че му писах.
Много благодаря за съветите,именно заради тях се престраших да му пиша)
Браво,пожелавам ти успешна първа среща.Първоначално написано от ann321