- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема:Justin Bieber!
Мерси![]()
Хайде да не кажат,че само спамим ;д..
Тъй като постоянно се обсъжда връзката на Джъстин и Селена и много Билийбърки са ротив връзката им.. въпросът ми е: "Одобрявате ли връзката на Джъстин със Селена?"
Мое мнение:Той расте и е нормално да има гадже..не може да е свободен до 30 год. възраст само,защото половината фенки изпадат в истерий и си мечтаят някой ден да се оженят за него(леко impossible ;d) ;д,а пък и if he's happy, I'm HAPPY ;p;D (HHH)
Чак пък ''тежко''Първоначално написано от Shinyy
![]()
Исках да се въздържа от отговор, за да не спамя, но тъй като ти намеси Eminem, не мога.Първоначално написано от sweetyKari
Eminem да не е малко дете, че да стои в Twitter по цял ден? Той самият има малко дете.
Ти сама казваш, че не следиш кариерата му, така че, моля те, не говори без да знаеш. Еm казва в адски много от песните си колко много държи на феновете си и колко им е благодарен за любовта и подкрепата, която са му показали през годините. Всеки път, когато изпълнява Not afraid на живо, казва: "I love you all, this song is for you"
Просто исках да ти изясня това. И като изключим частта с Eminem, ти благодаря, че отдели време да отговориш на въпроса ми.![]()
Peace
But in the end we were meant to be apart like separate chambers of the human heart
Linkin Park![]()
Success is my only mutherfuckin’ option. Failure’s not.
Eminem![]()
There is a fire inside of this heart and a riot about to explode into flames.
30 Seconds to Mars![]()
Without music life would be a mistake. (Friedrich Wilhelm Nietzsche)
http://www.youtube.com/user/XwanessaX
Не е тежкоПървоначално написано от Abbey
Смея да твърдя че съм имала много по-тежко детство от псевдо звездата,но не парадирам с него
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
да,ама ти си зле и не се сещаш,че той ги говори тия неща колко му е било трудно детството за да мотивира младежите,че въпреки,че хората имат трудно детство и не са много богати могат да постигнат в живота много,да станат известни и богати и да имат фенове и т.н и т.н.Когато известните личности говорят за това,те не искат съжаление ,а да ти покажат,че въпреки трудностите ти можеш да постигнеш големи неща в живота,само че ти си прекалено ограничена да се сетиш и вървиш по останалите хора като се правиш на големия анти-фен.Той не парадира с детството си,а показва,че всички е възможно.Ограничени тъпаци.
Hans Zimmer
Posthumus
Хахаха,май ти с ограничена като обиждаш без да знаеш нищо за отсрешния човекМоето мнение е безпристрасно,докато твоето е породено от Джъстин Бобър
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
хаха защо отбегна въпроса с поредното клише?Първоначално написано от Yankee
Hans Zimmer
Posthumus
Какъв въпрос,уе?![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Първоначално написано от Yankee
говоря за темата ,а не въпрос като въпрос , ' уе ' селянин.Тъп си,щото ем не знаеш за какво говориш ем пак коментираш.Не написа нищо за мнението по-горе,само някакви клиширани изрази дето всички олигофрени преди мене изброиха.
Hans Zimmer
Posthumus
Хаха,повече няма да се занимавам с тебе-малки пуберчета не са ми притрябвали да ми говорят за клишета![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Предлагам на Shinyy и на Kari да си разменят скайповете и там да си обсъждат, коя каквото я интересува.
Kari също ще е хубаво да си направи блог, специално посветен на Джъстин Бийбър, понеже видях, че няколко страници назад само тя си поства картинки и т.н.
Също искам да отбележа, че количеството не е гаранция за качеството. Понеже много се спори колко хора го харесвали и т.н. Факт е, че 99% процента от феновете му са момичета и толкова процента от тях са на възраст между 10 и 17-8. Демек имат много свободно време за правене на форуми, клипчета, страници, блогове, теми и т.н. и т.н. От тук и внушението, че той има ааааадски много фенове.
Ясно е, че не съм му фенка, но не се и заяждам.
Не казвам нищо против двете момичета, които си пишат сами в темата, просто ще е много по-добре да не го правят в този форум. Чисто тровене на нерви и убиване на време си е.
И спря да се върти за миг земята..
[img:c471310c18
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
^Горното мнение - win!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Еееех, Джъстииин БийВър![]()
Моята голяма и най-истинска любоФФФФ![]()
![]()
![]()
![]()
ЗНАМ, ЧЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ МЕ НАМЕРИШ, МИЛО! ЧАКАМ ТЕЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Добре, като толкова ви се спами си има ''Кофата'' за тази работа....
Не разбирам защо половината свят мрази Бийбър....Човекът има гласови възможности,пее, фенове не му липсват.....Сигурна съм, че 90% от хората, които го мразят, не знаят защо...просто са решили да бъдат ''оригинални''
Еее, поздравления! Не сте нищо по-различно поредния злобен и комплексиран хейтър
Лека вечер.
Е това адски вярнооооооооооПървоначално написано от sweetyKari
Съгласна съм с хората,който защитават Бийбър и фенките.. това е форум.. всеки ще прави фен теми!!!Не разбирам какво ви пречи и какво толкова ви бърка,че има тема за Бийбър..това е тема МУЗИКА И ТВ(той е музикант ,певец и дори учавства в серий на CSI:Las VEgas) ,ако не го харесвате я подминете.. разберете се малко ограничени създания!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да,аз лично много ги харесвам заедно..сладури са!"Одобрявате ли връзката на Джъстин със Селена?"
вижте пича отзад![]()
![]()
хахаххаа
А вижжте със Селена какви са сладури
-отзадд ;д
ЗаFuckedUp :
![]()
![]()
????
ти не си добpе!
![]()
сладури