- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КОСАТА ПОД МИКРОСКОП
Лeле!Боже!Мамо!Тате! ...
![]()
И ко,ся сички ше спрете да си третирате косата ли?Щото аз не.
Брях,брях
Ох, ужас.
Естествено, че няма да спрем пресите и машите, 'щото не виждаме как изглежда наистина![]()
И какво? Сякаш хората имаш очи микроскоп и те гледат по цял ден с олющените кутикули? Да бе, я се стегнете малко, ами ако пуснем една статия за кожата под микроскоп? Дали ще спрете да се бръснете, епилирате и мажете с разни неща?
ужас.. .тая статия е ужасна..... ох.. сега като почна училище и като мисля да се изправям 1 или 2 пъти в седмицата все ще си представям тия снимки
....начини за къдрене без преса, маша - много, ама за изправяне.. нито един
.. аз поне се успокоих, че не я тупирам,нито ползвам лакове и пияни, нито сешоар, нито химически методи.. ама това с пресата ми стигаше.. и въпреки това не мисля да не я ползвам
... и тук са дали снимки на коса, която само се третира, а ако се грижим дали ще е толкова зле под микроскоп ?
wgdi![]()
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Хмм. . бях я чела тая статия преди и изобщо не ме уплаши.
Бих спряла да използвам преса/маша в случай, че косата ми започне да капе ( и знам, че причината са точно тези 2 неща ) и ако евентуално стане прекалено суха ( не мисля, че вероятността да стане това е голяма, защото полагам наистина големи грижи, за да изглежда добре (: )
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33