- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-тъпите фрази, с които са ви заговаряли/сваляли
Някои имат доста странни разбирания за комуникация като цялоПървоначално написано от djipsito
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Като те питат колко е часа, ти за свалка ли го приемаш?Първоначално написано от blondeVIP
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Свалка е естествено.Първоначално написано от Chacho
На мен дори и да ми трябва нещо, никога не питал грозни момичета за да не си помислят, че ги свалям![]()
Мен пък не ме свалят.
Аз съм смотана.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ти си "свалена" вече![]()
не съм "свалена"Първоначално написано от FeelMyPain
не съм и била "свалена"
аз свалих![]()
е на моите свалки отговаряш с "много си груб", еми ти си неподходяща мишена..![]()
тва свалка ли бешеПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
ам, пардон, не съм разбрала...![]()
дай да пробваме пак![]()
Здравей, много ти е хубаво котенцето.![]()
Да. Виж как хищно ти зяпа мишлето...Първоначално написано от FeelMyPain
//оф, не ставам за тия работи вече![]()
![]()
ХАХАХАХА
добре се справи
заслужено съм привързан към теб
![]()
ех, разтопи ми сърчицетоПървоначално написано от FeelMyPain
Трябва да се вдъхновиш от някои потребители тук и да направиш нова тема "Най-тъпите отговори при свалки - заговаряне" или там както ти си решиш и като описание пишеш "Темата е вдъхновена от 'най-тъпите фрази, с които са ви заговаряли/сваляли' и от мненията там "Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
и сега е момента, в който те каня да излезем на кафе, ти приемаш, и вечера завършва у насПървоначално написано от LadyDi
![]()
Лятото бях в Несебър с още две момичета.Седяхме на бара,от някъде се появи някакъв симпатяга:
-Здравеййййййййй
-Здравей))
-Аз съм Мишо,приятно ми е...ама всъщност като гледам как си се облякла (бях с лилава рокля нищо особено и черни равни сандали.) няма да продължавам щото ще ми изпиеш парите (пиех мента с джинD) Айде довиждане...
и седя още към 5-6 минути и ме гледаше втренчено,накрая си събрахме нещата и се изнесохме....
![]()
-Мамка му много си хубава
-Аз съм твоето бъдеще гадже
И двете ми ги казаха в един и същи ден и то от хора с които току що се запознавам![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Много често съм навън със звяра и тази съм я чувала едно 50 пъти:
-Кучето хапе ли?
-Хапе.
-А стопанката?
Следващото не са точно свалки.... някакви хрумвания на болни мозъци.
Рано сутринта, сърцето ми още спи, не знам къде се намирам... Возя си се права в автобуса и се държа за едно парапетче, идва някакъв и застава зад мен, като се хваща за тръбата и ме обгражда с двете си ръце. Аз се обръщам и се озовавам лице в лице с него, той не помръдва. Оказва се някакъв огромен ром с мазен поглед. Започвам лееекичко даи се размърдвам, при което той се пуска с едната ръка, обаче пак е супер близо до мен. Седи и ме оглежда мазно. По едно време се навежда и ми прошепва "Искам да те лижа". What the fuck?
![]()
След мнооого тежка тренировка си се возя в автобуса и изобщо не съм на кеф. Пак стоя на същото място и някакъв пак се набутва зад мен. Първоначално си мисля, че е заради гъча, обаче по едно време започва супер енергично да се отърква в мен и да пъшка. Обърнах се и му ударих шамар, при което той ме изгледа ааадски стреснато и веднага тръгна да слиза. Преди това обаче някаква жена го удари с чантата си с думите "Перверзник! Как не те е срам!"
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you...
I hate to turn up out of the blue uninvited,
but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
I had hoped you'd see my face
and that you'd be reminded that for me it isn't over.
Never mind, I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too...
Don't forget me, I beg.
"I'll remember", you said...
Sometimes it lasts in love.
But sometimes it hurts instead...
Yeah.
Днес си ходим с една приятелка до магазина (да си купим нещо за даскало ;д ) и трябваше да пресечем,обаче минава каруца с 2ма цигани,на може би не повече от 30г....те спряха и ни дават път да пресечем![]()
![]()
Пресякохме и продължихме надолу..И ходим по тротоара,а те по улицата си карат нещото ;д и единия ми вика ''Много големи гърдички имаш'' (точно това бяха думите!)Аз го погледнах ,ама реших да си замълча..а моята фр. се прави ,че нищо не е чула...и на едно кръстовище те си продължават за към даскалото,а ние в ляво за магазина..и тия като видяха и те тръгнаха по нашия път и продължиха...аама много хубави гърди имаш ,ама много сте красиви,много сте сладки и някакви др. работи,които не разбрахме...беше отвратително
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Колко си зле, не е истина. Горкото момче..Първоначално написано от p3tinc3t0
П.Т: Не можах да се сдържа, след като прочетох горния пост. Иначе, тъпи свалки съм нямала все още.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Пред клуб:
-Извинете вътре има ли хора?
От кола:
-Мацоооо. Мацо,мацорано...![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Имам един досаден бивш,който също като ме види и все ми вика мацо или кифлоПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Седя аз в рейса с блейдовете в ръка.. И гледам някви 2 момичета седят и ме зяпат.. Обръщам се на другата страна и гледам след 5 мин, втренченият им поглед в мен.. Тамън съм на светофара на който тряя сляза и те само от най задната врата, идват до средната и седят 1 зад друга.. Звънки ми телефона и аз затварям и се обръщам към тях съвсем случайно и гледам, как едната кляка зад другата и се крие от мен.. ;дд седя и почвам да се хиля и те само след 15 мин тъпо гледане смесено с смях се чува -Теб от къде те познавам.. -Ми аз от къде да знам ;дд -Аааа ма познавам те от някъде.. -Добре де от къде.. -ми не знам кажи ми ти .. -Ми оня ден помогнах на 1 да избяга от 3то весело може и ти да си била ;дд И тая зад нея (една русичка мн готина) -Ааа ама тука нея я пуснаха от 3то щот тряяше да обявява Код Жълто в карулково ;дд![]()
![]()
|DC -Wild#Cat!!♥
Няква Ели ми пише във фейсбук.
-Здр
-Здрасти
-Как си
-Добре съм. А ти си?
-Добре съм и аз, кво правиш?
-Имах в предвид коя си?
-Ами Ели.
-Познаваме ли се?
-Незнам.
....
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.