- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-тъпите фрази, с които са ви заговаряли/сваляли
Седим одеве в едно кафене... и до мене идва и сяда някакво момче...седи и ме гледа втренчено и:
-Сърби ли те гърба?
-Какво?
-Абе гърба бе,сърби ли те?
-Моляяяя ? -а на мене вече ми е супер смешно,но седя и гледам сериозно....
-Абе гърба сърби ли те?Не ти ли излезнаха вече крилца-и седи и ме гледа едно такова ...![]()
Той : Студено ли ти е?
Аз : Да.
Той : Да дойда ли по близо за да те стопля?
Аз : Не.
Той : Защо?
Аз : Номера няма да мине с тези заучени фрази.
Той : Е... добре, искам да те ч*кам.![]()
В автобуса някакъв на поне 30 седна до мен и към 5-10 мин ме поглежда през интервал от 10 секунди и на мен започна да ми става неудобно и почнах да се въртя наляво-надясно и:
Той:Извинявай, че те гледам така ама ми изглеждаш много позната,да не сме се виждали (еди си къде си) ?
- Не,бъркате се.
-Много ми приличаш на едно момиче и за това........как се казваш,на колко сии, къде учиш ....
15-минутен кошмар точно на рожденния ми ден... на следващия ден го засякох още 2 пъти на отиване и връщане в автобуса и игнор ! познавал ме бил![]()
В дискотека сме и с моя приятелка си харесахме едно момче и го виждаме как се запътва към нас, при което сме супер щастливи, до момента, в който изцепи "Момичета, прощавайте, виждам ви кви сте хубавици и се чудех имате ли ФДТ, че тука ми е излезнАла една пъпка и няма да мога да ви сваля".. при което ние се обърнахме и пича си тръгна
Пак в дискотека, с бившия ми приятел .. около мене един мазен турчин. Аз съм в гръб и само усещам как някой ме опипва. Обръщам се аз и го гледам, държи 20 лева и ми вика "Добре, че се обърна, с тва деколте щеше да ми е трудно да ти ги бутна"Направих се аз, че нищо не съм чула, докато той пак не ме дръпна и ми каза:
- Сърцето и душата ме болят, че не ми обръщаш внимание, айде утре да пием по кафе
.. ии приятеля ми не издържа и само му каза "Гледай да не те заболи и нещо друго" и си тръгнахме![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
Седим в един клуб с една приятелка. От бара някакъв ме гледаше. Тръгнахме да си ходим,той идва при мен и :
- Тръгваш ли си?
- Да.
- Еее,жалко беше ми много приятно.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
-Може ли да споделя чадъра ти с теб?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Застават двама до мен в една дискотека и почват да ме свалят...
Аз: -Не съм сама.
Те: -На бас,че гаджето ти ще дойде до 20 секунди...
<3
Първоначално написано от Azoria
![]()
![]()
аз сега не мога да се сетя , чак такива изцепки , които чета съм нямал. На мен момиче нещо фрапиращо не ми е изцепвало , а аз може и да съм казвал , ама да не помня , те ако са запомнили нещо
Иначе съм стоял и съм се чудел на акъла на някои , но за свалка не се сещам.![]()
Сега се сетих за един случай. През лятото с една приятелка се печем на една поляна където нямаше никой. След няколко минути идва един мъж с две момчета сигурно но около 9-10 години. И тримата бяха по бански . По едно време двете момчета отидоха някъде , а мъжът явно баща им идва при нас и започна да ни разпитва от къде сме, на колко сме и други такива въпроси. Страшно ни стана неудобно понеже непрекъснато ни зяпаше или се мъчеше да завърже разговор с нас![]()
И някои момичета тук бъркат дефиницията кофти(тъпа) свалка със своите резачки. Това ,че сте отрязали някое момче , не я прави тъпа свалка.![]()
Най тъпият начин също така е:
1. Здр как си?
2. Може ли да се запознаем с теб?
3. Ти си ангел, принцеса, красавица.. и тн.
Оригинални, както винаги)
Made by God, improved by Devil
Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me
Първоначално написано от Goddess
дааа това и на мен са ми го казвали![]()
иначе клишираните: 1."Знаеш ли какви красиви очи имаш-очи звездици"
2."Тази нощ виждам бъдещето и то ми казва,че трябва да си с мен"
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
момчето ме кани на първа среща и ми казва: -Ще пием биричка ще хапнем цаца...и теб ще те схрускам като една цацка![]()
пак същия казва ми лека нощ и продължава така: -Сега като легна ще гледам стената и ще виждам теб! и ти като си легнеш ще гледаш твойта стена и ще виждаш мен! така двамата ще се гледаме в очите..ние сме като две ярки звезди в небето аз едната, ти - другата! в очите ти ще се чете само моето име! ии всеки път когато се погледнеш в огледалото ще виждаш мен, ВЪТРЕ В ТЕБ![]()
![]()
![]()
"Спокойнооо, дано тая вечер да те огрее и някой да те изчуКА"
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
В морето.
Той: -Ей,мацко,ше може ли да се включиме във волейбола?
Тя: -Ми не.
Той: - Ти да не си на Матей Казийски жена,ма?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Докато си намествах презрамката на сутиена:
- И аз мога да свърша тази работа.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Толкова си красива,че даже като си обвързана искам да ти пиша![]()
хуаухаххаПървоначално написано от ByBinKaa
Минавам покрай НДК и две момчета ми викат "Искаш ли да си направим тройка??" погледнах ги адски странно, казах им "Вие не сте добре" и забързах крачка.![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
Първоначално написано от ann321
ама ти не пускаш такива![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Мдам и на мен ми се е случвало хахаПървоначално написано от ledenakrasota
awerw♥
-Кво прайш бе?
Нищо, ще ходя да се къпя.
-Ех, че не съм там да ти изтъркам гърба..
![]()
![]()
... Сладко се получи всъщност, но като за свалка можеше да е и по-оригинално.
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
и на мен ми се е случвало, само, че с -искаш ли да ти помогна ;дПървоначално написано от Jessie
awerw♥
Значи, не знам към коя категория принадлежи, но беше епик:
Двама приятели на по 15 - 16 вървят и си приказват нещо. Аз вървя зад тях, но по едно време ги изпреварвам и минавам точно пред тях. При което единият приятел млъква, а другият продължава да си бърбори. И по едно време бърборещият само се изцепва, ама суууупер силно:
-Абе ей, стига си заглеждал момичето и ме слушай като ти говоря!!!![]()
И другият май нещо супер много затихна, май се изчерви![]()
(не знам дали беше за мен, но за която и да е било, тя сигурнно го е чула оня)
А да, коментирам си жъж ФБ и пиша нещо, че обичам да си драскам графити. Под мен някакъв напълно непознат (14 годишен) ми пише :
- Ти си драскай, пък аз ще ти пръсна сливата
Смешното е, че тогава още не знаех какво е това и помислих,че е някаква обидаИ се почнаха едни съобщения от мен защо ме обижда и въобще какво значи това
(той тъкмо ми беше изпратил покана за да ми видел снимките) и на човека естествено му е станало смешно
Още повече, че след 10 дни му пиша, че съм разбрала вече какво е
Епик фейл от моя страна (този път) беше
![]()