.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Несесер за спешни случай

Подариха ми несесерче с навити марли, памук, ножичка, кърпички за дезинфекция, клечки за уши.
    Наложи ми се да го използвам, защото се поду на баща ми крака и от тези малки навити работи само с едното покри цялото му ходило.

Супер е практично. Сега си добавих и комплект конци с копчета и игли за спешни нужди от един хотел. Просто съм очарована.

Вие имате ли си такива? Слагате ли към тях и лекарства като аспирин или други такива работи за спешна помощ?
    Ако си имате, изброите нещата които има.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Пише се "случаи"

Нямам.. У нас имам заделени хапове, бинтове, марли, кислородна вода, риванол и още някои неща, но не са ми в несесер.
    Хубаво е да си подготвен, всичко се случва.
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Е и ние вкъщи имаме различни хапчета,спринцовки,игли,вс щност не знам както точно имаме,рядко се случва да ми потрябва нещо ...

Иначе за училище винаги си нося някакви хапчета-аналгин,но-шпа,ако имам и лепенки за рани...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    В нас имам куфарче с подобни неща, не само при физически наранявания, но и за самолечение. Имам всякакви билкови препарати, хомеопатични лекарства, цветни есенции, етерични масла и т.н.
    Иначе задължително имам памук, марли, бинтове, лейкопласт, лепенки, ножица, пинцети, термометър. Също така и риванол, спирт, парацетамол, алергозан, капки за уши.

Имам, за други спешни случаи. В него държа лепенки, пинсети, пила, Нурофен, аспирин, огледало и някой-друг гланц, молив, спирала.
    Love to be loved by you.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Единствените лекарства, с които пътувам са Нурофен Форте и Норофен Стоп Колд, по принцип винаги само с това се лекувам... сега майка ми добави някакви други хапчета - Алгозон. И това е. А, и си нося лепенки.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

anonymous708973
    Guest
    С мен нося само Бускулизин.

Когато пътувам, си взимам бая неща за всеки случай и никога не опирам до тях - Бускулизин, Стоперан, Аналгин, Ибупрофен, Нурофен, Стрепсилс, ония прахчета, забравих им името.

Вкъщи имаме цяла кутия лекарства.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Може би е професионално изкривяване, или просто обичам да съм винаги подготвена за всичко, вкъщи има цял шкаф с лекарства и etc. В мен си нося малко несесерче с лепенки, нурофен 400мг, фамотидин, лопедиум.
    Също и такова комплектче от хотел с конци, игла, безопасна игла и копче. Винаги нося в чантата си и сгъваемо ножче, чисто бельо, чорапи и зарядно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си