- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква е формата на гърдите ви? Вижте и отговорете...
И аз съм такаПървоначално написано от Alexandra93
Humans need fantasy to be human.
Same hereПървоначално написано от Glam0rous
Първоначално написано от Pamaa
+Първоначално написано от zlatit0o
И съм против инпланти![]()
4![]()
Импланти не ми трябват.. Но ако си слагат мацките, да си слагат с по-нормални размери.. Прекалено големите не са толкова хубави, колкото си мислят..
Момиче ^^
Да - малки са ми и останат ли си такива още сега си знам накъде ще се ориентирам.Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
To infinity and beyond.
Ехеее, вас ако ви слуша човек ще остане с впечатлението, че всички жени по света имат идеални гърди... Ех, живот ще е , а ... Ама тя и диаграмата е малко бедна, може би на това се дължи... ето ви една друга, по нея да сравнявате, хех ;D
![]()
Ами както каза annayordanova, са малко като лисичи муцункиПървоначално написано от kitten8m
Тва имам предвид, че не ми харесва, предпочитам по-заоблена форма.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Моите са номер 4 и бих ги променила. Бих използвала имплантите за да уголемя размера на бюста ми и да го направя, така че да не е увиснал![]()
Аз съм нещо средно между 1 и 2Мисля,че са ми достатъчно големи,не бих си сложила импланти..пък и може още да растат..
Believe in yourself.
ей,уникален си,беПървоначално написано от Skaarj
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
моите са като първите, но вторите ми харесват много повече
или от тази база данни(Първоначално написано от IncendiaSanctus
) - сладките картофчета;
Първоначално написано от Alexandra93
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
3![]()
а по другата диаграма Grape Fruit![]()
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
1
и съм Зане всички са надарени и няма нищо лошо според мен да си сложат импланти, защото гърдите променят много един човек.
Като номер 1, само че по-заоблени така, кръгли да речемА за имплантите бих си сложила само за ди ги повдигна за да не са увиснали, но не и да ги уголемявам.