.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Много ми е гадно..

Майка ми и баща ми са разделени..Майка ми много иска да ми извади паспорт (на 13 съм) обаче не иска да вижда баща ми,а и е сигурна,че той няма да даде разрешение..Ако имах паспорт щяхме да ходим извън България тя ми е казвала..Много ми е гадно..Няма ли някакъв начин,по които да ми изкара паспорт,но без подписа на баща ми ?? Няма нали..

няма ..
    Каране на колело

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Kitty93
    няма ..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако родителите са разведени ,не може ли само разрешение от единия родител ? Т.е. в случая майка й ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ако родителите са разведени ,не може ли само разрешение от единия родител ? Т.е. в случая майка й ?
    Те не са се женили.Аз не съм била предвидена просто гаджета и .. са се разделили след раждането ми..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Еми...мисля ,че имаше някакви правни пътища ,по които може само с разрешение на единия родител ,но е адски дълго ааа Иначе баща ти те е припознал нали?! Носиш неговото име?! Тогава по-добре намери някакъв начин да го убедиш ...за друго не се сешам.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger
    Еми...мисля ,че имаше някакви правни пътища ,по които може само с разрешение на единия родител ,но е адски дълго ааа Иначе баща ти те е припознал нали?! Носиш неговото име?! Тогава по-добре намери някакъв начин да го убедиш ...за друго не се сешам.
    Аз не съм го виждала ти ми викаш да го убедя!

Глупости!Нали попечителството и правата са изцяло на майка ти?
    Вие как го изкарахте,че майка и е родила и сега никога няма да напуснат страната ,щото баща и се е напил някъде и си скита.Просто говорете с някой по информиран.Примерно отидете в общината ,там дето ще ви вадят паспорта,говорете с някой адвокат и т.н.

Цитирай Първоначално написано от ndirector
    Вие как го изкарахте,че майка и е родила и сега никога няма да напуснат страната ,щото баща и се е напил някъде и си скита.Просто говорете с някой по информиран.Примерно отидете в общината ,там дето ще ви вадят паспорта,говорете с някой адвокат и т.н.
    Ами не го виждам,плаща ми издръжка ама съм с неговите имена ако това имате в предвид.

Цитирай Първоначално написано от dunitifi
    Цитирай Първоначално написано от ndirector
    Ами не го виждам,плаща ми издръжка ама съм с неговите имена ако това имате в предвид.
    какво значение има с какви имена си .Майка ти може да вземе попечителството и т.н ,има много начини .Просто както ти казах говорете с някой по-информиран.

Фен Аватара на freegirl17
    Град
    SomeWhere ^^
    Няма как само с майка ти,няма значение че правата са при нея.Трябват ти декларации, пълномощни и 1 куп други неща (при нас беше голяма играчка).Пък и само с паспорт няма да минеш щом нямаш 18 ти трябва и декларация-съгласие, че баща ти е съгласен да напускаш страната с майка ти или с трето лице.Отидете в паспортното с майка ти и питайте какво точно ви е нужно

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от freegirl17
    Няма как само с майка ти,няма значение че правата са при нея.Трябват ти декларации, пълномощни и 1 куп други неща (при нас беше голяма играчка).Пък и само с паспорт няма да минеш щом нямаш 18 ти трябва и декларация-съгласие, че баща ти е съгласен да напускаш страната с майка ти или с трето лице.Отидете в паспортното с майка ти и питайте какво точно ви е нужно
    Това са пълни глупости.
    Ако попечителството е присъдено изцяло на майката, а бащата няма права върху авторката, то не й е нужно съгласието на бащата.
    Когато се вади декларация, заверена от нотариус за напускане на страната и се изисква разрешението и на двамата родители, е в случай, че родителите имат развод, но и двамата имат законови права върху детето.
    Аз преди да навърша пълнолетие пътувах с безсрочна декларация, заверена от нотариус, с подписите и на двамата ми родители, които са РАЗВЕДЕНИ, и имат еднакви права върху мен.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Вуйчо ми е шеф там криминалист е, ще го питам дали ще може, но моите също са разведени, а не ми трябва разрешение, ние просто отидохме там подадохме документи, правомощията изцяло са на майка ми, с бащата не се виждаме даже, и аз не го знам къде е, но засега поне 10-15 пъти съм излизал от БГ , така че няма да има проблем, защо даже питаш в сайта, отидете с майка си там в съвета и питайте там какви работи трябва да се попълнят от страна на майката и т.н. утре- вдруги ден ще пиша, каквото съм разбрал
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    лягаше на леглото и кат някоя египетска мумия никакъв звук не издава

Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Според вас жена може ли да забременее от кон?

Фен Аватара на freegirl17
    Град
    SomeWhere ^^
    Нали я е признал значи има поне някави права над нея
    Но за да не спорим за неща, които не са наша работа най-добре авторката да отиде в паспортното и да пита какво и е нужно за да си извади пазпорт

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Можеш !!! Ако попечителството е у майка ти ,това че ти плаща издръжка не му дава кой знае какви права над теб. Идете при някой адвокат и попитайте,щом не те е вижал нищо не може да ти каже. Той не те отглежда, ти не си го виждала , така че ...няма кой знае какви права и не би трябвало да има проблем,защото майка ти би трябвало да ти е попечител и да се води самотна майка!
    maDamn

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Не мога да разбера, защо всичко правим наопаки. Според мен е нормално да се тръгне по установения ред. Чиновниците не са зверове, обикновено дори помагат при попълване на бланки, насочват те къде да ходиш за необходими удостоверения и глупости. Чак ако не се получи, да се пита по адвокати, форуми и други. Проблемът не е описан точно, не знаем точните права на майка ти, в момента единствено сте си загубили времето, събирайки малко или много некомпетентни мнения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си