- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мога да спра растежа си :(((((
Та така въпреки , че някои съфорумници ме наядоха искам все пак да задам проблема си - 15 годишен 1.93 висок 95 кг( кг не са ми проблем - тренирам от 9 години джудо и повечето е мусколи) Проблемът ми е ,че повечето тийнове на мойте години са по 1,70-1.80 ,а за момичетата да не говорим а се води ,че тепърва ще раста
затова исках да попитам дали има начин да стопирам нещата
![]()
Сега търсиш успокоение как всички мацки ще ти бъдат в краката щото размерите ти са мъжествени, а?
Човек, аз <3 мъже 185см+ .
Като цяло жените харесват високо.
Спокойно.
Ако не те харесват е заради друго.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Баси човек недей така, тези които ме познават като човек и трол стайл ще кажат че си мой фейк![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Любо Ганев ftw!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ДА!!!
Лъскам на негови снимки въпреки че съм хетеро![]()
Скандално е....
Това мъж да се оплаква от височината си е просто скандално.
По-добре ли щеше да ти е, ако тежеше 49кг и беше висок 165см?![]()
![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Тренирай за бедра прасец в фитнеса и ще се набиеш и ще спреш да растеж трябва сериозно да напрягаш краката си с килограми -напади и клекове
Повярвай ,ако бях на 25 щях да си се радвам ама по другите теми съм чел , че момчетата растем до 21 годишна възраст wtf ...аз ,ако ръста дотогава ще трябва да паркирам маратонките си до колатаПървоначално написано от leadyflame
и наистина не мисля че имам мъжествени размери пък не ми и трябват та аз съм още хлапак
за какво са ми ???
Пу*ка си ....Първоначално написано от DJTieStoo
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
И аз така мисля , но не е ли гадно за кръстаПървоначално написано от funkey
![]()
Първоначално написано от NomNomNom
съгласна съм, пич, няма а станеш 3 метра спокойно![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Обожавам (много) високи мъже, но за съжаление повечето, които съм виждала, са грозни.![]()
Това го приемам като лична обида!Първоначално написано от DJTieStoo
![]()
Има момичета много над 160 (аз, аз, аз), които харесват високи момчета.
Въобще не търси начини да спираш да се издължаваш, само защото някои дребосъци се опитват да те комплексират (и явно успяват). Използвай ръста си не като минус, а като плюс.
Ако продължаваш да трупаш комплекси, ясно е, че никое момиче няма да те хареса. Мога да ти дам пример с един познат, който на 15 беше висок 190, на 16 се беше издължил до 195, на 17 беше към 198.. и сега е на 18 и май спря да расте. Всички момичета, високи и ниски му се лепят, защото на момчето не му пука кой какво говори за него, пък и отдавна вече мина възрастта с детските подигравки за ръст, къдрава коса, различни маратонки и т.н.
А и ти си още малък, едва ли знаеш какво искаш все още. Пак ти казвам, височината може да ти бъде в много голям плюс.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от Goddess
![]()
Абе,тоя самохвалник не го ли усещате че е пуснал въдицата и лови комплиметни...като 13 годишно момиче...
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Принципно високите хора имат разни пороци на сърцето. Имам познат 2,02 метра, който е по същия начин. Нормално да се затормозява при работа, то си е трудно да се изпомпва кръв при толкова дълги крайници. Отделно при самия хипер растеж се получават деформации, като едната камера по-голяма от другата, или някоя клапа пак има проблем с рзмерите... За т'ва най-добре е между 175 и 180 санта.
Сети се, че има момичета над 1.70 и се замисли дали такова момиче би тръгнало с някой 1.60 или би избрало някой над нейната височина. Ебати тъпия въпрос, заклевам се!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
нЪправо се изнервям ! Единия вика "аз съм трол, как да порасна", другия вика "искам да спра растежа си", е па к'во да напрайме ? като искаш да се смалиш отивай в двора, дай една лопата и ще те думкам по главата за точните размери :X![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Човек,къде си?А аз мрънкам,че не мога да си намеря висок приятел....
аз съм висок, 180 съм :Д дай скайп ако си г/д на моите години![]()
има и високи момичета, айде са...![]()
иначче, тренираш ли нещо? Като баскетбол или... ??![]()
awerw♥
Аз или той ?