- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КЛИЗМА !?!?!?!?
![]()
![]()
Спокойно ... спокойно ... това не е поредната тема от сорта на
"Приятелят ми иска отзад .. и искам да ви питам , дали трябва да си правя клизма" ... Не ! Всъщност въпросът ми към вас е : "Вдъхновен от многото теми за клизмите реших да попитам дамите , които си правят клизма преди секс (анален) : Дами ! Не ви ли омръзва всеки път да ходите до клизма центъра , а за тези които го правят в домашни условия -
Въобще възможно ли е да се направи клизма в къщи (объркан съм обяснете малко ) "
Слушам ....![]()
Отиди до аптеката, вземи си един дамски душ и пробвай.Първоначално написано от ToOoNiCe
Първоначално написано от badsector
Не мерси ... аз пикая прав![]()
Аахахахах, еми научи се седналПървоначално написано от ToOoNiCe
![]()
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Това защо имам чувството че това твое изказване има нещо общо с моя подписПървоначално написано от ToOoNiCe
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Харесва теПървоначално написано от naksdy
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Между другото badsector ти си вече най-омразния ми човек в форума !!! ЧЕСТИТОПървоначално написано от badsector
![]()
Възможно е ... подписът ти ме вдъхновиПървоначално написано от naksdy
![]()
Хахаха смешкоПървоначално написано от ToOoNiCe
![]()
Стига сте се гаврили вече.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!