.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Боцкане и сърбеж по краката след бръснене

Здравейте момче на 17 години съм и вчера си обръснах целите крака и от тогава усещам силно боцкане и сърбеж , дори вечер немога да заспя от това чудо , когато се къпя също усещам силно боцкане по целите крака дори и малки пъпчици на места ми излязоха. Моля ви кажете дали това е нормално и дали се продават някакви лечебни медикаменти за този проблем..

Относно бръсненето по краката не ме нападайте, обръснах си ги защото играя футбол и ме задължават, а и да ви кажа честно имах доста косми по краката и за това реших и да ги махна.

Обръснах се с бикче и някакъв крем за бръснене.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    А защо не отиде на кола маска??Сега ще стане много по зле..Пробвай да сe намажеш със лосион за тяло.Аз винаги се мажа след като ги махна с епилатор

BuBy

Ако зачакам да пораснат и после ходя на кола маска ще има ли ефект ?

Да.
    Сърби те, защото от бръсненето ти изсъхва кожата.
    Love to be loved by you.

Значи се прецаках че си обръснах краката така ли
    мога ли някак да оправя нещата ???

Пробвай да върнеш времето назад, хаха не, базикам се.
    Не си прецакал толкова нещата, нищо не можеш да направиш.
    Намажи ги с бебешко олио, или овлажняващ крем, те космите ще поникнат достатъчно за 1 седмица и после кола-малка или на мама епилатора.
    Love to be loved by you.

Супер фен Аватара на badsector
    Как те задължават да си бръснеш краката?!? Боцкат, защото кожата ти е суха, върховете на отрязаните косми са остри, а и растат. Намажи ги с обикновен крем и следващия път кола маска. Но най-добре си ги остави да ти растат.

Guest
    мажеш се с крем и поече не ги пипаш. поне като ги обръсна намокри ли ги? намаза ли ги с пяна за бръснене?

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    мажеш се с крем и поече не ги пипаш. поне като ги обръсна намокри ли ги? намаза ли ги с пяна за бръснене?
    Не съм .
    В момента се намазах с крем на Nivea и за момента не усещам това силно боцкане. Сега ще ги оставя да пораснат и когато станат вече достатъчно дълги ще ги махна с кола маска надявам се да се оправят малко нещата

Guest
    Цитирай Първоначално написано от albertog
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Не съм .
    ми като си ги опасал на сухо как очакваш да не ти се получи възпаление?!
    Изчакай да поотраснат и ако пак решиш да ги бръснеш ги намокри и ги намажи с пяна. Няма да имаш проблеми.

Супер фен Аватара на badsector
    Човекът каза, че ги е бръснал с крем за бръснене. Получи се недоразумение между двамата, защото ти писа "като ги обръсна намокри ли ги", от което той реши, че го питаш за след бръсненето, докато ти имаше предвид по време на самото бръснене.

Град
    In the middle of nowhere
    Вземи си хидратиращ крем с алое вера. Или ако намериш някакъв успокояващ кожата ГЕЛ пак с алое вера, ще е по-добре.
    BladeDancer
    Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Човекът каза, че ги е бръснал с крем за бръснене. Получи се недоразумение между двамата, защото ти писа "като ги обръсна намокри ли ги", от което той реши, че го питаш за след бръсненето, докато ти имаше предвид по време на самото бръснене.
    Да и аз така мисля.
    Значи по време на бръсненето ги намокрих с вода и с крем за бръснене след което ги обръснах и след това не съм се мазал с нищо.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от albertog
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Да и аз така мисля.
    Значи по време на бръсненето ги намокрих с вода и с крем за бръснене след което ги обръснах и след това не съм се мазал с нищо.
    а, ясно. еми крем за омекотяване на кожата и така..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си