- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Жена изнасили мъж и му разби устата...
Най-накрая изгледах терминатор 1 и 2, вече мога да се чувствам по-пълноценен :3
Сега остават...... Всички останали велики филми, които са излезли досега
Както Х каза, ще ще си асоциализирам пред телевизора като некъв асоциал
HASTA LA VISTA, BABY![]()
- Drop dead, you asshole!
- I am unable to comply.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от NaOH
Аз имам филмите на книги.И така са приятни.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Повече фен съм на филмите, ама 100% и книгите ще са невероятни![]()
Аз уча още средно, а е пълна корупция, изпари ми се всяка капка желание за креативност и вършене на някаква незадължителна работа /та дори и на задължителна/. Не ми се мисли какво ще е в университета, където работата ще е по-дебела. Трябва да си подготвя буре успокоителни и куфарче с пари.
TheShoah
Първоначално написано от TheShoah
С тази нагласа сам си го правиш.
Аз уча в СУ и съм очарована.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Момиче съм.Първоначално написано от ledenakrasota
Какво учиш в СУ?
TheShoah
Първоначално написано от TheShoah
Коя специалност те вълнува по-специално?![]()
Още го обмислям. Насочила съм се към икономика, следователно към УНСС. Макар, че СУ е по-добър университет, УНСС е насочен специално към икономика. Затова още се чудя. Искам да работя в банка /ама не като счетоводителките, които седят отпред на бюрото/ или в някоя фирма.Първоначално написано от ledenakrasota
Интерсно ми беше ти какво учиш.
TheShoah
Няма да плюя като повечето.Първоначално написано от TheShoah
![]()
УНСС имат добра реализация и чудесно устроено място. Виждаш къде ти отиват парите. Получаваш добра практика още преди завършването. Не ми харесва средата, защото пълно с простаци. Ще чуеш противоречиви мнения, че само се дават пари и ей, така си взимаш изпитите, но на всякъде си има такива снобчета.
В СУ ще получиш добра подготовка. Все пак името само говори за себе си.За реализацията с икономика и останалото ще попиташ в самия му форум.
Мога да ти кажа, че е пълно с икономисти, които са безработни. Всичко си зависи от теб. Ще ти трябва и нещо друго. + немски език ще си супер.
Аз кандидатствах за журналистика и не ме приеха, но влязох с отлична матура Българска филология.
Оказа се, че тук получавам по-добра подготовка за журналист и доста от горните курсове са се местили в този профил от журналистическия.
Получавам много хубава база политолог, редактор, журналист, антрополог. В най-малкия и далечен случай за мен е да бъда учител.
Водят ни в парламента и т.н. Приятно съм изненадана.
![]()
И все пак, твоето кормило е в твоите ръце.Не слушай никого на сляпо! Това е моят съвет, защото е пълно с някакви идиоти.
![]()
Наспамихте ми темичката...
3-ката ми хареса, хубаво завърши историята.
Salvation като че ли е нов различен филм, почти нищо общо няма с оригинала. Няма ги забавните моменти, просто една пуцалка.
Обаче ми харесаха и двата.
Лягам, че утре не знам как ще стана.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m1LSCUKPe9E[/youtube]
охохо заминавам на 4ти януари във финландия![]()
дейм
харесва ми![]()
These three courses must be taken as a package. They run Tue-Fri and don't overlap with each other:
- N-AM80 Game design and production, 10 cr
- N-AM81 Game development, 10 cr
- N-AM82 Game project, 10 cr
Game design and production
Aims
The students learn the basic formal and dramatic elements of game design and the steps of the design process in game production.
They learn to analyse and understand what storytelling, characters, rules and game mechanics mean in different game genres and learn to create game design documents.
The students learn the steps and tasks of game production and the different roles in game development and production team.
Content
Game analysis, elements of game design, game design process, game genres and cultures, game design documents. The history, present and future of game production. The steps, tasks and roles in game production.Game development
Aims
The student learn the most common game development techniques and platforms.
They are able to apply the techniques to making small-scale games.
The students get acquainted with game programming, game graphics and animation and sound design for games.
Content
Browser game, console game and mobile game techniques, game engines, game graphics and animation, sound design for games.Game project
Aims
The students learn to independently design, implement and test game projects and to analyse their work process and the outcomes of their work. The students deepen their insight and skills in game design and development.
Content
Project work, with guidance and tutoring.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jtj3k_thBE4&ob=av2n[/youtube]
ааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
I DONT CAAAAAAAAAREEEEEEEEEEEE
IF I LOSE MY MIIIIIINDDDDDDD
I'M ALREAAAAADY CUUUUUUUURSEEEEDDDDDDD
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо ще ходиш там :оПървоначално написано от NaOH
Ако не е тайна де.![]()
*сън*
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Заминавам да уча там
Кажи бе Станке, какво негодуваш пак
--
ох че ме ядосаааааааа....... ама не мога да ѝ се сърдя.
искам само да я нагушкам хууууубавичко
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I&ob=av2e[/youtube]
Today, I received a call from child care. Apparently, my four year-old boy tried to start a mosh pit during naptime. FML
![]()
![]()
![]()
какво ще учиш там?Вече не трябва ли да си завършил? Или това ти е магистратурата?
![]()
Business Information Systems с профил Game Design.
Не е магистратура, част от редовното си е. Exchange student.
Ужас! Това е страна с най-много самоубийства!Иначе, браво. Аз нямам планове за сега да ходя някъде.
![]()
Как пък го реши това?Аз какво да ги направя, като им се лети
![]()
С това е известна.Първоначално написано от NaOH
![]()