- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бисексуалност- но хейтърс !
Любопитството е друго.. Едно е да мислиш, че това е смисъла на живота ти, друго е просто да искаш да опиташПървоначално написано от dream1707
![]()
Ти пък за коя се помисли,че ще казваш кой ще е отворен и кой не.Всеки ще си живее живота както пожелае,гледай си твоята мизерна душа,защото да си заобиколен от злобни хора е най грозно, разбра ли нацистке.Първоначално написано от theeye770
Нито съм нацистка, нито съм злобна. Това, че намирам едно нещо в нацизма, което ми харесва, не значи, че съм нацистка.
А и когато видя и един свестен гей, може и да си променя маааалко мнението за тях, но много се съмнявам това някога да се случи!![]()
Значи одобряваш избиването на хора,но намираш за ненормално двама мъже да правят секс,болна си потърси помощ.Първоначално написано от theeye770
Нямам нищо против тебе, но доказваш с всеки твой пост по тази тема колко си по- елементарна... Спри просто да пишеш глупости и не спори по "медицински" въпроси с които не си наясно и не си запозната.Първоначално написано от theeye770
![]()
Ако имаш нужда да си излееш душата или гнева относно хората, които са различни от тебе (и явно просто не можеш да ги приемеш, не си виновна ти) не е тук мястото..![]()
Айде със здраве
П.С никога не съм те карал да се чукаш с жени... явно сама ти си неосъзната или както се казва "self regret"
Темпорален дял, драга, темпорален дял.Първоначално написано от theeye770
И стига с нападките. Отдавна не съм те предупреждавала за спам.
Заключвам темата, авторе. Ако трябва да я почиствам, накрая ще остане само първия пост.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!