.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    И аз си мислех някога, че съм Би... но изглежда просто съм била любопитна .. все още съм де ..Проверете да не е така и при вас
    Любопитството е друго.. Едно е да мислиш, че това е смисъла на живота ти, друго е просто да искаш да опиташ

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Хах, аз лично смятам, че щеше да ми е много по-добре, ако не бях заобиколена от многознаещи, отворени мангали и педали, ама всеки си има мнение и ще си го изказва, отрепко шибана!
    Ти пък за коя се помисли,че ще казваш кой ще е отворен и кой не.Всеки ще си живее живота както пожелае,гледай си твоята мизерна душа,защото да си заобиколен от злобни хора е най грозно, разбра ли нацистке.

Guest
    Нито съм нацистка, нито съм злобна. Това, че намирам едно нещо в нацизма, което ми харесва, не значи, че съм нацистка.
    А и когато видя и един свестен гей, може и да си променя маааалко мнението за тях, но много се съмнявам това някога да се случи!

Град
    Германия
    Нито съм нацистка, нито съм злобна. Това, че намирам едно нещо в нацизма, което ми харесва, не значи, че съм нацистка.
    А и когато видя и един свестен гей, може и да си променя маааалко мнението за тях, но много се съмнявам това някога да се случи!
    Значи одобряваш избиването на хора,но намираш за ненормално двама мъже да правят секс,болна си потърси помощ.

Град
    Thracian Cliffs
    Миличък, това аз от какво имам нужда не те засяга. Какво искаш да ми кажеш, че като се родиш лекарите ти казват "хм вашия син е гейкръвна група"?! Много ми е интересно как пък така се раждате обратни?!
    Нямам нищо против тебе, но доказваш с всеки твой пост по тази тема колко си по- елементарна... Спри просто да пишеш глупости и не спори по "медицински" въпроси с които не си наясно и не си запозната.
    Ако имаш нужда да си излееш душата или гнева относно хората, които са различни от тебе (и явно просто не можеш да ги приемеш, не си виновна ти) не е тук мястото..
    Айде със здраве
    П.С никога не съм те карал да се чукаш с жени... явно сама ти си неосъзната или както се казва "self regret"

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Миличък, това аз от какво имам нужда не те засяга. Какво искаш да ми кажеш, че като се родиш лекарите ти казват "хм вашия син е гейкръвна група"?! Много ми е интересно как пък така се раждате обратни?!
    Темпорален дял, драга, темпорален дял.
    И стига с нападките. Отдавна не съм те предупреждавала за спам.
    Заключвам темата, авторе. Ако трябва да я почиствам, накрая ще остане само първия пост.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си