- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър - Завинаги в сърцата ни! <3
Здравейте! Реших и аз да пусна една тема за едно от най-любимите ми неща - поредицата Хари Потър!Коя е любимата ви книга? Ами филм? Какво мислите за филмите като цяло? Любим герой? И така нататък... Надявам се да има повечко фенове,за да си направим една забавна дискусия.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Противно на това ( ако човек ме познава ), че не приличам на фен на поредицата... съм ! Може би това е така, защото си купих книгата още като излезе, и може би защото в някаква степен израснах с Хари Потър ( точно на 11 бях станал, като си я купих ) и така... запалих се и си ги четох до краяИмам ги всичките книги, и съм гледал всички филми освен най-последния, около 3 от тях на кино, другите или на видео ( първите ) или на компютъра... Еми книгите ми харесват повече, филмите също никак не са лоши, ама честно казано първите филми ми бяха много интересни, долу-горе до Огненият бокал, след това не ме кефят толкова, прекалено голяма част от книгите липсва... Така де, любима книга... Не знам, може би Орденът на феникса, или Огненият бокал... Герой - Хммммм... Доби наистина много ми харесваше, кофти е, че го убиха накрая... Иначе пичага е Чарли Уизли xD И Сириус беше много готян... Хари много ме дразнеше в Орденът на Феникса, само викаше и се терзаеше нещо, пфшт... И такива работи =]
И на мен книгите ми харесват повече ,впрочем не мисля,че някой ,който е чел книгите би харесвал филмите повече... Определено трябва да гледаш последния филм,аз миналата седмица го гледах за пръв път - ВЕЛИК Е! Най-добрият от всички излизали до сега (въпреки ,че и там имаше доста пропуски) . Любима книга просто не мога да определя аз,за мен поредицата е едноА имам няколко любими герои - Дъмбълдор,Фред,Джордж,Макг нагол и дори Снейп,колкото и да е малко дразнител...
![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
И на мен книгите ми харесват повече ,впрочем не мисля,че някой ,който е чел книгите би харесвал филмите повече... Определено трябва да гледаш последния филм,аз миналата седмица го гледах за пръв път - ВЕЛИК Е! Най-добрият от всички излизали до сега (въпреки ,че и там имаше доста пропуски) . Любима книга просто не мога да определя аз,за мен поредицата е едноА имам няколко любими герои - Дъмбълдор,Фред,Джордж,Макг нагол и дори Снейп,колкото и да е малко дразнител
Tака на същото мнение съм,но добавям Сриус Хари Рон и Хърмаяни :Д Ноооо филмите всички са уникални колкото и много неща да липсват аз по хубави не мога да искам не мога и да направя
![]()
![]()
Ноооо обожавам книгите и филмите...Кво да кажа МАНИАК съм си и мноооого ревах като свърши ..За мен обаче никога няма да свърши и в момента препрочитам книгите... Ще си останат легенда
![]()
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
И спря да се върти за миг земята..
Оо Хари Потър![]()
За филм определено любим ми е третия, след като го излгедах реших да прочета книгите. Иначе и първите два филма ми харесват, но четвъртия и нататък ....Книги там са доста по големички и просто няма как да направят свестен филм.
Любимата ми книга - Ордена на фениксаКолкото и Хари да се жалваше там, просто тази книга си остави най-силен отпечатък в мен.
Иначе страшно много ме нервира, когато във филма са изрязани важни моменти или има добавени сцени, които в книгите ги няма.![]()
Когато убиха Сириус, а след това Дъмбълдор плаках... Просто ми стана супер тъпо...
Любими герои - Сириус, Фред и Джордж, Лупин, Бил, Виктор Крум, Джини, Луна, Тонкс...
При мен нещата тръгнаха с недоверие и се стигна до там, че си откраднах едни боксерки с Хари Потър от простора на един съсед![]()
![]()
И аз като повечето фенове израснах с него и до ден днешен когато се сетя ми става миличко, защото той е част от детството ми. Първо прочетох третата книга, с голям зор прочетох и втората ( беше лятната ваканция и нашите ме бяха принудили да чета нещо... каквото и да е, но да чета
сега се радвам
) След втората яко се запалих и реших да ги прочета както трябва от първата до последната (макар, че някой не бяха излезли още) Когато станах 8-ми клас взимах стипендия и с първата си стипендия си купих 1-та и 2-та книга... Майка ми когато разбра, че съм запалена по нещо, понеже до него момент бях пълен непукист и нищо не ме интересуваше, реши да ми купи и третата книга.... от там започнах отново сама да си ги купувам и днес имам всичките книги, въжможно всичките плакати, моливи, тениски, боксерките
, часовник, тефтерчета химикали, тетрадки и още куп неща с Хари Потър
Любимата ми книга е 1-та, защото има сантиментална стойност за мен
Съгласна съм с starr21 че който е чел книгите едва ли би харесал филмите, но все пак стават
И така... След Хари си мислих, че нищо друго не би ме вълнувало по същия начин и с такава страст, но тогава се появи Twilight и магията се завърна
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Първоначално написано от ELFIQ
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
хахаха да, знам, че е вид изневяра, но живота продължаваПървоначално написано от xWandereRx
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
последните 2 книги помня,че ги четох с интерес от телефона си,когато бях в 11ти клас...
колкото до филмите-пълен булшит,ще ме извините :/
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
ohmyfuckingalbus обожавам всички книги, всеки филм, всеки актьор, всеки герой. е, добре, Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore над всички!
я кажете сега кой е в pottermore и кой неее?
аз пропуснах ранното регистриране и още чакам да го отворят за регистрации![]()
ти?
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Пиша,защото туко-що свърших с Хари Потър феста си.Изгледах всички части днес .. Разбира се,винаги има тъпи хора като човека по-горе,дето да кажат,че филмите са 'шит' ,а книгите готини.Но това са си клишета . И книгите и филмите са си прекрасни по свой собствен начин и ми е много мъчно,че свършиха .. Мисля,че дори да направят още ,ще ги прецакат,но вече е пределно ясно ,че няма.Но..нищо не се знае.
Only I can live ,forever.
От малък съм голям почитател, чел съм всички книги по минимум 10 пъти, филмите съм гледал над 20 пъти, може да се каже, че съм голям фен и ще си остана такъв, беше ми много мъчно като свърши всичко, като видях надписите на последният филм, но винаги ще помня колко бях запленен по този вълшебен свят.Всички години в Хогуортс с момчето, което оживя ще останат завинаги в сърцето ми.С Хари Потър ще свързвам винаги моето детство.
ама естествено...всички,които не си падат по шедьоврите на филмовото изкуство на тема "хари потър" са...как го рече?-аа,тъпиПървоначално написано от LordVoldemort
завиждам ти за умението да преценяваш хората толкова светкавично,ще ми се и аз да можех така
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Израстнах с Хари Потър.Прочела съм всички книги и си ги препрочитам често.Филмите... гледам ги сигурно на всеки три месеца.Боже наистина обожавам тази поредица!![]()
Обожаавамм и книигите, и филмите!!Любимата ми поредица!Изразнала съм с нея ...
в интерес на истината мен майка ми ме запали по ХП.бях малко хлапенце,което тъкмо се беше научило да чете и майка ми довлачи от някъде ХП1 и ми я натика,аз прочетох 1-вите две глави,дотъпя ми и я зарязах.майка ми я хвана и я прочете за един ден,започна постоянно да ми опява да я прочета и аз най-накрая седнах сериозно и я изядох буквално О.О от там до сега просто нямам спиране,всяка година си ги чета и 7-те една след друга и винаги ще го правя![]()
любима книга - Огнения бокал и Даровете на Смъртта,ест.![]()
Любим герой - Роналд Уизли,даже като малка бях влюбена в него![]()
![]()
филмите - честно казано въобще не ми харесват.има си я магията,но просто е НИЩО,КРЪГЛА НУЛА в сравнение с книгите.почти не докарват мистерията и интригата..последните 2 филма обаче най-много ми харесаха,личеше си,че са се постарали.
we are rockstars.
сега си спомних как бях втори клас и тъкмо беше излезнала "Стаята на тайните".... е НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ С ТОЯ БАЗИЛИСК,не знам как се успявах да се убедя да влезна в тоалетната и само гледах тръбите и изпадах в истерии![]()
we are rockstars.
Първоначално написано от Ju5tIn
You little bastards.You don't know what are you talkin' about!And you !? You Bieber fan?!You both gonna die!
AVADA KEDAVRA
![]()
искате ли да ви разплача?![]()
във фейсбук е пълно с разни странички посветени на ХП, вчера като заседнах пред една такава само рева и се смея![]()
George Weasley was buried beside Fred Weasley. His tomb stone read:
"A clever husband,
a witty father,
a charming brother,
a beloved son,
a twin finally reunited.
Mischief managed."![]()
![]()
Imagine 60 years from now
watching the news
'Today, Daniel Radcliffe, best known for his role as Harry Potter, died of a heart attack today'
Me: ..........
Son: 'Mum, are you okay?'![]()
![]()
на тия двете най - много плаках![]()
To Harry Potter, the boy who lived.
To Hermione Granger, because someone needed to set people straight.
To Ronald Weasley, because best friends are always the best.
To Severus Snape, the man who died for love.
To Draco Malfoy, as misunderstood as his namesakes, the Dragons.
To Ginny Weasley, for perseverance.
To Tom Riddle, the lost boy who was unable to love.
To Albus Dumbledore, because even the wise make mistakes.
To JKR, because she gave us heroes to remember.
Dear Justin Bieber,
At 13 you had your first love? When I was 13 I was planning world domination. Sincerely,
Voldemort.
Imagine in 20 years when your son comes from school with detention
Son: Mum, I got detention.
Me: OMG, what did you do?
Son: I hit a kid.
Me: Well you know that will cost you a month without internet.
Son: But that kid said Harry Potter sucks.
Me: COME IN HERE MY BOY, YOU MADE ME SO PROUD. I KNOW I'VE RAISED YOU WELL HEDWIG CROOKSHANKS.
Ginny Weasley and the year I wanted to go to Hogwarts
Ginny Weasley and the year I got possessed
Ginny Weasley and the year Harry barely notice me
Ginny Weasley and the time I went to the Yule ball with Neville
Ginny Weasley and the year I got jealous of Cho
Ginny Weasley and the year Harry Potter kissed me
Ginny Weasley and the depressing time when Death Eaters took over the school
Severus Snape and the Time I got depressed
Luna and the Year of nargles
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
супер е,ще си го копна едното ако може.Първоначално написано от xWandereRx
^^ да разплака ме ;( ако може и аз ще си го копна същото и няма да ми се сърдите надявам се ...![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)