- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър - Завинаги в сърцата ни! <3
Записвам се за темата. Може да се мислите за големи фенове, но кои от вас са си правили летни хари потър училища със преписване на книги за магии и отвари, писане на есета и измисляне на учебници :Д Ех, колко хубави спомени имам. Сега все карам сестра ми да ги чете, но малко я мързи. Но пък съм я образовала доста на ниво Хари Потър и доста голяма част от историята си я знае.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
с няколко приятелки си бяхме купили бележници специално за училището ниПървоначално написано от DesireToFire
всяка от нас преподаваше по нещо и трябваше да се изпитваме и да си пишем оценки... ама другите се отказаха
![]()
![]()
иначе имах цял куфар (облепен с емблеми на Хогуортс и ХП), пълен с неща за ХП![]()
голяма мания беше и при мен, радвам се, че не съм била единствена![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Бтв имам регистрация в потърмор, но виждам по други форуми, че хората вече играят, очевидно на мен не ми е пристигнало писмото още.
We will activate your account between mid-August and the end of September, so keep checking your inbox for our Welcome email. When this arrives you will be able to enter Pottermore. In the meantime, you can check the Pottermore Insider for all the latest news, updates and announcements.
We look forward to welcoming you to Pottermore.
Mда..има да чакам.
Вече и азПървоначално написано от xWandereRx
![]()
Още имам всякакви книги за отвари, магически ритуали, "Магьосническия наръчник". Още отделно енциклопедиите за свръхестественото. Имах и някаква "Съкровищница на магьосничеството", но не знам къде се изгуби..
Иначе ние бяхме организирали целия клас. Разделяхме го на 2 дома и нямахме бележници, само дневници.
Първоначално написано от TrustNobody
![]()
![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Първоначално написано от LordVoldemort
=D>
![]()
![]()
Аз също съм си играла на Хогуортс!И дори си купих "магьосническа" шапка като на Макгонагол.
Вярно,че дадох 30лв и съм я носила само на един Хелоуин ,ама си струваше!
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Първоначално написано от xWandereRx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Не разбирах много много историята, но пак ми беше интересно
Спомням си, че много ме беше страх от троловете в Гринготс
![]()
Любимите ми филми са първите два <3 От книгите .. хмм, всички са много интересни. Наскоро реших да си дръпна всичките 7 филма и се разочаровах след Огнения бокал.. Боза си бяха, честно казано. Последната част доста добре я бяха направили, на 7-8 пъти щях да се разплачаОсобено, когато Фред умря.. Любим герой, Луна може би.
Темата да стане важна ,иначе ще омагьосам Мачока да му порасне опашчица като тази на Дъдли от първия епизод!Темата важна или ще вкаменя ЛейдиДи както направи Хармаяни!Темата важна ..
![]()
Only I can live ,forever.
АхахахаПървоначално написано от LordVoldemort
Лорд Волдемор пише в "Хари Потър - завинаги в нашите сърца! <3"
![]()
малко забавни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
стига толкова, че ме мързи да търся повече![]()
а чели ли сте ХП фактите ?
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
Ауу..
Харии Потъърр!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обожавам книгите, не че филмите могат да се сравняват с тях, но и те не са толкова лоши![]()
Бях на 11 като получих първата книга, почнах я, ама отначало си казвах.. Кво е тва странното нещо.. за кви простотии се разказва..??
Но после я прочетох и за 2-3 години събрах всички книги. Така де, за 2.
Последната книгя е прелистих на един дъх, тя беше най-напрегнатата, но най-невинна и най-въздействащата си остава първата книга...
Преди около 2 седмици гледах и последния филм.. и сега имам муза да прочета книгите наново, ама ще почна от втората, преди време бях почнала 1вата и стигнах почти до края, но не помня какво стана, че не я довърших
Иначе на последния филм и на мен сълзите ми бяха на границата да потекат, ама го гледах с две не-толкова-големи-фенки, та си рекох да не ги пускам да потекат, че кой знае какво биха си помислили![]()
Това е от менн..
Искамм да четаа!!
Аз съм чела книгите по 4 пъти до Огнения бокал,останалите 3 съм ги чела по 3 пъти само...Ама сега се вдъхнових от последния филм (който е невероятен просто!) и почнах Орденът на феникса!
Ето един много любим момент от Хари Потър и Даровете на смъртта 2 - http://www.youtube.com/watch?v=pBJN6...qZg&lf=mh_lolz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Разбива ме това направо!
![]()
Аз не помня по колко пъти съм ги чела, но са поне по 10+. Сега съм решила да ги прочета на английски и съм минала 4, 5, 6 и 7мата. Другите още ги търся :Д
Обожавам Хари Потър - миналата година прочетох всички книги наведнъж,една след другаКнигите са много по-добри от филмите,това е така...Иначе втората част (Стаята на тайните) завинаги ще ми остане най-любимата
![]()
![]()
![]()
ХАРИ ПОТЪРОбичам я тази поредица!!!И аз на последния филм през цялото време не спрех да рева.Уникален просто!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YsYWT...olz&playnext=1
мнооооооого ме кефи тва клипче;***
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)
[ мразим хора! ]
('Дяволско' - А. Далчев)