- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър - Завинаги в сърцата ни! <3
Аааа не! Отраснах с този очилатко и никога няма да го забравя!![]()
![]()
![]()
![]()
Обожавам всяка една книга и всеки един филм...![]()
Знаете ли,че Джоан Роулинг е казала в Шоуто на Опра,че обмисля дали да не продължи поредицата? Според мен едно продължение не би оправдало очакванията на почитателите,но пък тоолкова ми се иска да има още книги!![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
И аз го обожавам това клипче!Първоначално написано от starr21
Авада Кедавра и айде!
![]()
Ще ми е интересно как може да продължи поредицата..
С книги за живота на децата или пък Волдемор ОТНОВО ще възкръсне.![]()
По-интересно според мен би било Джо да напише една книга, в която да каже какво става с останалите герои. Все пак не всички се интересуваме само от Хари, Рон, Джини, Хърмаяни и Драко..
И спря да се върти за миг земята..
Според мен най-добрата идея за нова книга е живота на всички герои през тези 19 години. Как се е стигнало до финала. (:Първоначално написано от xoxi
Знаете ли според мен какво било хубаво?Да се направи предистория!
Да се направи Хогуардс по времето на Лили и Джеймс и дори по-назад и т.н и т.н! Като Междузвездни войни.
Only I can live ,forever.
Даа и това става... Ще се радвам да излезе поне още една книга каквато и да е тя!Първоначално написано от LordVoldemort
Нямах възможността да изпитам вълнението от очакването на нова книга
прочетох ги когато вече всички бяха излезли...
Идеята на лорда също ми харесва. Ще е интересно да се завърти някаква история между Снейп и Лили.
Винаги съм си представяла, че краят на книгата щеше да е много по-вълнуващ, ако Снейп беше бащата на Хари. И двамата да бяха разбрали това по някакъв особено драматичен начин.
Първоначално написано от xoxi
Нее,харесвам Снейп,ама ...
Там му е красотата на любовта му към Лили,че е чистата детска любов. Никога не е имал подобна близост с нея,но я обича през целият си живот!
![]()
Ей ще ме разплачете с тая тема бе хора..
Иначе според мен МОЖЕ да се направи нещо интересно!Имаме талантлив режисьор ,сценарист и автор,защо да не стане нещо добро?Винаги излизат хората с клишета,но киното е много напред и може би ще стане нещо супер ! Има много варианти !Волдемор се завръща или нещо подобно .. или както аз казах,това което ще бъде най-добре според мен,е да се покаже задната история ,преди да се роди Хари и т.н .. би било много добро!
Такъв филм си заслужава да бъде най-горе в темичките,темата да стане важна!Ако не,ще я ъп-вам до безкрай.
Only I can live ,forever.
Охо, Хари Потър. Израснах с тази поредица. Спомням си, когато бях в първи клас и четях първата книга, какво беше напрежението, когато Филч гонеше Хари, Рон, Хърмаяни и Невил по коридорите на училището. Главата се казваше "Среднощният дуел". А когато Хари и Дъмбълдор бяха в пещерата в шестата книга... спомням си, че нея нощ не можех да спя, въпреки, че вече не бях толкова малък.Просто, както казах, израснах с тази книга и много ме беше грижа за героите, когато четях книгите.
Любим герой? Сириус, определено. Харесах го като герой още от "Затворникът от Азкабан", която, между другото, дели първото място с "Даровете на смъртта" в списъка ми на любими заглавия.
Между другото, има ли измежду вас някой, който е в Потърмор? Ако има - WizardQuest176
Любими книги : 1.Нечистокръвния принц
2.Даровете на смъртта
3.Затворникът от Азкабан
4.Филосовският камък
5.Огнения Бокал
6.Стаята на тайните
7.Орденът на Феникса
Фимите са г/д пак така...
Любим герой - Хармаяни,Хари... и естествено - Сивиръс Снейп ( Нечистокръвния Принц )![]()
Да, така е представена историята, за да харесат четящите и Снейп. Преди седмата книга, Снейп го харесваха малко хора. Сега е един от най-хвалените и харесваните.Първоначално написано от Azoria
Историята му с Лили и на мен ми харесва, но в главата ми се върти много по-различна история. Въображението ми доста се е развило в тази насока.
Но ме съмнява някой тук да му се иска да слуша.![]()
Aз си го харесвам още от Хари Потър и Нечистокръвния принц... ама както и да е..
А какво мислите за шестия филм?
заедно с петия са пълни боклуциПървоначално написано от xoxi
няма да има продължение на книгите, Роулинг го каза мисля, че на премиерата на ХП7, но дори и да имаше то бъдете сигурни, че Роулинг никога не би съживила Волдемор... това е най - тъпата идея за продължение, която съм чувала...
най - много ми хареса идеята за живота им през 19те години, най - вече защото искам да видя какво става с Джордж![]()
![]()
а по едно време доста ми се искаше и да има книга от гледната точка на Снейп, но още от детските му години, за да може разбира се да се разказва за Лили![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
По принцип филмите на Дейвид Йейтс (от Ордена нататък) ми харесаха най-много.Първоначално написано от xoxi
А специално за шестия - бяха променени много неща, но мисля, че това е наложително, когато се преминава от един тип изкуство в друго. А и мрачната атмосфера беше добре пресъздадена - постоянното чувство на несигурност, което лъха отвсякъде.
На мен пък ми хареса ! Но имаше много пропуснати и пресъздадени моменти... по-добре да го бяха направили на 2 части като последната книга... Но все пак искам да добавя,че книгите ми харесват 10 пъти повече от филмите ! ;д А за поредицата Хари Потър ще кажа само -Първоначално написано от xoxi
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз мисля че бях MidnightDust132 или от сорта :ДПървоначално написано от spas4ovoto
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on