.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от spas4ovoto
    Между другото, има ли измежду вас някой, който е в Потърмор? Ако има - WizardQuest176
    Аз мисля че бях MidnightDust132 или от сорта :Д
    Добавих те
    A bloody war or a sickly season!
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Голям фен Аватара на Snik4er
    Какво е Потърмор?

Last.fmFacebookBLOG

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от Snik4er
    Какво е Потърмор?
    И аз искам да ви попитам, нямам търпение да дойде Октомврии и да се регна !!

А сега, след като гледах и последния филм, съм започнала да чета книгите и съм на втората.

Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Цитирай Първоначално написано от Snik4er
    Какво е Потърмор?
    И аз искам да ви попитам, нямам търпение да дойде Октомврии и да се регна !!

А сега, след като гледах и последния филм, съм започнала да чета книгите и съм на втората.
    Трудно е за обяснение. Книгите са преразказани, добавени са нови текстове от Роулинг, едновременно с това и ти си купуваш пръчка, вариш отвари... абе не мога да го обясня. XD Трябва да го видиш. Ако искаш, ще пусна няколко скрийншота?
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Дай да видя. Май трябваше на ЛС, ама нш...

Last.fmFacebookBLOG

Ще бъде много добре,ако Спас постне скрйновете тук..защо на ЛС?Все пак това е фен тема за Потър ..ще бъде хубаво също така да обясните / обясниш за хората,които не знаят ,какво точно е 'Потърмор' ..
    И ето какво обичам да казвам аз,когато кажат,че новите продължения ще 'сък-ват' ..
    Хоркруксовете не са 7 .. те са милиони по света .. в сърцата на всички фенове . Роулинг ги създаде у милионите фенове и докато те съществуват,тогава нова книга и филм би било нещо страхотно .. не за критиците , не за наградите ,а за феновете..

Only I can live ,forever.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от LordVoldemort

Хоркруксовете не са 7 .. те са милиони по света .. в сърцата на всички фенове . Роулинг ги създаде у милионите фенове и докато те съществуват,тогава нова книга и филм би било нещо страхотно .. не за критиците , не за наградите ,а за феновете..
    Много хубави думи! =D> (Роулинг е най-тъмната магьосница на света,по-лоша и от Волди ) (Темата си е важна :д ) Последният филм наистина беше много емоционален за мен...Фред като умря (и на книгата и на филма) се сдрах от рев,от близнаците не знам защо харесвах него съвсеем малко повече... Шестия филм - като филм по принцип беше як,но сравнен с книгата - боза! Историята направо не беше същата... И за Снейп - аз го харесвах от самото начало..добре де,не от самото. Във Философския камък го мразех както се очакваше,нали уж той беше гадния,но щом се разбра,че е пазел Хари от Куиръл вече ми стана любимец и знаех,че е от добрите.
    И аз мисля,че би било много тъпо Волдемор да възкръсне,може би да има наследник,който Хари или пък още по-добре - Албус-Сивиръс ,трябва да убие...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Снимка 1
    Снимка 2
    Снимка 3
    Снимка 4
    Снимка 5
    Снимка 6
    Снимка 7
    Снимка 8
    Снимка 9
    Снимка 10

Мисля, че успях да уловя най-основните аспекти на Потърмор. И общо взето това е сайтът - обикаляш глава по глава, четеш информация за героите, местата, съществата... Има и нови текстове, написани от Роулинг.

Освен това си купуваш учебници от Диагон-али, магическа пръчка, разпределят те в дом. На пета снимка се виждат красивите илюстрации към моментите (всяка глава е разделена на няколко момента). В някои от тези илюстрации има скрити предмети, които събираш в т.нар. Trunk (голям куфар, пътнически сандък). Някои от тях можеш да изолзваш за отвари, други можеш просто да подариш или да си ги запазиш.

Всеки има сметка в банката "Гринготс" на стойност 500 галеона. С тези пари се очаква да се купят различни ученически пособия, както и домашен любимец.

Да се върна на домовете. След като си разпределен в дом, всеки предмет, който събереш ти носи по домова точка. Точки могат да се получат и от правенето на отвари.

Иии... май това е всичко. Поне засега не се сещам за нещо по-интересно. Ако има въпроси, ще се постарая да отговоря. Като цяла Потърмор не е нищо особено, но смятам, че ще се хареса на всички фенове (като мен). Лично на мен най-интересни са ми допълнителните текстове от Роулинг, допълващи биографиите на различни герои (Макгонъгол, Оливандър), както и доразвиващи сюжета като цяло.
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от spas4ovoto
    Снимка 1
    Снимка 2
    Снимка 3
    Снимка 4
    Снимка 5
    Снимка 6
    Снимка 7
    Снимка 8
    Снимка 9
    Снимка 10

Мисля, че успях да уловя най-основните аспекти на Потърмор. И общо взето това е сайтът - обикаляш глава по глава, четеш информация за героите, местата, съществата... Има и нови текстове, написани от Роулинг.

Освен това си купуваш учебници от Диагон-али, магическа пръчка, разпределят те в дом. На пета снимка се виждат красивите илюстрации към моментите (всяка глава е разделена на няколко момента). В някои от тези илюстрации има скрити предмети, които събираш в т.нар. Trunk (голям куфар, пътнически сандък). Някои от тях можеш да изолзваш за отвари, други можеш просто да подариш или да си ги запазиш.

Всеки има сметка в банката "Гринготс" на стойност 500 галеона. С тези пари се очаква да се купят различни ученически пособия, както и домашен любимец.

Да се върна на домовете. След като си разпределен в дом, всеки предмет, който събереш ти носи по домова точка. Точки могат да се получат и от правенето на отвари.

Иии... май това е всичко. Поне засега не се сещам за нещо по-интересно. Ако има въпроси, ще се постарая да отговоря. Като цяла Потърмор не е нищо особено, но смятам, че ще се хареса на всички фенове (като мен). Лично на мен най-интересни са ми допълнителните текстове от Роулинг, допълващи биографиите на различни герои (Макгонъгол, Оливандър), както и доразвиващи сюжета като цяло.
    Благодарим,че отделяш време. И аз нямам търпение да се регна,ама трябва да чакам до октомври... Едно не разбрах обаче - всеки предмет,който събереш ти носи точки...?

мога ли да попитам защо трябва да чакаш до октомври?

Град
    Bulgaria
    Защото сега няма място за регистрации. Като влезеш в сайта го пише. А то и после аз до колкото знам се чака одобрение...

as i walk away from the movie theater i sigh and look back at the poster

...... we had a good run didn't we......

owwnn

Един ден като стана режисьор ви обещавам ,че ще направя по-добра поредица от тази ..
    ( съвсеем малко се престарах )

Кой ви е любимия герой ?Мен Снейп,Волдеморт и Хармаяни <3 ..

Град
    Bulgaria
    Хари,Дъмбълдор,Снейп, Фред и Джордж! На второ място Луна и Волди и двамата са ми много забавни!

Мерси за инфото!

Любими герой- Воледеморт, Хърмаяни и Хари...

Last.fmFacebookBLOG

Цитирай Първоначално написано от Azoria
    Благодарим,че отделяш време. И аз нямам търпение да се регна,ама трябва да чакам до октомври... Едно не разбрах обаче - всеки предмет,който събереш ти носи точки...?
    Всеки предмет носи по 1 точка на дома ти. За домовия шампионат.

Защото тогава е официалното откриване на сайта. Тези, които сега сме допуснати вътре се явяваме един вид бета тестъри и сме допуснати, защото сме успели да се регистрираме в един от седемте дни, в които можеше. Тогава всеки ден имаше по един въпрос от някоя от книгите и който отговореше правилно, биваше допускан.
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Аман от нови фен теми на Хари,писна ми във всяка нова да казвам колко го обичам... но радвайте се на темата,следя я !
    Аз съм най големият му фен

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Аман от нови фен теми на Хари,писна ми във всяка нова да казвам колко го обичам... но радвайте се на темата,следя я !
    Аз съм най големият му фен
    Не си,аз съм! Просто когато създадох темата ми се искаше да пиша за това,а не видях такава активна тема... Както и да е винаги има място за още!

Мега фен Аватара на xoxi
    UNITED2, помня един твой коментар за последния филм, който почти ме отказа да го гледам.
    Иначе и аз бях негативно настроена към тази тема, защото форума е пълен с такива, но темата взе, че се разви доста добре.
    И спря да се върти за миг земята..

между другото сега яко уча относно видовете заснемане и шотове и всичко каквото се сетите и сега ще ми влязат доста пари и мисля да ги изхарча за нова камера + разни други неща и смятам да направя през зимата нещо като 'фен филм' относно Хари Потър,но искам да е нещо добро.Имам приятел,който много добре владее After Effects и ще направи магии и всичко.
    Гледах готини фен филми в Youtube,но те не се стараят достатачно..примерно се бият на някаква поляна и то с дънки и sweatshirt.Мисля да поръчам от Ebay роба,шал и шапка на Слидерин ,както и на Грифиндор + копие на магическите пръчки на Волдеморт и Хари и да стане нещо интересно.Понеже микрофоните са доста скъпи ,мисля да го направя просто нещо като ДУЕЛ ,преследване и т.н.Без много говорене,защото ще се стане доста по-сложно..До колкото само с дуел ще бъде доста по-лесно .. ще си взема и хубава камера и така .. може би ще направя канал в Youtube и ще поствам там.

между другото сега яко уча относно видовете заснемане и шотове и всичко каквото се сетите и сега ще ми влязат доста пари и мисля да ги изхарча за нова камера + разни други неща и смятам да направя през зимата нещо като 'фен филм' относно Хари Потър,но искам да е нещо добро.Имам приятел,който много добре владее After Effects и ще направи магии и всичко.
    Гледах готини фен филми в Youtube,но те не се стараят достатачно..примерно се бият на някаква поляна и то с дънки и sweatshirt.Мисля да поръчам от Ebay роба,шал и шапка на Слидерин ,както и на Грифиндор + копие на магическите пръчки на Волдеморт и Хари и да стане нещо интересно.Понеже микрофоните са доста скъпи ,мисля да го направя просто нещо като ДУЕЛ ,преследване и т.н.Без много говорене,защото ще се стане доста по-сложно..До колкото само с дуел ще бъде доста по-лесно .. ще си взема и хубава камера и така .. може би ще направя канал в Youtube и ще поствам там.
    Идеята ти е интересна и стискам палци да се получи нещо хубаво. Ако мога да помогна с нещо, насреща съм.
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

обожавам всичко свързано с Хари Потър.. никога няма да ми омръзне да гледам филмите <333333
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

обожавам всичко свързано с Хари Потър.. никога няма да ми омръзне да гледам филмите <333333
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Град
    Bulgaria
    Може и да се говори ,просто ще добавиш звука отделно след като заснемеш филма.

Еми то така ще стане,друг начин няма (: ..щото тоя микрофон е скъп и няма и от къде да го намеря.

Преди да прочета книгите бях на мнение, че са адски скучни и това е поредната прехвалена книга, но преди 2 години започнах да се интересувам и си купих книгите. Оказаха се много интересни, даже като прочетох всички книги ми стана много скучно и ги прочетох наново Емии, честно казано филмите не ми допадат, има много липсващи, ИНТЕРЕСНИ, части от книгите ... Най-много ми харесва Доби, жалко че умря
    Френски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те те питат
    Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си