- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър - Завинаги в сърцата ни! <3
Четох за смъртта на Сириус, Дъмбълдор, Фред, Доби..
Никъде не видях някой да споменава смъртта на Хедуиг.![]()
И спря да се върти за миг земята..
О,беше ми много мъчно! Просто толкова много герои умряха ,че не съм се сетила да напиша за всички!Първоначално написано от xoxi
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Фред или Джордж?
Повече харесвам Фред, като име. Иначе не правя разлика.Първоначално написано от Azoria
![]()
На мен Волди винаги ми е забавен!![]()
![]()
И това ,в най-сериозната част на филма ме съсипа от смях!Ееехехе!
- http://www.youtube.com/watch?v=pBJN6...I6qZg&index=15
http://www.youtube.com/watch?v=NBMNDc4Vm4A И аз го харесвам,но не можах да се сдържа...съжалявам.
Очилатко и Роулинг са адски далеч от най-великият,а именно бащата на фентъзито-Джон Роналд Руел Толкин и ВнП!ТОЧКА
Harry Potter SUCK!
Филмите - ще ме прощавате ама от огнения бокал нагоре са бози. Не стига, че изпускат 75% от съдържанието, ами и променят.
Иначе книгите са EPIC!!!
Любим герой? Рон. Най-смешния може би.
Любима книга? Ако съберем по малко от всяка една ще се получи и това.))
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Идваш тук да кажеш на заклети фенове ,че това,което харесват не струва?!Първоначално написано от Vagabond
Ти или са малоумна,ако мислиш ,че ще постигнеш нещо или си нямаш друга работа освен да си търсиш някакво внимание било то и негативна реакция...
Както и да е ,не пиши тук,щом не ти харесва. Аз просто не ти виждам смисъла да влизаш в темата. Пфф
Естествено, кой не обича царя? =D>Първоначално написано от Madara1233
Той/тя вече постигна нещо. Това, че има хора, които му/й се връзват, показва, че може да постигне и повече, ако вложи малко повече труд в хейтването.Първоначално написано от Azoria
На мен лично книгите не ми допадат много, но филмите са ме шашкали доста.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ако ще казваш нещо на английски, трябва да имаш поне елементарна представа от езика, каквато, вземайки в предвид глупавата грешка, която си направил/а, нямашПървоначално написано от Vagabond
А относно мнението ти ...
![]()
точно така.кефи ме,че наистина смятате,че Роулинг е задминала ГОСПОД БОГ Толкин,а Потър е задминал ВнП.
Предупреждавам официално Vagabond: ако продължи с тровенето, ще бъде предложен за бан. И ще си го получи.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Книгите са страхотни, а последната част за мен беше най-интересна, вълнуваща и добре направена!![]()
Потър форевър!!![]()
![]()
Всички книги и филми ги обожавам!!! А любим герой - ест че Сивиръс Снейп!!
![]()
Първоначално написано от british
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Само на мен ли ми е Дъмбълдор любимеца?![]()
![]()
на мен ми е един от любимците, заедно с Хърмаяни, Луна, Фред и ДжорджПървоначално написано от Azoria
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
На мен любимци са ми Луна и Фред и Джордж...макар,че и Виктор Крум също...![]()