- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само аз ли се чувствам така ?!
И на мен първия път ми беше странно,но не ме е било гнус, просто го направих,защото знам ,че му доставям удоволствие по този начин. Изчакай още малко иии когато наистина си готова.Не е казано ,че задължително трябва да го правиш.
maDamn
Първоначално написано от DragonLady
Мм да и аз това си мислих, че съм несигурна.До скоро даже не исках да му се качвам отгоре ..
Но вече го няма този проблем, дори ме оставя да водя понякога аз ..
![]()
Аз съм на 16 (почти 17), а той на 20.Първоначално написано от FuCKkK13
От 7 месеца сме заедно и всичко е супер м/у нас
![]()
ами... може би ти трябва повечко време....може тогава да се отпуснеш и ддз.. или да го заобичаш повече и да го направиш,за да му доставиш удоволствие... или може просто да не си такова момиче... щом те разбира,защо ти е такъв проблем ? ... поговори с него.... не всички момичета искат и едва ли ще му е неприятно, но според мен... след време,когато сте още повече време заедно и когато всичко е улегнало и когато го заобичаш още повече ще ти се прииска просто да му доставиш удоволствие... а питах той на колко е..защото можеше да е някой, който го перат хормоните и тогава щях да ти кажа да не го правиш, но сега не е така.. и успех..Първоначално написано от stefinkaa7
![]()
Говори ми, говори ми.Първоначално написано от leadyflame
![]()
Според мен и този ви проблем, ще се развие като със страха ти да си отгореПървоначално написано от stefinkaa7
Успех и не се насилвай
![]()
Първоначално написано от FuCKkK13
Ми не знам .. чувствам се гадно, че не му доставям това удоволствие .. и хем пък не искам да го правя ..Много объркано става ..
![]()
Първоначално написано от DragonLady
Дано !! Мерси ..![]()
виж.. не се чувствай гадно.. за всяко нещо си има време.. не мислиш ли, че е по-добре сега да говориш с него и да не го направиш, а да го направиш,когато си готова и да е с желание и от твоя страна, от колкото сега да го направиш само и само, защото ти е гадно, че не му доставяш удоволствие, да го направиш без желание и да претупаш нещата.... според мен е по-добре първия вариант... така и на теб може да ти хареса и да сте доволни и двамата... а за това ти да си отгоре може да е по същата причина.. може да не си сиг. в себе си и да ти трябва още сближаване,опит и т.н.... успех... и щом те разбира значи,дори и да не го правиш няма да те зареже и т.н. .. свястно е момчето.. мисля, че ти трябва малко повече увереност и малко повече сближаване
.. успех
![]()
Първоначално написано от FuCKkK13
Мда поне не ме кара да правя нещо което не искам ..Мерси ..
![]()
Ако искаш може за първите няколко пъти да си купиш Durex Cherry - вкус и мириз на черешаСамо докато свикнеш
![]()
на всички първите свирки,целувки (..) не са били брилянтни. отпусни се , бе човек .... мн е яко да доставяш удоволствие .. на някои . и откъде знаеш , че е неприятно и "гнусно" като не си проввала??? не му мисли толкова .Първоначално написано от stefinkaa7
(не съм чел предишните мнения) Явно си неопитна..и труги момичета се притесняват от тези нещя но после минава.
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Ми да ти кажа и мене не ме изкушава особено мисълта за тва и нямам намерение да го правя,докато не го пожелая.
Пък за лизането,недей го спира човека,като иска бе,вярвай,няма да съжаляваш,отпусни се там и еnjoy!![]()
Брях,брях
Нормално е притеснението... особено, когато си неопитна. Ако те е гнус наистина не го прави, не е задължително, но ако просто се притесняваш пробвай поне един път. Няма къде да сбъркаш (освен ако не го ухапеш), при всички случаи ще му хареса, още повече като знае, че те е било страх и си се престрашила заради него... повярвай ми много хубаво ще му стане (поне според мен). А за лизането... не знам какво да ти кажа, притеснение винаги има, но един път дадеш ли няма да откажеш повече никога. Просто мини през банята да си сигурна, че всичко е добре там долу и се наслаждавай не му мисли толкова... все пак секса е удоволствие и от толкова много притеснение няма как да го усетиш
![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Ако няма друга причина освен притеснението дали ще се справиш ти предлагам да прочетеш няколко статии тук http://www.cosmopolitan.bg/love-sex/...akademiya.html
Аз също имах притеснения в началото, но сега само гледката при удоволствието, което му доставям ме стимулира да го правя с часове![]()
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
И аз преди не обичах, когато започнах да водя полов живот си имах постоянен партньор, с който често правехме секс, научи ме на много неща, но свирка така и не му направих, просто не можех. После така да се каже попаднах на добър "учител", който ми показа, че аз самата мога да изпитвам удоволствие от това да правя свирка на момчето. И сега го правя с удоволствие, няма такава върховна гледка като това да гледаш блажената му физиономия докато свършва.Може би ти трябва време или друг партньор, може би сегашното ти гадже не може да те предразположи..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Лапай и се потапяй!![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Лично аз правя на моя приятел, харесва ми ... правя го с удоволствие ,не ме е гнус... не се притеснявам от това, дали ще се изложа или не. Когато има желание ,винаги се получава, но когато няма винаги се проваля, така мисля аз! Затова ако не ти харесва, по -добре не го прави.![]()
Не е неприятно, ако гаджето ти те привлича, както казваш ти има добра хигиена и всичко, давай когато ти скимне. Няма да загубиш, като му видиш физиономията и как се укротява и не му се иска да спираш ще имаш голям стимул. Ако те е срам пък, прави го под одеялото за начало![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
И аз си имам приятел и искаше да му духам,но не му хареса не знам защо и повече не ме е карал въпреки че нямам нищо против свирките и дори съм правила повече свирки отколкото секс. Но на мен честно казано ми е все една и все пак ми е по приятно да правим секс пред това да му лапам.
Не съм чела темата и все пак .. изобщо правила ли си, че да те е гнус и да нямаш желание?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3