.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Пъпки,маска,мазна кожа,витамини.Спешно!

Така,имам много пъпки по лицето,не много,но са големи.Ползвам крем с лимон,за мазна кожа,прави я суха,но излизат още повече.Крема беше доста скъп.После сестра ми ми препоръча пак лимонов крем,но доста по-евтин.Пак същото.Пробвай и с крем от краставици и маска от мед,но няма ефект.Ползвам продуктите на Гарниер.Всеки ден го почиствам,спрях да се гримирам дори,но няма...
    Моля ви дайте съвет за крем,маска или някакви витамини...Много ми е спешно...Искам да го оправя,а с козметика пробвах,но получих някаква алергия и минах само един път.Домашни маски,какво да правя?ПОмогнете ми...
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Отговорът е дерматолог, не козметик.
    Маски за лице няма как да ти препоръчам, защото аз самата не си правя. За измиване на лице има доста читави продукти- от Balea през Iwostin до Bioderma. Можеш да изсушиш кожата с Акне аут лосион- първите дни нанасяш до 4 пъти, след това само сутрин. Ако се изсуши прекалено и започне да се лющи, я миеш обилно само с вода.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

дааам отиди на дерматолог
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Отиди на дерматолог. Не е редно да си правиш сама експерименти с кожата си.

Супер фен
    Град
    София
    Хмм.. Дерматологът не е лоша идея, но преди да го посетиш опитай с други продукти и марки, но не на Гарниер! Нищо лично, но принципно аз не съм особен привърженик на Гарниер и продуктите им! На мен също ми се влошаваше кожата от един техен лосьон! Иначе като лосьон за лице пробвай на Nives Vissage, за крем против пъпки пробвай на La roche-Posay (на същата марка има и коректор, който изсушава пъпките + че е с телесен цвят, така че докато ги изсуши можеш и да ги прикриваш!) Като маска за лице аз ползвам на Lumene, Arctic touch! Също през два дена си мии лицето с гумажи, аз ползвам на Uriage, той е сравнително лек, има и по-силнодействащи, но немога да се сетя за добра марко, която съм ползвала! Надявам се да съм ти била полезна, продуктите са малко скъпички, но пък за сметка на това вършат чудесна работа!!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Маска с хума и розова вода ми се отразява чудесно на кожата. Пъпки,черни точки всичко се изчиства . Също така мога да ти препоръчам акне аут, козметичката ми го препоръча и наистина е много добро!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си