.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

МОЛЯ! проблем със зъби

Здравейте Такаа...преди години сложих шини само заради изправянето на 2 задни зъба застанали перпендикулярно на останалите...носих ги към година и когато ги махнах с ОГРОМЕН ужас забелязах, че предните ми 2 горни зъба са с разстояние между тях! Цели 2 години се опитвам да го превъзмогна, но не мога! Нямам желание да слагам брекети, та има ли друг начин? Много ще съм ви благодарна
    -*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*

Супер фен Аватара на cookie_master
    не мисля,че има друг начин
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Брекети.
    Съжалявам, но доколокото изглежда вече си голяма за шини, а и нищо друго няма да успее да ти оправи зъбите.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Както казаха по-горе, сложи си брекети
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Да на 13 и половина съм и също не смятам, че шини ще ми помогнат...но пък брекети за 2 зъба...а и доколкото знам, брекетите се носят дълго време.

Но все пак се доверявам на вас, че няма друг начин и ще ви попитам, а щом брекетите са единствения начин:
    -Може ли да се носят само известно време...1 година?
    -Дали има някакви съвсем незабележими?

рових се много из интернет и не намерих нищо по въпроса, ако и вие не знаете ще се допитам до ортодонт.
    -*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от joannaantova
    Да на 13 и половина съм и също не смятам, че шини ще ми помогнат...но пък брекети за 2 зъба...а и доколкото знам, брекетите се носят дълго време.

Но все пак се доверявам на вас, че няма друг начин и ще ви попитам, а щом брекетите са единствения начин:

рових се много из интернет и не намерих нищо по въпроса, ако и вие не знаете ще се допитам до ортодонт.

Преди време една мацка писа, че имало такива дето се слагат от вътрешната страна на зъбите, но им забравих названието. Дано някой се сети да ти го каже.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Цитирай Първоначално написано от joannaantova

Преди време една мацка писа, че имало такива дето се слагат от вътрешната страна на зъбите, но им забравих названието. Дано някой се сети да ти го каже.
    ох дано,чее напоследък ми идва в повече.
    Имам склонна към акне кожа, но се справих с този проблем почти..вече съм доста по-добре. Носът ми е доста крив и като стана на 20, ще го оправям....ама зъбите ;с

Фен
    Град
    София
    Много е гадно с шини, но важното е, че си издържала!
    От личен опит ще ти кажа някои неща за брекетите, защото имах такива. Носих ги около година и половина, имаше ефект, но при стягането на брекетите много боли. Трябва да има отлична хигиена която включва: миене на зъбите след всяко хранене и почистване между брекетите (където четката не може да мине) с една малка четчица. Гадното е, че трябва много да се пазят, защото може да падне някое брекетче. Не трябва да се яде твърда храна! И е желателно да не се яде храна, която полепва по зъбите! След като ти махнат брекетите ти дават едно като пластмасова челюст (или както му се казва). Аз го носих 10 месеца. Слага се само през нощта и на сутринта се маха, не се съхранява във вода, а в кутийка или чаша. То служи за запазване на ефекта от брекетите.
    Дано съм помогнала с нещо и успех!

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    http://www.ortodont.biz/breketi_types.html Заповядай..! По-надолу ги има. Казват се Лингвални (вътрешни) брекети.

Благодаря ви много!

сега ще те успокоя има начин ,аз носих само ,че при мен нещата са по -сложни и нямаше как да се оправят с това.. http://www.myobrace.com/ само да не ми го счетат за реклама >.< .. носят се само вечер докато спиш.Проблемът е ,че не са български и трябва да намериш зъболекар ,който работи с тях той ще ти ги поръча най -вероятно и ще трябва да ходиш на преглед веднъж месечно ,за да следите резултата..
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Цитирай Първоначално написано от mishkaa
    сега ще те успокоя има начин ,аз носих само ,че при мен нещата са по -сложни и нямаше как да се оправят с това.. http://www.myobrace.com/ само да не ми го счетат за реклама >.< .. носят се само вечер докато спиш.Проблемът е ,че не са български и трябва да намериш зъболекар ,който работи с тях той ще ти ги поръча най -вероятно и ще трябва да ходиш на преглед веднъж месечно ,за да следите резултата..
    ЗВУЧИ СТРАХОТНО! Благодаря ти адски много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си