.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на Runaway11
    Ами зависи от къдричките. Но ако си направиш по-късичка със страничен бретон, който да изправяш - не е голяма занимавка - става много хубаво...

http://beta.www.weddingchicks.com.s3.../snowshoot.jpg
    http://beta.www.weddingchicks.com.s3...interbride.jpg

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krashii
    Наистина би стояло хубаво ,обаче трябва да знам как да си го правя.То не че е голяма философия де...и все пак.
    Всъщност вече се подстригах(да се похваля)!
    Само ми взеха от обема и ми обраха връхчетата .Дори така имаше ефект,и изглеждам малко по -различно.(добре че не си направих каре !!
    Ако имаш желание можеш и снимка да постнеш, може да е като идея на други момичета с къдрави коси

По-добре не си пипай косата.Аз толкова мн мечтая да имам къдрава коса.Но за съжаление е права и за това никога не я нося пусната......

Град
    Plovdiv
    Много ще сгрешиш ако я подстрижеш аз миналата година си подстригах хубавата коса и съжелявах много!
    Don't worry be Happy

Не я бутай.. аз също имам къдрава коса, но стига до малко под рамената, няма никаква форма ии адски я мразя. Не знам как да я поддържам, нямам и желание.. Изправям я постоянно
    Но много се кефя на момичета с хубави, дълги къдрави коси <3
    Какво е цивилизацията? Пътят на човека от пещерата до атомното скривалище.

Значи,зависи как стои самата коса...Ако е безформена, както каза ^^^^ определено трябва да се направи нещо,но моята не е чак в плашещо състояние...Абе нужно е само подновяване от време на време и всико й е наред. : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си