- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-ефективния метод за обезкосмяване долу?
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали най-ефективния и най-дълготрайния метод за обезкосмяване долу. Започнах със самобръсначка ( което беше голяма грешка ) и косъмчетата почнаха да растат по-бързо, по-гъсти да стават и по-дебели. Чух за някакви депилиращи кремове, но когато прочетох в интернет разбрах, че ефекта от тях е същия както със самобръсначка, че даже и по лош. Дали ако пробвам с депилатор ефекта ще е по-дълготраен и по-добър? Не смея да си направя кола маска сам понеже нямам никаква идея как става а и съм сигурен че няма да ми се получи а не ми е удобно да ходя на козметик за кола маска долу така че какво бихте ми препоръчали?
Преди малко видях един продукт Smooth Away Vibe. Представлява някаква си гъба и като търкаш космите те ''магически'' изчезват. Някои пробвал ли го е този продукт и има ли ефект от него?
Виж сякви такива гъби и кремчета премахват косъма само отгоре - те. корена остава и порастват след 2-3 дена.
С кола маската се премахва самия корен и съответно растат след 2-3 седмици... Малко боли,но пък си заслужава. Тъй,че КОЛА МАСКА !![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Първоначално написано от EffinSick
Каране на колело
Абе вие луди ли сте?! Как може да му предлагате кола маска на момчето?
Кола маска там долу боли прекалено много!Попринцип търпя на болка,но 1х пробвах и няма да повторя!Самите косми са по-дебели,твърди и корена е разположен по-дълбоко в кожата.
Брат,карай си със самобръсначката!![]()
За мен лично това е по-болезнено и от кола маската, а и се образуват подкожни косъмчета. Кола маската е най-добре, а и сте момчета в крайна сметка, как може да говорите за болка. Аз съм момиче, имам страшно нисък праг на болка, ама търпя. Козметичката ми и без това действа бързо, много ме боли, ама пък 10 минути търпя и после седмици нямам проблем с окосмяването там. И няма нищо срамно - това и е работата, нагледала се е на гениталии, не знам защо всички си мислите, че вашите ще я впечатлят с нещо.Първоначално написано от nin0o0
Има 654165464 такива теми!!
Колата маска е най-добрия начин според мен.
Кола маска !! Да ,има болка ,но е търпима.. Епилатор - също може ,но не мога да кажа кое повече боли - кола маската или епилатора.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сигурно ще ви се стори доста глупаво това за което ще питам.Така една приятелка ми каза, че ако се обезкосмяваш с кола маска вагината ти ще висне.Вярно ли е?Благодаря ви предварително.![]()
Първоначално написано от tita14
![]()
![]()
![]()
Как точно, за Бога, вагината ще висне ???![]()
![]()
![]()
Няма такова нещо,базика се с теб.Първоначално написано от tita14
ох писна ми от едни и същи теми всеки ден... честно...![]()
ПТ... КОЛА МАСКА.![]()
awerw♥
Кола маската е най-ефективния метод ...
Аз съм ги махала и с епилатор, но лично моя епилатор ми прави рани там... и не е много приятно. И с пинсета съм ги махала, но пък е голяма играчка.
Наслои укосмените места със спирт и драсни клечка![]()
Първоначално написано от jumpers
![]()
![]()
![]()
по темата : епилатор![]()
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
Не опитвай с епилатор,тва си е чист мазохизъм.![]()
Наслои укосмените места със спирт и драсни клечка![]()
![]()
![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Кола маска при козметик.
Аз обаче не си причинявам тази болка![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.