- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Един тъп въпрос - Какво правите първо? ;д
Таман днес си мислех, защо си правя косата преди да се гримирам... и осъзнах, че го правя, защото докато я изправям и съм с грим ми става топло и започвам много да се размазвам ;д
Както и да е .. първо си правя косата, после се гримирам и обличам... ако ще нося чанта я оправям 5 минути преди да съм излязла, пръсвам се с парфюм и излизам ;д
Първо винаги си връзвам косатаи отивам да си измия лицето с почистващите продукти. После се обличам и според дрехите слагам и подходящи обувки. След това започвам да се гримирам. Накрая си правя косата.
Когато съм готова заставам пред огледалото и погледжам къде ми изглежда празно - на ръката слагам гривна или часовник, на шията някое колие, на ушите обеци - всичко е в зависимост. Най - често косата ми е начупена и вдигната, за това си слагам висящи обеци.
Винаги се случва накрая да си измия зъбите. Така съквартирантките ми научиха че съм готова и вече не ме питат, всеки път забравям и в последният момент се сещам, добре че не ползвам червило.
Обличам те, слагам си една спирала, пудра, гланц, оправям си косата, вземам си чантата и айде навън.
Редовен номерПървоначално написано от blue_ice
![]()
Обаче ако много закъснявам, първо се гримирам, защото очната линия ми отнема повече време и не искам да рискувам да изляза с едно готово око :Д След това набързо си дръпвам косата за 5-6 минути - никой не вижда разлика, но аз знам, че не е перфектно :Д Перфектното отнема десетина минутки.
Ами, аз първо си взимам душ после си оправям косата, след това се обличам, после се гримирам и най-накрая си подреждам чантата![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
И защо ти е важно да знаеш?
Всеки път различно - понякога първо се обличам, понякога накрая..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
първо косата !! ;дд после дрехите после пак косата ;дд !! после кво ми тря по джобовете кецките![]()
ии по стълбите надолу
![]()
![]()
Ако трябваше да избирам между-- фалшиви приятели ии самотата бих избрала --- да бъда сама) !!
И аз така. После се чудя, защо някои неща не са в нея..Първоначално написано от ivetty9
![]()
Първо си мия зъбите, после си вземам душ, почиствам си лицето, ако имам време се мажа с лосион за тяло, обличам се, суша си косата (ако съм я мила), после я връзвам, че ме дразни,крем за лице, грим, същинското оправяне на косата, гланц и парфюм.. чантата винаги остава последна и все бързам, а накрая винаги съм забравила нещо![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
дрехите --> косата --> гримът --> чантата![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Обличам се, правя си някаква прическа, гримирам се и си оправям чантата
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Хаха,само аз ли съм отзад напред?
Първо косата,после грима и накрая дрехите. Чантата в последните минути търча да я сменям или да слагам нещо в нея.
първо се гримирам, после си избирам дрехи, обличам се, оправям си косата, обувам си обувките, оглеждам се на огледалото, оправям си чантата, пак се оглеждам на огледалото и ако има нещо което не ми харесва по прическата или по грима го оправям, гася всичко включено в контактите, пускам алармата и излизам![]()
дрехи-грим-коса-чанта
чанта, дрехи, коса, грим![]()
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Къпя се, гримирам се, оправям си косата, обличам се, взимам си чантата и излизам![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
pърво косата, грима и после дрехите, защото първите две ми отнемат много повече време ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За косата кой знае какво старание не полагам. Удрям един гребен и евентуално слагам аксесоар за ежедневна и сравнително елегантна прическа. Обличам се- нямам дилеми и трагедии какво точно да облека и това не ми отнема много време. Гримът е накрая. Чантата не я подреждам. Ако трябва да я сменя, за да е в тон, просто прехвърлям съдържимото.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!