.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Таман днес си мислех, защо си правя косата преди да се гримирам... и осъзнах, че го правя, защото докато я изправям и съм с грим ми става топло и започвам много да се размазвам ;д

Както и да е .. първо си правя косата, после се гримирам и обличам... ако ще нося чанта я оправям 5 минути преди да съм излязла, пръсвам се с парфюм и излизам ;д

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Първо винаги си връзвам косата и отивам да си измия лицето с почистващите продукти. После се обличам и според дрехите слагам и подходящи обувки. След това започвам да се гримирам. Накрая си правя косата.
    Когато съм готова заставам пред огледалото и погледжам къде ми изглежда празно - на ръката слагам гривна или часовник, на шията някое колие, на ушите обеци - всичко е в зависимост. Най - често косата ми е начупена и вдигната, за това си слагам висящи обеци.
    Винаги се случва накрая да си измия зъбите. Така съквартирантките ми научиха че съм готова и вече не ме питат , всеки път забравям и в последният момент се сещам, добре че не ползвам червило.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Обличам те, слагам си една спирала, пудра, гланц, оправям си косата, вземам си чантата и айде навън.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от blue_ice
    Първо се обличам, после оправям косата, после се гримирам и най-накрая 5 мин преди да изляза търча наляво-надясно да си приготвя чантата
    Редовен номер

Обаче ако много закъснявам, първо се гримирам, защото очната линия ми отнема повече време и не искам да рискувам да изляза с едно готово око :Д След това набързо си дръпвам косата за 5-6 минути - никой не вижда разлика, но аз знам, че не е перфектно :Д Перфектното отнема десетина минутки.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Както дойде
    maDamn

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Ами, аз първо си взимам душ после си оправям косата, след това се обличам, после се гримирам и най-накрая си подреждам чантата
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от ivetty9
    Първо си оправям косата,после се обличам и накрая се гримирам и 1-2 минутки преди да излезна си оправям чантата.
    +

И защо ти е важно да знаеш?

Всеки път различно - понякога първо се обличам, понякога накрая..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

първо косата !! ;дд после дрехите после пак косата ;дд !! после кво ми тря по джобовете кецките ии по стълбите надолу
    Ако трябваше да избирам между-- фалшиви приятели ии самотата бих избрала --- да бъда сама ) !!

Цитирай Първоначално написано от ivetty9
    Първо си оправям косата,после се обличам и накрая се гримирам и 1-2 минутки преди да излезна си оправям чантата.
    И аз така. После се чудя, защо някои неща не са в нея..

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Първо си мия зъбите, после си вземам душ, почиствам си лицето, ако имам време се мажа с лосион за тяло, обличам се, суша си косата (ако съм я мила), после я връзвам, че ме дразни,крем за лице, грим, същинското оправяне на косата, гланц и парфюм.. чантата винаги остава последна и все бързам, а накрая винаги съм забравила нещо
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    дрехи,грим,коса,чанта

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    дрехите --> косата --> гримът --> чантата
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на Djuff
    Обличам се, гримирам се и си оправям косата.

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    дрехите --> косата --> гримът --> чантата
    +1

Обличам се, правя си някаква прическа, гримирам се и си оправям чантата
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Хаха,само аз ли съм отзад напред?
    Първо косата,после грима и накрая дрехите. Чантата в последните минути търча да я сменям или да слагам нещо в нея.

Фен
    Град
    София
    първо се гримирам, после си избирам дрехи, обличам се, оправям си косата, обувам си обувките, оглеждам се на огледалото, оправям си чантата, пак се оглеждам на огледалото и ако има нещо което не ми харесва по прическата или по грима го оправям, гася всичко включено в контактите, пускам алармата и излизам

коса-грим-дрехи-коса-грим-чанта-вратата...

дрехи-грим-коса-чанта

чанта, дрехи, коса, грим
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    дрехите,косата,грима и накрая чантата

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Къпя се, гримирам се, оправям си косата, обличам се, взимам си чантата и излизам
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на Hilary_
    pърво косата, грима и после дрехите, защото първите две ми отнемат много повече време ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За косата кой знае какво старание не полагам. Удрям един гребен и евентуално слагам аксесоар за ежедневна и сравнително елегантна прическа. Обличам се- нямам дилеми и трагедии какво точно да облека и това не ми отнема много време. Гримът е накрая. Чантата не я подреждам. Ако трябва да я сменя, за да е в тон, просто прехвърлям съдържимото.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си