- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Един тъп въпрос - Какво правите първо? ;д
Първо си обличам дрехите след това оправям косата, грима и най-накрая слагам в чантата нещата,който ми трябват.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
оправям си 4антата, обли4ам се, правя си косата и след това се гримирам. Мисля 4е във вси4ки слу4еи така е най-добре![]()
Първо се обличам.После си правя косата, гримирам се и си оправям чантата![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
![]()
Ставам, минавам през банята, след това през хладилника и колкото и малко време да имам се лепвам пред ТВ-то и междувременно се гримирам
![]()
След като съм готова с грима, включвам пресата и докато я чакам да загрее(готова е и след 30 сек , но..) отварям лаптопа
![]()
Оправям си косата , след което и чантата , дрехите, но точно преди да изляза винаги има по нещо забравено на масата или се връщам да видя дали съм изключила преси,ютии ...
Абе,откарвам си 2 часа в подготовка![]()
![]()
Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.
Първо се гримирам. На косата ми общо взето нищо специално не и правя, ако имам време я суша по-старателно. Обличам се. Чанта не използвам попринцип, само си взимам GSMа, парите и ключовете.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
грим, коса, дрехи, чанта
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
коса грим, обличане парфюм чанта
Първо се обличам, после си оправям грима, след това косата. Чантата няма какво да й оправям, всичко което ми е нужно си стои вътре.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Първо се гримирам, след това си оправям косата, обличам се и си оправям чантата.
Първо се обличам,после се гримирам,а след това си правя косата.Ако оставя обличането за накрая или ще си нацапам дрехите с грима ,или косата ми ще се закачи някъде![]()
Минавам през банята, обличам се , оправям си косата, лек грим, избирам чанта и накрая се обувам.![]()
To infinity and beyond.
Обикновено не си правя прически и не се гримирам. Но когато се наложи - първо се облима, после си правя косата - за да не се развали докато се обличам, гримирам се и накрая взимам чантата.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Когато трябва да са включени всичките изброени (защото рядко си правя косата ако няма защо и грим не използвам много) първо се гримирам, после си оправям косата, обличам се и най-накрая си подготвям нещата, които ще сложа в чантата. Понякога ми се налага отново да дооправя косата.
правя си косата ,гримирам се,обличам се ,оправям си чантата и излзиам
душ ->коса ->грим ->дрехи ->коса ->парфюм ->чанта
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
Първоначално написано от valeina
![]()
[b]Ich will nicht tr
къпя се,оправям си косата,обличам се,гримирам се и излизам![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Пръво се обличам след това си оправям косата..малко грим ,салагам квот ми трябва в чантата ии изчезвам![]()
My Facebook page <--Like
Първоначално написано от ivetty9
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
обличам се, реша си, слагам малко грим, слагам ако трябва нещо в чантата си и излизам![]()