.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Вещомания

Вещомания

Има едно предаване по TLC „Вещомания: погребани живи“. За тези които не са го гледали искам да им кажа че „Вещомания: погребани живи“ проследява живота на хора, страдащи от натрапчиво запасяване, и изследва манията за събиране и складиране на различни предмети. Всеки епизод разказва историята на двама вещомани, които се борят с неконтролируемата си страст, заплашваща да разруши живота им и връзките им с любимите хора. С помощта на експерти терапевти и организатори, вещоманите се опитват да открият причината за своето заболяване и да се върнат към нормален начин на живот.

Искам да ви попитам според вас това болест ли е и може ли да се лекува?

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Според мен това е психическо забволяване и смятам,че може да се преодолее Аз също съхранявам всякакви излишни вещи и не обичам да изхвърлям,но не претъпквам дома си с кашони боклуци Иначе предаването не съм го гледала,но ме заинтригува
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на cookie_master
    И според мен може да се преодолее въпреки,че не съм много запозната с тази болест.Довечера мисля да го гледам,струва ми се интересно
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Не мога да кажа дали може да се преодолее, понеже не съм специалист. Нито съм болна (слава Богу..). Гледала съм много пъти предаването, интересно е.
    По принцип по TLC всички предавания са интересни :д

Голям фен Аватара на FantaMen
    Един съвет към бъдещи кандидат-студенти!ПИШЕТЕ ПСИХОЛОГИЯ !!!!! Ще имате МНОГО работа.Богат ще станеш с толкова луди по света!...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Един съвет към бъдещи кандидат-студенти!ПИШЕТЕ ПСИХОЛОГИЯ !!!!! Ще имате МНОГО работа.Богат ще станеш с толкова луди по света!...
    +1

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Оо да,гледала съм го,TLC ми е любимата програма. Гадно ми е като го гледам,защото разбирам как американците могат да си позволят толкова много неща,които няма къде да съберат и направо го обявяват за болест,когато има хора,които и на половината от това не могат да си позволят Според мен е болестно състояние,но като че ли само в САЩ се среща

Senior Member Фен
    Гледала съм го ... Не ми е от любимите предавания, но TLC го гледам непрекъснато Всъщност нямам обяснение за това Ако не си подреждам стаята 2 седмици и вие ще помислите, че съм вещоманка А иначе мисля, че може да се преодолее, но болест ... Едва ли, нямам си на идея
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми