Преди доста време се скарах с най-добрата си приятелка /преди 1-2 години/. Тя значи прекалено много за мен, като човек, доста се карахме и лъгахме. Причината поради, която тя ме отразя, беше защото я накарах да избира между мен и едно друго момиче, което уж и се явяваше доста добра фр, а мен просто ме влудяваше като я видех до нея.. До преди 1-2 седмици реших да отида и да поговоря с най-добрата си приятелка, защото адски много ми липсваше и каквото и да се опитвах да направя, не можех да я забравя..първите дни минаваха супер, говорихме много.Докато един ден не получих СМСа, който гласеше, че ми дава шанса да започнем всичко наново ! Бях на 7мото небе, не вярвах, че това се случва точно на мен ! Направо нямам думи да ви опиша как се чувствах тогава, но както казват хората "щастието не трае дълго" ...

На следващия ден, вечерта тя ме помоли да вляза в скайп, защото имала да ми казва нещо...И какво стана, каза ми, че е направила грешка като ми е дала шанс, като ми е дала надежда, че отново ще се получи нещо..По-добре щяло да бъде, ако я забравя и си намеря друга най-добра приятелка..

Просто бях съсипана..Попринцип не съм човек, който веднага да се откаже от такива работи, боря се докрай за това което искам и желая да има, а нея я исках повече от всичко и сега ми е адски гадно, защото дадох всичко от себе си и за какво, за да отиде всичко на вятъра..

Ще съм ви благодарна ако ми даде някой друг съвет, какво да правя.. ?

грешен раздел.
сиско