- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нестандартен подарък за приятелка????
Не знам дали въпросът ми е за тук, но откровено си признавам, че не ми пука особено - постарах се достатъчно, за да му намеря мястото.
Та, да си дойдем на думата. Чудя се какво аджеба да взема на една приятелка. Искам да е нещо абсолютно дебилно, но все пак в граници. Мислих за тиган, тенджера или престилка за готвене, ама тя не готви. Говорих с майка й за плъх, ама тя не иска... Мооооооля ви се, помагайте, аз ще гръмна от мислене накрая!![]()
![]()
Аман от 'умнотии'! Направете по някоя простотия, бе! Живейте го тоя живот!
Ами, тя какво харесва .. Кажи интересите й..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Човек, ако можех това да го измисля... Вкусовете ни АДСКИ много се разминават! Тя си пада... ами леко... типичната кифличка (без да се обижда никой!), а аз съм точно обратното и мозъка не ми побира какво ще хареса!![]()
А да, интересите й... Фейсбоклук и подобните му, разни хлапетийски истории с момченца и общо взето другите са второстепенни...![]()
Ами, не знам .. Ако се гримира, можеш да й купиш гримове..
Някоя дрешка + парфюм/дезодорант ..![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
блуза с пайетикупи и някаква блуза и т'ва е
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
То това е проблема - искам да е нещо супер дебилно и нестандартно, иначе дрехи, парфюми и бижута колкото щеш... Между другото, мислих и за "кутията на спасението" (кутийка с патронче водка, една цигара, кибрит и презерватив, отгоре с надпис "Отвори само при спешност", обаче ще бъда брутално изкормена от майка й...
хаххкифлите са най-лесни ... ако щете се обиждайте, не ми дреме
таа.. лак за коса например ще я зарадва много повече от тиган !!
или пъкк.. преса ;д кифлите винаги имат нужда от нея
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Чудесна идеяПървоначално написано от Svesht
![]()
, ама майка й наистина ще те изкорми
![]()
Зеленото зомби, има си от всичките тия по много!Иначе идеите са прекрасни..
аз не съм твърдяла обратнотоПървоначално написано от Svesht
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Машина за захарен памук! Има малки по 35лв.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
![]()
![]()
чанта със леопардова щампа![]()
Ми влез в някой магазин за лелки и й купи някакъв ,,тоалет,, XXL примернои й кажи нещо от сорта на ,,Ами нали обичаш дрешки и аз реших ...
,,
![]()
![]()
![]()
Тва го подари на мен :Д.Първоначално написано от Svesht
Подари и преса за вафличкиИИИ
Преса си има,ами маша?
И не е задължително да й я купуваш само ти,съберете се няколко човека.
Земи й един алигатор![]()
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Хахаха .. това бих си го закачил веднага на стената ии щеше да изкара точно 1 седмица заради липсата на цигари и огънче хахахПървоначално написано от Svesht
Като е кифла подари и 1 кифличка![]()
За кифла, мхм, сетих се - ВИБРАТОР!
Старият ми акаунт е kalashnik.
А за кво трябва да показва подаръка на майка и?Купих на една приятелка наргиле и тъй като майка и никак нямаше да е много щастлива от това, тя просто си взе една блузка от мола и каза, че аз съм и я подарила. Нека просто да покаже на майка си нещо друго, а ти и купи квото искаш.
![]()
A на колко е години,ако мога да попитам,че си се запътила да й купуваш презервативи?![]()
На 14 е (вече...)![]()
Аман от 'умнотии'! Направете по някоя простотия, бе! Живейте го тоя живот!