- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- СПЕШНО МИ ТРЯБВА ПОМОЩТА ВИ!
Здравейте!
Проблемът ми е следният.
Пишех коментар в един сайт и изведнъж започнаха да ми излизат грешно буквите- вместо "и" ми излезе 5, вместо "т" ми излезе | този знак.А шрифта си беше наред седеше си на BG Phonetic, обикновено с него пиша.
Очаквах като си рестартирам компютъра да ми се оправи този проблем, обаче когато си пиша паролата (тази още в началото като си влизам) ми излиза грешна!
Пробвах няколко пъти и съм 100 % че е вярна, но не ставаИ предполагам, че е защото като натискам копчетата ми излизат другите символи и не мога да си вляза в компютъра
![]()
Тази тема я пиша от друг комп.
Моля ви без обиди.![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Пробвай да смениш клавиатурата..![]()
Каране на колело
Мисля, че разбрах от какво е, защото е само на някои букви и като натисна Fn заедно с буквата ми излиза нормално, но не знам как да излиза без да задържам Fn този бутон.
![]()
Казаха ти и по-горе - смени си клавеятурата! Или проблема е от самата нея или ти е влезнал вирус в компа и е разбъзикал драйверите, в което се съмнявам, на както се казва - няма невъзможни неща!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Първоначално написано от AniBG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Ако мислиш,че ще се справиш ,разглоби клавиатурата ,избърши я ,и я сглоби,ако ли не -сменяй.
На мен ми беше бъгнато копчето space....Като искам разстояние ми го дава с бонус едно а![]()
клавиатурката![]()
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Оказа се, че съм натиснала по грешка бутона Num LockВсичко се оправи благодаря все пак за съветите.
Може да заключвате темата![]()
![]()
Като цъкнеш Num Lock-а, започваш да пишеш със сините буквички и цифрички.