.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 146
    Голям фен Аватара на ScarlettS
    Аз не мога да разбера ти защо още от сега не заминеш да живееш на село? Така ще си сред природата, пък и защо ти е да си в този замърсен град пълен с климатици, коли и асансьори? Сериозно питам.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Защото и той както и кюфтето са въздух под налягане. Защото и двамата 'биха дали всичко' за да живеят на село на спокойствие и природа. Ама като се замислят за повече от 10 сек осъзнават, че няма да имат мама и тате да им готвят, чистят, няма да има интернет, душ, телвизия, климатик и ще трябва да се оправят с живота сами. А като ги гледаш какви са, мислиш ли че имат топките да го направят ?

Подсказка - НЕ.

Banned Мега фен
    Ако всички отидеМ - отивам и аз. Иначе сега няма работа на село няма университети! Виждаш ли се какво ми пишеш?

А екологична енергия не съществува. ВСИЧКО КОЕТО ПРОИЗВЕЖА ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ВРЕДА ЗА ПРИРОДАТА!

ВЕТРОГЕНЕРАТОРИТЕ МОГА ДА ГИ СРАВНЯ СЪС БЪЛВАЩИ РАДЯЦИЯ ЗАВОДИ И ЧЕРНОБИЛСКИ ЦЕНТРАЛИ.
    СКОРО ПОЛЕТАТА И ПЛАНИНИТЕ НИ ЩЕ ЗАПРИЛИЧАТ НА ПЕРКИ.
    А предприемачите САМО ПАРИТЕ СИ ГЛЕДАТ.... А ТЕ МНОГО ПЕЧЕЛЯТ ОТ ТОЗИ БИЗНЕС.....
    А някой видове птици ще изчезнат.... ДОВЪРШЕНИ ОСВЕН БРАКОНИЕРСТВОТО , НО И ОТ ПЕРКИТЕ!
    А ЖИВОТНИТЕ ДОКАТО СВИКНАТ ДА ЖИВЕЯТ НА ШУМ ПОКРАЙ ТЕЯ ,,ЕКО'' ГЕНЕРАТОРИ, АЗ ЩЕ СЪМ ПРА ПРА ПРА ПРА ДЯДО ПОКОЙНИК

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Защото и той както и кюфтето са въздух под налягане. Защото и двамата 'биха дали всичко' за да живеят на село на спокойствие и природа. Ама като се замислят за повече от 10 сек осъзнават, че няма да имат мама и тате да им готвят, чистят, няма да има интернет, душ, телвизия, климатик и ще трябва да се оправят с живота сами. А като ги гледаш какви са, мислиш ли че имат топките да го направят ?

Подсказка - НЕ.
    Ти си много на зад с материала!
    Аз съм природоизпитател.
    Живота на село ми прави КЕФ. Да си паля винаги бойлера с дърва ми прави КЕФ. Това за тебе може и да Е мААЗухИзАм, амА АЗ не съм като теб!!!!
    Единствената причина ,която не живея така... е защото няма бъдеще образование и работа (освен овчарин да стана) .... Такъв е живота. Де да се промени цялата система - МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМ. НО не е така!

Да, виждам. Би било доста странно ако пишех, без да гледам.

Ако всички мислеха като теб и чакаха първо другите да отидат, не мислиш ли, че никога нямаше да настъпи промяна?
    И защо ти университета, там не те учат как да засаждаш дървета, а това е далеч по-полезно от това да идеш в университет, да си намериш работа в град пълен с КОЛИ И МОЛОВЕ, да изкарваш пари, направени от ХАРТИЯ, за която да се изсичат дървета. Всичко това вреди на околната среда, не знам защо би искал подобно нещо.

Е така де, твойтa перспектива е доста по-хубава.

Да унищожим всичката технология по света, да се върнем на село и да спрем прогреса на човечеството завинаги.

Или да сложим генератори, които притесняват животните и им шумят.

Хмм...

А да не говорим, че вятърните генератори далече не са единстваната алтернатива, има термопомпи, водни генератори, приливни генератори, соларни панели и т.н.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    Да, виждам. Би било доста странно ако пишех, без да гледам.

Ако всички мислеха като теб и чакаха първо другите да отидат, не мислиш ли, че никога нямаше да настъпи промяна?
    И защо ти университета, там не те учат как да засаждаш дървета, а това е далеч по-полезно от това да идеш в университет, да си намериш работа в град пълен с КОЛИ И МОЛОВЕ, да изкарваш пари, направени от ХАРТИЯ, за която да се изсичат дървета. Всичко това вреди на околната среда, не знам защо би искал подобно нещо.
    Всички са толкова разглезени в днешно време ,че не биха заменили в никакъв случай днешните удобства! Ще се психирате , ако ви отнемат климатика и ще вдигнете огромен протест. Ще направите успешно Априлско въстание.... има ли смисъл да ти обяснявам повече.
    И да отида. и дА не отида.. ще остана незабелязана пионка. Освен това така лесно не се преобръща градената хиляди години система!

Добре, ние разглезените не правим нищо за околната среда, ти - крайно загрижения гледаш нас и също не правиш. Следователно не правиш нищо по-различно, освен частта с оплакването.

Banned Мега фен
    Е така де, твойтa перспектива е доста по-хубава.

Да унищожим всичката технология по света, да се върнем на село и да спрем прогреса на човечеството завинаги.

Или да сложим генератори, които притесняват животните и им шумят.

Хмм...
    Ако искаме да живеем в хармония с природата.... Уверявам те ,че ветрогенераторите не са никакво решение. Не може да изгониш останалите обитатели на Земята, за да спреш промените в климата. Да не говорим,че при убиването на птици от ветрогенератори - глобалното затопляне се увеличава.
    Гората , полята не е наша ,че ние да се разполагаме БЕЗ да НИ Пука ЗА Животните!
    Аз ти казвам факти. Където издигнаха големи мелници от тези бели чудовища - сърните , зайците и други животни избягаха. Аз искам като отида на полето да виждам живот, а не вятърни перки!

Единственото , което се сещам е на всяка къща да се слагат слънчеви панели! Сега те са много скъпи за монтиране и малко хора ги ползват в България. А соларни панели.. на полетоо... с квадратни километрии. ТОВА ПРОСТО Е ПОДИГРАВКА С НИВИТЕ и природата...
    Водните... ти знаеш ли пък те как унищожават рибата ни.... не стига ,че вече по реките ни не остана риба... а сега и с тези централи за ,,еко'' енергия дето ги монтират рибата още повече намаля... по проучвания...

Banned Мега фен
    Добре, ние разглезените не правим нищо за околната среда, ти - крайно загрижения гледаш нас и също не правиш. Следователно не правиш нищо по-различно, освен частта с оплакването.
    Как пък измисли тая мъдра мисъл.

Това ,че не живея на село или като първобитен ли? Мухахахахаахах
    нЕ Не развесели ме малко
    Аз се мъча да ви вкарам малко в правилния път, но вие не щете. Вие искате само молчета и магазинчета...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ и тогава к'во се хабиш бе мой? нищо не можело да се направи нали?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ и тогава к'во се хабиш бе мой? нищо не можело да се направи нали?
    Искам повече хора да са загрижени поне малко...
    А тези ветрогенератори на Калиакра ... ако имаше много хора участващи в организация да ги съборим... или въобще да бяхме попречили да ги вдигнат.. но няма.. Има , но сме корумпирана и мафиотска страна.
    Ако през една Австрия минаваше толкова важен път за птиците - сигурен съм че нямаше да издигне толкова ветрогенератори на такова важно място

Значи не знаеш какво е решението на проблема, не знаеш как да го постигнеш, но все пак другите са виновни ? Окей..

^ ми тогава стягай топки, ходи в http://u2pdlcc3s7wkza6z.onion/ и... почвай

почвай с фейсбук групи и протести... или не ти пука толкова?

Banned Мега фен
    Значи не знаеш какво е решението на проблема, не знаеш как да го постигнеш, но все пак другите са виновни ? Окей..
    ХАххаХа . Решението нито аз, нито ти не го знаем със сигурност. А учените още по-малко! Обаче трябва всички да сме загрижени за природата. Да живеем,колкото може по хармонично с нея, което означава - Село, без коли, без модернизация. Модернизацията унищожи българските ценности традиции и тнт.
    Айде не казвам всички да се живеем на печки с дърва като преди 100 години на село,което е невъзможно вече.... нека правете нещо за природата поне... Аз точно вас не обвинявам , но множеството - 7 милиарда души са на ващо мислене превзети от медерния свят..

Ти не живееш на село, ползваш транспорт, ползваш интернет и т.н.

Но казваш на другите да се откажат от тея неща ?

Ебахти лицемерието

Като сме загрижени какво ще стане? След като ти като един от загрижените не правиш нищо толкова по-различно от останалите.
    Заяви, че не би живял на село и не спазваш нито едно от тези неща, но искаш ние да живеем хармонично с природата - без климатици, без коли и тн. Но това изобщо не е лицемерие.. не, не .. ти просто се опитваш да ни вкараш в прави път
    Това с българските традиции изобщо не знам защо се опитваш да го пробуташ? Какво общо има?
    И според теб модернизацията е нещо ужасно и няма нищо общо с развитието на обществото, така ли? По-добре щеше да е отпреди 1000 години нищо да не се променя, за да сме в хармония с природата.

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    нека правете нещо за природата поне...
    Един единствен път те попитах какво може да се направи (просто от любопитство, не че очаквах да кажеш нещо смислено) и познай дали получих отговор

Banned Мега фен
    Вие наистина нищо не разбирате. Отказвам да ви наливам повече акъл в мозъците!
    И да... модерния човек е едно заспало зомби, на което не му пука за живота и е отчаян'' от него.. Вие това ми доказвате.
    Аз не съм ви казвал,да се откажете от цивилизацията, а да правите повече за природата. ( ходете засаждайте дървета, пестите енергия и тнт).. но вие на дали ще го правите , защото се интересувате само от кога ще отворило молчето.

Banned Мега фен
    Заяви, че не би живял на село и не спазваш нито едно от тези неща, но искаш ние да живеем хармонично с природата - без климатици, без коли и тн. Но това изобщо не е лицемерие.. не, не .. ти просто се опитваш да ни вкараш в прави път
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    нека правете нещо за природата поне...
    ОО не. Кога съм казвал ,че не искам да живея на село?? Не извъртвай нещата. Аз казвам,че ако всички ( цялото човечество) отидем да живеем на село и ще се променят нещата. Аз и да отида..... какво. Кога съм ви казвал да отидете да живеете на село? КАЗАХ ВСИЧКИ

засаждал съм дърво

пестя енергия, вода и парно

спасявал съм много диви животни

никога не съм бил фен на моловете или други urban fads

малко или много съм природоwise щото когато имам време и съм на място си перкам из гори и си правя разни експерименти тип les stroud

колко дървета си посадил?

колко време си отделил за да помогнеш за осъвършенстване на зелени технологии като тоя пич

http://inhabitat.com/13-year-old-mak...acci-sequence/

теглил ли си майната на всички градско като този пич

http://englishrussia.com/2010/09/04/...g-in-a-forest/

правиш ли нещо активно по въпроса като тези пичове

http://kvtdju44einv4ftg.onion/

put up or shut up

спри да правиш пуберски истории тип: вие сте овце!... а аз ще се присламча при вас като стане по студено...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Винаги ми са ми били интересни тези доводи за изчезващите животни. В момента животните представляват 1% от всички животински видове населявали някога планетата ни. Какво означава това ? Животните умират и изчезват и без наша помощ, а планетата все още я има.
    Няма как да направиш омлет, без да счупиш две яйца. Жертви винаги ще има, въпроса е да не са напразно.
    Но не, нека се върнем в Средновековието и да стоим там, само за да могат децата ни да видят с очите си червеношийка, а не на снимка.

П.П. Някъде бях срещнал информация, че от всичкото количество отделян СО2 в атмосферата, това на хората е около 20%. Може да ви се стори смешно, но пръдните на кравите например съдържат доста метан и имало някакво село, което поддържало електричеството си(или поне част от него) с помощта на някаква изградена метан станция в кравеферма.

Banned Мега фен
    засаждал съм дърво

пестя енергия, вода и парно

спасявал съм много диви животни

никога не съм бил фен на моловете или други urban fads

малко или много съм природоwise щото когато имам време и съм на място си перкам из гори и си правя разни експерименти тип les stroud

колко дървета си посадил?

колко време си отделил за да помогнеш за осъвършенстване на зелени технологии като тоя пич

http://inhabitat.com/13-year-old-mak...acci-sequence/

http://kvtdju44einv4ftg.onion/

put up or shut up

спри да правиш пуберски истории тип: вие сте овце!... а аз ще се присламча при вас като стане по студено...
    A така ти си мой човек. Аз за теб нищо не съм казал .

колко дървета си посадил?'' - около 10 но плодови.

колко време си отделил за да помогнеш за осъвършенстване на зелени технологии като тоя пич'' - това не го знам

Винаги съм мечтал да отида в сибир тайгата и да живея в избушка като се прехранвам само от лов.

http://kvtdju44einv4ftg.onion/ Не ми се отваря папката. Станало е някаква грешка.
    Та ...... искам да накарам хората, да обичат повече дивото , а не да ходят само по молове. За мен бахти тъпото е това. Бих предпочел да отида на планина или в гората дори за 1 нощ.. , от колкото да ми предложат и най-голяма дискотека или прочие оферти майни ..

това не го знам
    значи николко

Винаги съм мечтал да отида в сибир тайгата и да живея в избушка като се прехранвам само от лов.
    но... не си направил нищо по въпроса (явно)

Не ми се отваря папката. Станало е някаква грешка.
    сложи си tor екстеншън и ще се отваря - това е за ъндърграунд, истински пичове които не са много социални и повърхностни нали се се'ш - такива дето само фейсбукват и ютюбват...?

Та ...... искам да накарам хората, да обичат повече дивото , а не да ходят само по молове. За мен бахти тъпото е това. Бих предпочел да отида на планина или в гората дори за 1 нощ.. , от колкото да ми предложат и най-голяма дискотека или прочие оферти майни .. Very Happy
    и значи по въпроса си направил нещо като си засадил 10-ина дръва?

що не станеш като лудия иван наистина да вдъхновяваш народа? що не станеш като bear grylls примерно? що не направиш фейсбук страница и някаква организацийка, блог, сайт, някакви събития...

или само ти е мечтата на живота това ама да покопаш малко, да цопнеш сопата вътре, после да я заровиш пак и да я поливаш чат-пат е по-лесно?

ако съм те разбрал грешно казвай, ама от написаното ти ми се струва че се изкарваш хардкор пич дето си дава двата панкреаса и трите бъбрека за нещо ама irl е направил дръгел некъв

Banned Мега фен
    това не го знам
    значи николко

но... не си направил нищо по въпроса (явно)

Не ми се отваря папката. Станало е някаква грешка.
    сложи си tor екстеншън и ще се отваря - това е за ъндърграунд, истински пичове които не са много социални и повърхностни нали се се'ш - такива дето само фейсбукват и ютюбват...?

Та ...... искам да накарам хората, да обичат повече дивото , а не да ходят само по молове. За мен бахти тъпото е това. Бих предпочел да отида на планина или в гората дори за 1 нощ.. , от колкото да ми предложат и най-голяма дискотека или прочие оферти майни .. Very Happy
    и значи по въпроса си направил нещо като си засадил 10-ина дръва?

що не станеш като лудия иван наистина да вдъхновяваш народа? що не станеш като bear grylls примерно? що не направиш фейсбук страница и някаква организацийка, блог, сайт, някакви събития...

или само ти е мечтата на живота това ама да покопаш малко, да цопнеш сопата вътре, после да я заровиш пак и да я поливаш чат-пат е по-лесно?

ако съм те разбрал грешно казвай, ама от написаното ти ми се струва че се изкарваш хардкор пич дето си дава двата панкреаса и трите бъбрека за нещо ама irl е направил дръгел некъв
    (но... не си направил нищо по въпроса (явно) ) Какво искаш да направя, като още не съм завършил и средно образование?

и значи по въпроса си направил нещо като си засадил 10-ина дръва?'' - Не разбира се.

що не направиш фейсбук страница и някаква организацийка, блог, сайт, някакви събития... '' Уверявам те,че това въобще не помага. Правил съм теми в други форуми за ветрогенратори, но без ефект.
    Смятам да се занимавам с това като професия и да следвам в такъв университет.. специалност дивечознание и др.

И мога с основание да гледам на хората като цяло ,че са стадо овце дето не им е б е ... Те освен ,че не правят нищо, но и са страшно безаинтересовани..
    Айде среден пръст на цялото човечество от ново показвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си