- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гледате ли програмата TLC ??? :)
Преди я гледах всеки ден,но преди 1 седмица нещо стана, не знам защо,ама програмата я няма и да се възползвам от темата на някого ставало ли е така и как си я е оправял ??
Да-има готини неща.Много обичам предаването - Кралят на тортите.УУУУУникални торти прави-във всякакви форми.Какво въображение обаче!Супер е!Понякога има предавания за спешна медицинска помощ,които също са ми забавни за ги гледам.Всичко що се отнася до изобретателността на хората или комичните ме радват))) Но предаванията от рода - Тийнове със свръх тегло.. са ми скучни и не ги гледам. ;Д
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Преди редовно си я гледах,ама тъпанарите от Булсат-а я махнаха!
maDamn
Страхотна е, но рядко гледам телевизия.Иначе като няма нищо интересно се сещам за нея и си я пускам![]()
Да, понякога.
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
Не я гледам, но след като ви прочетох коментарите, ще видя за какво става дума.![]()
И на няколко приятелки също са я махнали. Добре, че не съм на булсатком![]()