- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пускане на език в ухото
ОБОЖАВАМ !!!!!!!!!
в моят свят всички са понита..ядът дъгите и акат пеперудки ^^
Първоначално написано от letmetellyou
awerw♥
Съгласна съм. Аз не съм го правила, ама са ми го правили и не ми хареса. Нито ме възбуди... Предполагам, че на някои може да им се отдава и да го правят мн добре и да ми въздейства. И все пак, някак си не съм фенка да ми бъркат в ушите с квото и да било ;рПървоначално написано от Scarface91
Първоначално написано от antifashionshit
Супер готино е целият изтръпвам.
Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!
Първоначално написано от yeeee
![]()
![]()
![]()
НА ТЕЗИ,КОИТО МИ СЕ СМЕЕХА,БЛАГОДАРЯ - БЕЗ ТЯХ,НЯМАШЕ ДА СЕ НАУЧА ДА ПЛАЧА! НА ТЕЗИ,КОИТО НЕ МЕ ОБИЧАХА,БЛАГОДАРЯ - БЕЗ ТЯХ НЯМАШЕ ДА ЗНАМ КАКВО Е ОБИЧ! НА ТЕЗИ,КОИТО НАРАНИХА ЧУСТВАТА МИ,БЛАГОДАРЯ - БЕЗ ТЯХ НЯМАШЕ ДА ЗНАМ,ЧЕ ИМА ЧУСТВА! НА ТЕЗИ,КОИТО МЕ ОСТАВИХА,БЛАГОДАРЯ - БЕЗ ТЯХ НЕ БИХ НАМЕРИЛ СЕБЕ СИ! НО НА ТЕЗИ,...КОИТО МИСЛЕХА,ЧЕ ЩЕ СЕ ПРОВАЛЯ ИМ БЛАГОДАРЯ НАЙ-МНОГО - БЕЗ ТЯХ НЯМАШЕ ДА УСПЕЯ!!!
То вече пуберите кво ли не мислят ! Където видят дупка ии все гледат нещо да пъхнат в нея![]()
По-скоро отварително...![]()
Понякога ми харесва, понякога не... и аз не мога да си обясня от какво зависи.
Или всичко или нищо .
Мм да го целува, леко да го хапе и да "пуска" език около ухото ми и най-отгоре на ушната мида - да, но да си вкара езика до тъпанчето ми нее
.. иначе направо се побърквам, когато го усещам как диша особено ако е зад мен, цялата изтръпвам
![]()
~ Понякога липсата на чувства е единственият начин да оцелееш.
Много е готино , когато ти пускаш тия езичета ... а най - гот е когато 3 часа по - късно имаш още вкус на ушна кал в устата . НЕЗАБРАВИМ МОМЕНТ![]()
- Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart and you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'em -
EMINEM
да, а най се кефя, когато си играе само по ушната мида и ме дразни по този начин и накрая когато спусне езичето по-навътре направо потръпвам(но много се дразня изведнаж като ме целуне в ухото .. после ми звънти половин час
)
Мнее![]()
Хваща ме гъдел, но чак възбуда, не.
Иначе е хубаво леко ухапване по ухото.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Всеки с предпочитанията си,колкото до мен..не ми е приятно
Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie
яко :Д
бляк.. мокроооооо аа ужас..
А в носа?![]()
Много е яко според мен ! На мен ми харесва :P И не е гнусно- въпрос на добра хигиена ;]]