- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета, как поддържате фигурата си?
Предлагам тук всички да споделим как поддържаме фигурата си.Споделете какви упражнения правите, ходите ли на фитнес, спазвате ли някаква диета?
Аз всеки ден правя по 100 коремни преси, отделно тичам по 2-3 пъти в седмицата. Като се захлади мисля да се запиша на фитнес или някакви танци.
Вие сте![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Правя аеробика,коремни преси,лицеви упори и клякания.А след малко почвам едно ново упражнение-Инсенити.Да,спазвам диети-салати,плодове и прясно мляко през целия денИ се надявам така да постигна нещичку
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Ям като прасе и се трудя.
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Ами първо трябва да се храниш здравословно с разнообразна храна.Не трябва да прекаляваш с мазнините и тестените изделия.Прави упражнения от типа на лицеви опори,коремни преси,тичане(на стадион например),клякания и др. упражнения за стягане на корема,дупето и бедрата.![]()
![]()
![]()
Редуцирала съм броя калории. Ям от всичко, но в умерени количества. От филия хляб изяждам само коричките. Позволявам си до 4 такива дневно. Закуската я пропускам- късно ставам и докато привърша всичко, което съм намислила, вече е обяд. Карам само на кафе. Изключила съм рафинираните захари. Рядко посягам на шоколад и вафли. Натурални сокове и газирани напитки със захар пия, ако съм някъде на кафе с приятел/ка и съм усетила, че ми пада кръвното. Иначе пия минерална вода.
Не ходя на фитнес. Упражнения правя, ако имам време и настроение. Използвам хубавото време, за да ходя пеша колкото се може повече. Стигам сигурно до 10 километра дневно.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В училище всеки ден играя балет + гимнастика,модерни танци абе доста.После вкъщи ако имам сили скачам на въже колкото мога (обикновено 3000 или 1500) и малко коремни преси,но тях най-често ги правя в училище![]()
А лятото скачах на въже,въртях обръч и правех коремни и гръбни ^^
Тичане,коремни и винаги когато имам настроение танцувам!:P
Сега вече в новият апартамент като сме си купихме тенис маса и играем. Иначе за фитнес стаята няма какво повече да искам - имаме си гири, гладиатор, въже,елептикал. Всичко си е точно.
Общо взето тренираме сега в къщи, защото всеки ден вали или е студено около 20градуса. А лесно ще настинем, защото играем с топка по 3-4 часа.
Лятото играехме ръгби или футбол с приятели, събираме се на централният стадион. Иначе ходим и на еърсофт.
п.п. Говоря в множествено число > аз и приятеля ми...
А хранителен режим - просто избягвам вредните неща, стремя се към по здравословно хранене.
От 1 месец не правя нищо и не мърдам от килограмите си за което много се радвам. Ям си сладко, но в малки количества. Даже от края на Юли не съм излизала от нас, само да магазина, с майка ми на работа и да си купя нещо за училище или някоя дрешка. Утре заминавам на селото ми и на 14 се връщам. Там определено ще сваля някой килограм защото ще ходя с братовчедките ми (едната е на 2 годинки, другата на 4) и постоянно ще има тичане след тях![]()
Мисля и да се записвам на плуване от края на месец Септември.![]()
Два пъти на ден правя коремни преси - сутринта 100 и вечер също толкова. От следващия месец смятам да започна лунната диета. Почти всяка седмица с една приятелка излизаме да тичаме или просто се разхождаме. И така. Виждам ефект ,честно казано.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
С танци + коремни преси всяка нощ![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Хайде ся ! Ноща е подходяща и за други нещаПървоначално написано от bebzgirl
![]()
Коремни преси,едни упражнения за бедра,клякания...танцувам си постоянно-не тренирам танци,просто танцувам..на дискотеката,вкъщи...
Ям каквото ми се яде,генът ми е такъв и много трудно надебелявам,за което много се радвам разбира се.![]()
След 2 седмици ще се записвам на фитнес.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Преди се бях вманиачила в теглото си и беше доста гадно..
Сега се научих да се харесвам такава,каквато съм си..Гледам да не се тъпча,да не ям тестено и мазни храни(случва се,но гледам да е рядко) и без много усилия за кратко време свалих към 3 кг.Винаги съм си била слаба,просто съм си перфекционистка и нда..
Правя единствено коремни преси и от време на време на кростренажора хаха![]()
Честно казано, не полагам никакви усилия. Ходя да тичам или на фитнес понякога за гъзария, иначе не съм склонна да пълнея. Ям каквото си искам, не се ограничавам.
Всяка вечер правя коремни преси и вдигам гирички по 2 килограма :Д знам,че сутрин е по-полезно ,ама ме домързяваиначе гледам да избягвам тестени и пържени неща
Ограничавам се в яденето и правя упражнения както и понякога танцувам (но вкъщи), изкачвам стълби или скачам на въже
Humans need fantasy to be human.
Тае бо и скачане на въже![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
тя сама си се поддържа за щастие, не ми се е налагало да спортувам или да спазвам диети![]()
Ох, добре, че по природа съм си слабичка. Нито диети спазвам, нито тренирам нещо и си харесвам фигурата. НО напоследък когато се свия и забелязвам по корема ми отпусната кожа.. Решила съм да започвам да правя коремни преси.
ям това, което ми се яде и ходя много... мисля като се захлади пак да се качвам на кростренажора, че нещо го позабравих лятото![]()